AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bu konunun çok dalgası geçildi önemini yitirdi onlarda dalgaya alıp önemsemiyor artık
Abarttığımızı düşünüyorlar ama Bi yaşasalar anlıcaklar
Çünkü kendileri o ağrıyı çekmiyorlar. Bizim yaşadığımız acıyı yaşasalarda bi görseler
Yaşamadan anlayamazlar ve bizim sürekli onlar gibi ilgi bekleyip naz yaptığımızı düşünüyorlar
oylelerine denk geldim ki gram takmiyorlardi insani uzuyor bu o donemde
Şahsen ben her regl da hastanelik oluyorum bazıları çok ağır geçiyor
Hem fiziken hemde duygusal olarak çok etkiliyor insanı
Aynı sancıyı onlar çekmiyor çünkü
Aynen oyle
Yaşayan bilir. Yasamayan da anca konuşur.
O acıyı yaşama şansları olsa küçümsemezlerdi.
abartıyorsunuz da ondan olabilir mi?
Ne NDOWPSJKEOAMDKW
Neoldugunu bilmiyorlar ondan
Keşke o dönemi onlarda yaşasa🙈🙈🙈
Normal çünkü aynı şeyleri yaşamıyorlar.
Yaşayın da sizi de görelim
Anlamak zorunda değiller..
O acıyı bilmedikleri bilmedikleri için
Siz ciddi anlamda bu regleyi abartıyorsunuz
Hiç çektin mi peki o acıyı
Hayır ama ne kadar acı olabilir ki
hafif salak oldukları için
Doğum sancısı çekmelerini yeğlerim 😁😁
ya deme öyle !
Dedim bileeee 😁😁 yerlere yapışınn
deli neyse ki tesisimiz buna müsait değil 😂
Hahaaa benzerini çek emiiii 😂😂😂
🤣🤣🤣
Çok abartılıp konuşulduğu için
Henüz karınlarına şiddetli ağrı girmemiş
Çekemeyen bilemez, basit geliyor herkese
bencede abartı
Yaşamadıkları için.
Kücümseyeni görmedim
Kendileri bilmiyorlar
Onlara sormak lazım
cahil ve empati den yoksunlarsa anlamazlar
empatiden*
20 yıl önce kadınların gıkı çıkmazmış 21. Yüzyıla girdik artık suyu çıktı bu mevzunun
@börü5400 çok güzel söyledin helal olsun
Yaşamadıklarından.
Abartı çünkü.
Erkekler Ne Diyor
Bu konuyu sürekli dillendiren siz olduğunuzdan olabilir mi?
Bana abartı geliyor çünkü vücuttan kan çıkıyor ve psikolojik olarak farklı durumlar olduğunu belirtiyorsunuz 30 gün içerisinde bir kaç gün sürüyor bu durum sizi kötü anlamda nasıl etkiliyor ki onu anlamadım saçma geliyor bana..
O kan çıkması sancılı oluyor regl ağrısı ile kalp krizi ağrısının eşit olduğuna dair araştırmalar bile var.
Son zamanlarda kadınlar bu regleyi çok abarttı yok şöyle oluyor yok böyle şimdi sırf laf olsun erkek benle ilgilensin bu yani
Benimle ilgilenecek kimse olmamasına rağmen bu kadar basit gördüğünüz sey için , çalışabilmek adına her ay serum taktiriyorum tamamen fayda sağlamıyor sonra eve gidip ağlaya ağlaya uyumaya çalışıyorum haklısınız tek derdimiz ilgi
Yani 2-3 gün sürüyor hayatını nasıl olumsuz etkiliyor? Bi anlatır mısın? hem ilginicek biri varsa nasıl bir ilgi bu benim kafam almıyor duygusal olarak farklılık gösteriyorsunuz diyorsunuz ama 2 gün den sonra normale dönemsi biraz abartı geliyor bana
Bak ben bugün çalışıyorum mesela ama birşeyler kaldırırken zorlanıyorum , ayakta durmam gerek kasıklarım içeriden parçalanıyor bunu hissediyorum bütün gün herhangi bir yerinin agridigini düşün bu ne kadar kolay olabilir? Mide bulantısı yaşıyorsun , iştahın kesiliyor , sıcak iyi gelir diye duşa giriyorum bayilmadan çıksam diye dua ediyorum , uzansan ağrısı dinmiyor hayatımızı böyle böyle olumsuz etkiliyor , ruhsal olarak da hormonal değişiklikler olduğunu dusunmelisin bu kadınlarda çok normal. Gebelikte de kadınlar daha hassas olabiliyor değil mi? Bu dönemde ben şahsen hicbirseyden mutlu olamıyorum , sevdiğim şeyleri sevemiyorum , aniden sinirlenebiliyorum ama bunlara tepki gosterirken bile daha çok huzursuz oluyorum bu bilerek yaptığımız bir şey değil. Ve bazı kadınlar hiç ağrı sızı yasamazken bazıları fazlasıyla yaşayabilir. Buna da saygı göstermek lazım , bir insan yaşadığı şeyi nasıl fazlasıyla abartabilir ki ben bunları anlatırken bile eksik anlattığımı dusunuyorum çünkü bazı şeyler anlatmakla yeterli gelmiyor
Yani kendini rahatsız hissediyorsan kendini zorlama ama ben şunu diyorum çok fazla abartılıyorlar bir kaç sene önce bu kadar abartılmıyordu regle şimdi daha çok gündeme geldi niye bu kadar çok fazla önemsiyorsunuz? çok büyük ağrı yaşadığınızı düşünmüyorum inan bana abartı geliyor
İnan bana kimse regl ağrısını millete abartmaya meraklı değil. Gerçekten ağrıyorki konuşuyorlar. Regl ağrısı kalp krizi acısı ile eşit. Bak internete yaz erkeklere regl ağrısı denetiliyor. Erkeklerin hepsi bağrıyor. 5dk geçmeden durdur diyorlar. Biz bu acıyla okula, işe, sınavlara gidiyoruz. Ve 1 hafta noyunca sürüyor.
Bilmedikleri ve yaşamadıklarını için diyordum da insanın cahiline laf anlatmak zor , aynen çok basit saçmalıyoruz hatta biz kusura bakmayın ya
Ya 2-3 gün ağrı çekiyorsun o da vücudundan kan çıktığı için tabi bu kadar abartmanın bir anlamı yok
Bin tane şey söylüyorsunuz
Hiç yaşamadığın ve bilmediğin bir şey hakkında nasıl bu kadar net konuşabiliyorsun anlamıyorum
ben asla küçümsemem bilakis sevgilimle ilgilenip yardımcı bile olurum..
küçüksemiyoruz bizde de azınca boşalmamaktan kaynaklı kasık ağrıları oluyor :)
keske sızdekı her seyı erkeklerede olsaydıda kadın egemen bır toplum olsaymıs
Küçümseme olamazz sen yeterki hissettir rgal olsun geçici mecburiyeti kabullenmek sana hazzını verirsee muhteşem edersin oda bunu gerektirir eşitlik karşılıklı etkileşim yaratmakkkk
Yaşamadığımız için ben regl bilmem de doğum kısmını merak ediyorum düşünsene içinden bebek çıkıyor canından can çıkıyor nasıl bir his acaba
Ölmüyorsun ama surunuyorsun.
Tamam acısı bir yana ya hisleri ne hissediyorsun değiyor mu
Tabiki de değer. Zor evet ama onun gülüşüne değer. He ikinci olur mu aslaaaaa 😑😅 benlik değil Allah çok isteyipte olmayana versin.🤲🤲🤲
Amin
Kadınlar regl olunca yaklaşmasınlar çünkü alttan almiyolar abi erkek duruyo asık surat bakiyo kadın olmuyo öyle kadınlar lütfen o ağrıyı dışarıya yansitmayin
Çünkü erkeklerin böyle bir sorunu yok
Tek dertleri kalktığında nereye atacakları
Küçümsenecek bir durum yok. Bu durumlarda Allah kızlara güç kuvvet versin.
Alt tarafı yumurtluyorsunuz ama bu hormonlarınızın dengesizliğini hep biz erkekler çekiyoruz.
Kendi adıma konuşayım sevgili olduğum kişilere en başından söylüyordum regl döneminde bana şöyle bende ona göre daha duyarlı davranayim diyorum.
Bence küçümsencek bır durum degıl
Ben anlıyorum sizi az çok yani bir kız anlatmisdi
Reglde aziorsunuz kizlar :)))))
Ben küçümseyen birini görmedim
neden küçümseyelim ki
Anlayışlı olalım beyler. 🙂
Ayda 10 gün kahrınızı çekiyoruz
Öyle bir durum yok. En azindan benim acimdan.
Az ötede regl olun
Küçümsenecek bir şey yok
Ben küçümsemiyorum şahsen
Saygı duyuyorum
Benim gördüklerim hiç abartmıyordu
Çok da umrundaydı
Yoo aksıne..
Neden küçümsensin ki
Bunlar sanırım 🍀 olanlar