Özel Günler & Hijyen Regl iken açlık normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Regl iken kendimi doymuş gibi hissetmiyorum. 1 kilo aldım yaa Güncellemeler+1 yıl ... Regl iken açlık normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
fatoşşist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl regl öncesi iştah artar tabi. örneğim şu an aşırı ac hissedyorum yemek yemiş olmama rağmen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öncesi de öyle ve dönemi de öyle habire yemek yiyorum. Diyeti bozuyorum ya Yorumla fatoşşist +1 yıl ben özellikle birkaç gün kala yamyamlaşıyorum. adet olunca geçiyor. Yorumla
selambengeldim555 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet normal vucut regl döneminde daha fazla kalori yakıyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ama kilo bile alıyorum Yorumla selambengeldim555 +1 yıl o kilo değil ödemdir büyük ihtimal Yorumla Soran +1 yıl İnşallah öyledir. Çünkü yaptığım spor hareketlerini o dönemde yapamıyorum Yorumla selambengeldim555 +1 yıl Evet o dur büyük ihtimal. Hatta spor yaparken bile bazi insanlar kilo aldık derler ama aslında kaslar su toplar belirli süre sonra geri gider. O yüzden dert etme sadece sağlıklı beslen yeter. Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Bilmiyorum ama benim midem kötü oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
regl öncesi iştah artar tabi. örneğim şu an aşırı ac hissedyorum yemek yemiş olmama rağmen
Öncesi de öyle ve dönemi de öyle habire yemek yiyorum. Diyeti bozuyorum ya
ben özellikle birkaç gün kala yamyamlaşıyorum. adet olunca geçiyor.
Evet normal vucut regl döneminde daha fazla kalori yakıyor
Ama kilo bile alıyorum
o kilo değil ödemdir büyük ihtimal
İnşallah öyledir. Çünkü yaptığım spor hareketlerini o dönemde yapamıyorum
Evet o dur büyük ihtimal. Hatta spor yaparken bile bazi insanlar kilo aldık derler ama aslında kaslar su toplar belirli süre sonra geri gider. O yüzden dert etme sadece sağlıklı beslen yeter.
Bilmiyorum ama benim midem kötü oluyor
Genelde daha çok acıkıyorsun
Evet normal
Erkekler Ne Diyor
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!