Çok geçmiş olsun, yine çok güzelsin :) Ödem nasıl atılır soruna verilecek en önemli cevap, tuz alımını azaltmak olacaktır. Tuz alımını azalt. Vücuttaki fazla tuz, dokulara su çeker, bu nedenle tuz tüketimini azaltmak ödemi azaltabilir. Düşük tuz diyetini sürdürmek için bir beslenme uzmanına veya diyetisyene danışabilirsin. Hazır gıdalardan kaçın, antioksidan da kullanabilirsin. Ha' bir de egzersiz yap çok önemli.
Geçmiş olsun. Doktorun bir şey söylemedi mi yani doktora gidilicek bir hastalık mi
İnsallah kronik kalıcı yani hep dikkat etmem gerek
İlla vardır ya bir çaresi. Yani tedavisi.
Tuzlu şeyler mi tükettin de bu şişlik oldu zamanla atarsın bol su iç ve sakın psikolojini bozma eski haline döneceğin günü düşün ve pozitif ol geçmiş olsun
Evet ondan oldu su içiyorum arttırıcam insallah sağolun amin
İlk fotoğraftakiyle 2 ve 3. fotoğraftakiler aynı kişi değil
Of saka mısın biz neyden konuşuyoruz burada aptal aptal yorumlar yapıcaksınız hiç yazmayın
Evet ikiside benim okur musun allah askına
Cevap
13Cevap
Kiloyla doğru orantılı artar. Sadece yüzün şişmemiş zaten. Kilo da almışsın. Kilolu insanlarda kortizon üretimi normal insanlara göre neredeyse yüzde 50 daha fazla olur. İlk yapacağın iş hızlıca kilo vermek. Yüzün de toparlanmaya başlayacak yavaş yavaş
Kim beddua ettiyse artık. Geçmiş olsun. Tuzu tamamen çıkar hayatından, bolca su tüket oldukça çok hemde. Bir süre sonra limonlu ve karanfilli olarak tüket yağlanma ve ödem azalacaktır
Ilac mi kullaniyorsun. Bu kadar nadil degisim olur.
Kortizondandı bıraktım lütfen tekrar okur musunuz
Üstad biraz fazla değişmişsin ya ama umarım eski haline dönersin
Amin. Öneriniz var mı
Üşenmedim araştırdım😊
Kiraz, ananas gibi meyveler ve yeşil yapraklı sebzeler metabolizmayı hızlandırır ve ödem atar.
-Ödem atmaya yardımcı olacak bitki ve meyve çayları (adaçayı, ıhlamur, yeşil çay, kantaron otu, anason, biberiye, rezene, nane limon) için. Bu çaylar idrar söktürücü özellikleriyle ödem atımına yardımcı olur.
-Ödemi vücuttan atmak için bazı kürleri de (biberiye, ısırgan otu, kiraz sapı ve funda yaprağı) uygulayabilirsiniz. Maydanoz en meşhur ödem atıcılardan biridir.
İşte, ödem atıcı maydanoz kürü;
1 demet maydanoz ile 2 salatalık ve 1 orta boy havucun suyunu çıkartın ve karıştırın. Daha sonra içine 1 çay kaşığı taze zencefil rendesi ekleyin günde 1-2 defa tüketin.
Ödem çözücü haplar var ama çok idrara çıkarıyor sen kilo da almışsın galiba zayıflayınca geçer herhalde
Tövbe bismillah kızın içine cin girmiş laaayn 😲
Çok değişmişim dimi 😔 nazardan oldu hep
Valla senle ilk fotoğrafta gördüğüm halinle evlensem sonradan böyle olsan. Dava açarım sana dolandırıcılıktan
gecmis olsun rabbim. sifa versi
Amin çok teşekkürler
Geçer zamanla.
İnsallah çok mutsuzum nazar değdi
İlaçlar raporlu mu?
Yoksa belli bir süresi var mı?
Doktora git osmanlı bile böyle çökmemiştir
İner iner diyor doktor😔
Tuz tuketme oda yapıo
Merhaba acaba şişlik giti mi bende aynı durumdayım
anlamadım
Geçmiş olsun
Sağolun😔
Geçmiş olsun
Yukardaki senmisin
Doktora gittin mi
acıperçem iç
Acıperçem bağırsamı etkiler mi o nedir ilk kez duyuyorum
ishalle birlikte vücuddaki tüm ödemi atarsın
İzal olursam yine hasta olurum o şikayetle gittim doktora sonra kolonoskopi ile ülseretifkolit rahatsızlığım çıktı
papatya iç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar