Özel Günler & Hijyen Adet döneminde oluşan ödemlerden nasıl kurtulabiliriz? Elfprincess Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Adetken oluşan ödemlerden kurtulmak için neler yapılabilir? Adet döneminde oluşan ödemlerden nasıl kurtulabiliriz? Cevapla Ödeme Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AşktırGriGökyüzü Takip Et FenomenYoda Yaş: 32 +1 yıl Kesinlikle maydonoz suyunu kaynatıp içmek inanılmaz ödem attırıyor. Tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Dumanseven Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Ödem değil de sinire ne iyi gelir yahu ağzımdan ateşler püskürecek az kaldı 0 0 Yorumla
taurustaarruz Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Yeşil çay nane limonlu su hazırla iç birde hareket önemli 1 0 Yorumla
masall09 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 60% +1 yıl Biri bana da desin ya adet olunca kilo alıyorum. 2 0 Yorumla
uçmayıbırakankuşş Takip Et Master Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Bol su yeşilçay, maydanoz ve yürüyüş. 0 0 Yorumla
kibarfeyzo10 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl sakıncası yoksa ben de bir köşede oturup öğrenmek istiyorum belki eşim olacak olan hatun kadın kişisi için yardımcı olurum :D 0 0 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 321 cevap paylaştı. Hijyenik ped kullan geçer 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Kesinlikle maydonoz suyunu kaynatıp içmek inanılmaz ödem attırıyor. Tavsiye ederim
Ödem değil de sinire ne iyi gelir yahu ağzımdan ateşler püskürecek az kaldı
Yeşil çay nane limonlu su hazırla iç birde hareket önemli
Biri bana da desin ya adet olunca kilo alıyorum.
Bol su yeşilçay, maydanoz ve yürüyüş.
Bol bol su iç benim öyle geçiyor
Ben de niye oluşmuyo
Erkekler Ne Diyor
sakıncası yoksa ben de bir köşede oturup öğrenmek istiyorum belki eşim olacak olan hatun kadın kişisi için yardımcı olurum :D
Hijyenik ped kullan geçer
Mısır püskülü, kiraz sapı
Odem ne oluyor?