Ablam yeni doğum yaptı bebekleri 1 aylık. Birlikte bakıyoruz. Sen uyu ben bakarım dedim uyudu. Ara ara kalktı. Bi ara kalktı. O an da dışardan çocuk ağlama sesi geliyordu. Bana diyor ki aseli getir agliyor. Halbu ki cocuklar yaninda. yanında diyorum 3 kere tekrarladı en son yaninda gördü ha tamam dedi yattı. Bi ara çocuğa bakmak için kalktim. O da kalktı. Yatağı ovalamaya basladi. Baya bi ovaladi ve dedi ki zeynep de altina yapmış iyi. Bebek sanıyor sözde yatağa masaj yapıyor. Geçen hafta da tuvalete gitmek icin kalktiginda boş beşiği gostererek şunun gözlere bak nasıl bakıyor demişti. O etkilenmesin diye bir şey demiyorum bunu yaptın falan diye. Psikoloğa götürmeyi deniyicem yarin bi. Normal mi bu kadarı yorgunluktan olur mu çok üzülüyorum onun için
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
6Cevap
- +1 yıl
Yengem doğum yaptıktan sonra annem bir ay boyunca yanında uyumuştu neden yengemle uyuyorsun diye sorduğumda da "korkmasın" diyordu bu yüzdenmiş meğerse
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet biz de hep yanındayız
- +1 yıl
Lohusa kadının mezarı açık olur derler yalnız kalmamalı ve depresyon hali çok fazla olur. Bence bir psikolog görse hiç fena olmaz
30 Yorumla Lahusalikta normal olabilir yorgunluktan ama 40 i cikana kadar yanliz kalmasin bence sende korkuyorsan annen de gelsin yardim etsin
10 Yorumla- +1 yıl
benim teyzemde lohusayken geceleri bizi kaldırıyodu cekmeceden dısardan falan bebek aglama sesi geliyo diye
00 Yorumla benim anam benim doğurduktan 2 ay sonra evde tek olmasına rağmen babaannemi görmüş :D
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
ablan 3 harflilere mi karıştı acep görünüyolar mı acaba
10 Yorumla - +1 yıl
Postpartum yani hamilelik sonrası depresyon duygu durumunu etkileyebilir ablanız gece uyku sersemliği ile yapıyor olabilir eğer bunu gündüz ve zaman zaman yapıyor ise bir uzmana görünmekte fayda var
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Psikolojik desteği almalı bu dönemde
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkürler
- Cevap sahibi+1 yıl
Rica ederim
benim kuzenim tek çocuk dogurmasiba rağmen ikiz doğurdu sanıyordu.. biri çok uslu bebegin diğeri sürekli sağlıyor falan diye şikayet ediyordu
00 YorumlaKadınlar psikolojik olur deyim yerindeyse dağılır
00 YorumlaLohusalıkta bunlar normal
00 Yorumla- +1 yıl
Lohusalikta olur boyle seyler
00 Yorumla - +1 yıl
Normal yorgunluktan
00 Yorumla Halüsülasyon görüyor
00 Yorumla- +1 yıl
cinlenmiş
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında