Özel Günler & Hijyen 1700'lü yıllarda kadınlar regl dönemiyle nasıl başa çıkıyorlardı? AşktırGriGökyüzüFenomen Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Bir müzede okuduğum kadarıyla bazı kadınlar evden dışarı çıkamıyormuş. Peki bu dönem ile ilgili sizin bildiğiniz şeyler var mı? 1700'lü yıllarda kadınlar regl dönemiyle nasıl başa çıkıyorlardı? Görüş Yaz 11 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
miss_misfit Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eig 97% 1 yıl Annem anlatıyor benim üst üste bi kaç tane pijama falan giyerlermiş bez parçası koyarlarmış 0 0 Yorumla
NeyyyyMıstaamNeyyyy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 94% 1 yıl O zaman böyle şehir hayatı yoktu. Bir şekilde geçiyordur 0 2 Yorumla nyanya1384 1 yıl 17/18 yüzyılda şehir hayatı yoktu? Yorumla NeyyyyMıstaamNeyyyy 1 yıl Böyle değildi ama😂 Yorumla
Be_smart Takip Et Guru Yaş: 43 1 yıl 700 lu yillarda nasil basa çıkıyorsa, ondan daha iyi koşullarda basa cikiyordur 0 0 Yorumla
21inciRiçhırd Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl 1700 ler dedin mi aklıma gelen ilk şey kadınların nasıl regl ile başa çıktıkları oluyor. O yüzden acayip bilgi sahibiyim bu konuda. 1 0 Yorumla
FAHİŞEFİLOZOF Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl eskiden bebek bezi yokmuş onlarda bezleri bağlarmış bebeklerin altına ve o bezi yıkayıp yeniden bağlarlarmış 1 0 Yorumla
ihtiyardeli Takip Et Xper 5 Yaş: 45 1 yıl Sizin kadar şımarık değiller di 0 15 Yorumla RISES 1 yıl Yasadiniz mi o donemde? Yorumla ihtiyardeli 1 yıl O dönemi bilmiyorum da 30 yıl öncekiler bile şımarık değildi Yorumla RISES 1 yıl Şimdi güzel o zaman şımarık değiller bence şimdi de acisi olan napsin😅 Yorumla ihtiyardeli 1 yıl Herkeste mi acı var Yorumla RISES 1 yıl Kadınlar da evet sadece az cok dozebilme gibi durumlar var kimisi agridan kıvransa da belli etmez kimisi acisi yokken bile dünyaları dağıtır Yorumla ihtiyardeli 1 yıl Dünyaları dağıtanlar dan bahsediyorum Yorumla RISES 1 yıl Tabi ozaman haklisiniz Yorumla ihtiyardeli 1 yıl Kullanıyorlar Yorumla RISES 1 yıl Yani bazilari evet Yorumla ihtiyardeli 1 yıl Sen nasıl geçirdin Yorumla RISES 1 yıl Benimki bana kalsın Yorumla ihtiyardeli 1 yıl Utandın mı Yorumla RISES 1 yıl Yani evet Yorumla ihtiyardeli 1 yıl Takip ettim Yorumla acasda 1 yıl Tam olarak yılı hatırlamıyorum ama ama yanılmıyorsam 1000 yıl önce falan kadınlara özel günlerinde işlediği suçtan dolayı ceza verirken cezası indirimi yapıyorlarmış 😁 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Annem anlatıyor benim üst üste bi kaç tane pijama falan giyerlermiş bez parçası koyarlarmış
O zaman böyle şehir hayatı yoktu. Bir şekilde geçiyordur
17/18 yüzyılda şehir hayatı yoktu?
Böyle değildi ama😂
Kendilerine bisey hazırlayabilirler bence
Allah bilir
Erkekler Ne Diyor
700 lu yillarda nasil basa çıkıyorsa, ondan daha iyi koşullarda basa cikiyordur
1700 ler dedin mi aklıma gelen ilk şey kadınların nasıl regl ile başa çıktıkları oluyor. O yüzden acayip bilgi sahibiyim bu konuda.
eskiden bebek bezi yokmuş onlarda bezleri bağlarmış bebeklerin altına ve o bezi yıkayıp yeniden bağlarlarmış
Dimi ya işin birde o tarafı var
gevur öldürerek
Sizin kadar şımarık değiller di
Yasadiniz mi o donemde?
O dönemi bilmiyorum da 30 yıl öncekiler bile şımarık değildi
Şimdi güzel o zaman şımarık değiller bence şimdi de acisi olan napsin😅
Herkeste mi acı var
Kadınlar da evet sadece az cok dozebilme gibi durumlar var kimisi agridan kıvransa da belli etmez kimisi acisi yokken bile dünyaları dağıtır
Dünyaları dağıtanlar dan bahsediyorum
Tabi ozaman haklisiniz
Kullanıyorlar
Yani bazilari evet
Sen nasıl geçirdin
Benimki bana kalsın
Utandın mı
Yani evet
Takip ettim
Tam olarak yılı hatırlamıyorum ama ama yanılmıyorsam 1000 yıl önce falan kadınlara özel günlerinde işlediği suçtan dolayı ceza verirken cezası indirimi yapıyorlarmış 😁
Yaprak