Hani sigara ve alkole zam gelince. "Zaten bunlar sağlıksız o yüzden pahalı olması halk için iyi" diyorlar ya. Bu mantıkla bakarsak , erkeğim bana ne , çevre kirliliği yapıyor ondan hep bu zam derler.
Sonuçta cinsiyetcilige gerek yok erkeklerin sorunları kadınları etkilediği gibi kadınların sorunları da erkekleri etkiler. Sonuçta bizler kedi köpek değiliz beraber yaşayan bireyleriz. Öyle diyenlere ithafen yazdım bu cevabi size değil:)
Temel ihtiyaç olması durumu iyimserleştirmiyor. tüm temel ihtiyaçlar yukarı yönlü çıkarken bu neden sabit kalmalı? Zaten temel ihtiyacınız olduğunu bilerek üretti birileri bunları. Yakınmak yerine geriye dönük düşünürseniz eskiler ne yapıyorsa onun devri artık. Evet yaşadın Türkiye padaişahlığı ! Henüz ortalarındayız bu fırtınanın.
platinium serisini kullandığım hijyenik ped markası, asla ama asla koku yapmıyor pedi çıkardığınızda bile , gerçekten içine hapsediyor sanki. rahat, aşırı kalın olmadığı için takar takmaz vücudun şeklini alıyor, hassas cildimde alerji yapmıyor. zamlanmış olsa bile, bir deneyin derim.
en azından bir devlet temel ihtiyaçlara zam yapmaz destek olur. mama ve çocuk bezindede durum aynıymış. böyle ülke yönetimi olmaz. milenyum akıl çağında cahillikle ekonomiyi düzeltemez hiç kimse
Sadece pedlere olsa ne güzel olurdu😤 pedin bir sürü altarnatifi kendin bile dike biliyorsun, yıkanabilir ped alabilirsin ya da adet kabı, adet diski gibi uzun kullanımlı çok ekonomik seçenekler var. Asıl gerçekten temel ihtiyaç olan bebek mamaları gibi şeyler dert. Pedinin altarnatiflarinden birini kullan gitsin ama bebeğin başka seçeneği yok.
Benim menstrüel kaba gecmeme baya az kaldi... bu temel ihtiyac hani luks degil kdvsi zammini gec hijyen icin gerekli bir sey oldugu icin tum okul cagindaki kizlara ucretsiz verilmeli