Bu erkek ve kadınların ortak sorunu şu zamanda. Kim ağzını açsa karşı cinse güvenemiyorum diyor. Ve haklı hepside. Bunu ortadan kaldıran, kıran tek sebep birini çok sevmekle oluyor. O zaman insanlara güveni olmasa da insanın bunu istiyor artık. İnanmak güvenmek sevdikten sonra başlıyor ister istemez insanın içinden geliyor. Engel olunmuyor.
Bunlar bir anda bulduğum aldatma soruları söyle bakalım şimdi neden bağlanalım? Bence evlenmek isteyen erkek bulabilersiniz oturup dua edin 👍 Not: Amacım karşı cinsi küçük düşürmek değil aksine değerli olduğunu böyle ayağa düşmemesi gerektiğini savunuyorum. Kadını basitleştirecek bu tür şeyler aile kavramının altına dinamit koymak demektir.
Tam linç için hazırlandım ama anlamışsın 😳 şaşırdım senden daha büyük ham kişilerle fazla takılıyorum sanırım.. soruya cevap vermek için bunları yazdım ve haklısın erkekler kadınlardan daha beter bu aldatma konusunda
İp miyiz ki bağlanalım. Güven sorunu sadece kadınlarda yok. Erkeklerde güven sorunu yaşıyor be en ufak şeylerde ayrılabiliyor. Umursamaz ilgisiz birisine nasıl bağlanayım
Espri mi yaptın? Ayrıca çoğu erkeğin sırf güven sorunu ile ilgili bağlanma sorunu yaşadığını düşünmüyorum. Bir çoğu keyfine göre davranıyor arada öyle olmayanlar hariç.
Evet espiri yaptım. Çoğu kadının isteklerinin tam zıddı davrandığını düşünüyorum. İlgi ister kendisi vermez, sadakat ister kendi sadık değil, romantiklik ister kendisi odun, saygı ister kendisini duymaz. Onu seveni isteyeni sevmez nerede onu üzecek var kopar💁♂️
Ben günümüz erkekleriyle ilgilenmiyorum çünkü gerçekten ergenlik yaşını geçip hâlâ ergen takılan çok. İstisnalar dışında hayatta ki tek amaçları anı yaşayıp gülüp eğlenmek gezmek tozmak. Aile babası kavramı onlar için sadece bir kavramdan ibaret. Getirdiği sorumluluklardan bi haberler. Burada tek erkekler de de suç bulmuyorum çünkü kızlarımız da onları bu noktaya getiriyor.
Çünkü bu Türkiye Cumhuriyeti mahkemesinde sadece erkeğin sorumluluğunu yerine getirip getirmediği araştırılıyor. Sanki biz kadınlar için yaratılmışız gibi muamele ediliyor. Eşitlik deniliyor ama hakları paylaşmaya gelince eşit olan kadın erkek sorumlulukta eşit olmuyor.
Sorumluluk bilinci yok. Disarda yasitlarima bakiyorum bunlar nasil ev geçindirecek, bu tipler nasil koca, nasil baba olacak diye düşünmüyor değilim. Ne koca olacak sorumluluk var, ne baba olacak sorumluluk var. Yani disardaki tipler beni korkutuyor. Yuva kurulacak biri gibi durmuyor cogu. Eskiler öyle degilmis. Babalarimiza, dedelerimize baktigimizda bir güç hissediyoruz bugun bile. Dağ gibi duruyorlar. Ama bu yeni nesilde o gücü hissedemiyorum ben. Bırakın dag gibi olmayi bir nefes uflesem ucacaklar, kaçıp gidecekler gibi. Yeni nesil gunumuz erkekleri rüzgara karsi durmak, gogus germek, sorumluluk almak yerine ruzgar nereye götürürse orda olurum mantigindalar.
Sadece erkekler değil kadınlarda öyle güven soru mu yaşıyorlar birde şimdiki kadınlar çok yapay duruyorlar makyaj abartı saç rengi mor vs bunlar yapay erkekler ne kadar belli etmezlerse de doğal kadınlardan hoşlanırlar şimdikiler öyle bir makyaj yapıyor ki evde farklı dışarda farklı biri olarak gözüküyorlar bunlarda erkeklerin geri durmasını sağlıyor bence benim düşüncem bu şekilde
Şöyle benim fikrimce. Ne kadar erkek milletinin adida çıksa aldatma da hikaye. Erkekler hoşuna giden aşık oldugu kadınlarla karakteri iyiyse bağlanır sadık kalır. Ama kadınlar aşık olmak ve sadık kalmak için bir sürü kriter istiyor. Hatta kriterler arasında en iyisini seçmekte. Türkiye de seçenek de çok olunca bir kadına bağlanmak zor. Yarın ne olacağıni bilmiyorsun.
Genelde anneleri çalıştığı için yeterli sevgiyi verip ilgilenemiyorlar. O da baglanma stilinde sorun çıkarabiliyor. Anneye guvenli şekilde bağlanması lazim. O da istikrarli bir sekilde annenin bebegiyle ilgilenmesiyle olur.
Her iki taraftada bu güven sorunu var zaten internet çağı ilerledikçe aldatmalar vb gibi şeyler çoğaldı ve ister istemez insanların birbirine güven duyguları azaldı çoğu insan karşı cinsi için başta çok mesafeli durabiliyor çünkü hiç ummadik taş baş yarar demişler hiç tahmin etmeyeceğin sonuçlar ile karşılaşabilirsin bu yüzden bağlanmaya dikkat
Hersey kolaylasti ve haliyle degersizlesti kadin icin erkek erkek icin kadin kolay ulasilabilir. Ayni bilgi gibi eskiden okumanin bilginin bir degeri vardi simdi hepsi bollasti cop oldu. Iliskilerde oyle o olmazsa oteki olur otekide olmazsa beriki olur diye diye suyunu cikardik hep birlikte.
Çünkü insanı öyle bir hale getirdiler ki insan gölgesinden bile kaçmaya çalışır hale geldi cok takilma baglanma konusuna ha bide aşkta bağlanma olmaz bağımlı olma olur Yani bu bağımlılık sigara gibi bir bağımlılık işte sende bağımlılık yarat biraz yaralarının ilacı ol ya da ne bilim boşluklarını doldur bağımlı olur zaten o sana