Tabikide rahat bırakılmaya. Açıkçası ben regl dönemlerinde herkese normalinden fazla trip atan ve ilgi bekleyen kadınları sevmiyorum. Regl olunca beni rahat bıraksınlar istediğimi yapıp, yemek yiyeyim yeter
Adetken hiç bi kadın tam olarak ne istediğini ve ne istemediğini bilmiyo sjsjkaaja hatta adetken kendini transformers sana kadın arkadaşlarım oldu benim. Lahmacun içine künefe sarıp yiyen mi ararsın, ayran içine şeker atıp içen mi? Sjskak
Bi yardim da benden gelsin regl olmuş kız kadın farketmez stres atacaksa benimle konuşabilir kufur edebilir hiç sıkıntı değil yeter ki siz memeliler mutlu olun 😂😂😂
Kızlar Ne Diyor
Rahat bırakılmaya.
Verin bana bir kupa papatya cayı gelirim kendime 🌼
Tabikide rahat bırakılmaya. Açıkçası ben regl dönemlerinde herkese normalinden fazla trip atan ve ilgi bekleyen kadınları sevmiyorum. Regl olunca beni rahat bıraksınlar istediğimi yapıp, yemek yiyeyim yeter
Arkadaş çevremden uzak durmak isterken , ailemden ilgi beklerim.
Rahat bırakılmaya normalde de ilgi merakım yok reglken hiç yok
Hiç ilgi aramıyorum öylece yalnız bıraksınlar yeter bana ağrısızı içinde oluyorum
Aslında her ikisi de diyebiliriz. Rahat bırakılıp durumun özeline istinaden ilgide göstermek en iyi olacaktır.
Ahh daha bugün oldum🤧
İkisini de istiyorum ben de bilmiyorum.
Asla ilgi istemem lütfen 1 metreden daha yakınıma gelmesinler
Bana adetken karismasinlar belki çikolata kabul edebilirim.
Rahat bırakıldığım zaman ilgiye, ilgi gördüğüm zaman rahat bırakılmaya ihtiyacım oluyor bu dönemde 😂😂
Tam kadınca bir davranış :)
Karışık.. Az biraz hepsinden
Ben rahatlığı tercih ederim.
karşımdaki kişiye göre değişir. samimi hissettiğim partnerim veya ailemse ilgi hoş olacaktır. ama arkadaşlarım tarafından rahat bırakılmak isterim.
İlgi isterim neden bende bilmiyorum
Adetle alakası yok artık ölmeye ihtiyacım var
Haha deme öyle
Rahat birakilmaya aşiri ilgi bunaltiyor beni
rahat biraksinlr beni baska bi sey istemiyorum...
İlgi. Çikolata masaj..💃
Rahat bırakılmak daha iyi.
Sevdigimden ilgi digerleri biraksin
Rahat bırakılmak istiyorum
İlgiyi sevmiyorum zaten ağrım çok oluyor
Rahat bırakılmaya
Rahat bırakılmaya kesinlikle ☘
Dokunmayın çok fenayım :D
İkisi birden
Rahat bırakılmaya
Salsınlar beni ya rahat takılayım ben
İlgiye
İlgiye daha çok var
Erkekler Ne Diyor
Adetken hiç bi kadın tam olarak ne istediğini ve ne istemediğini bilmiyo sjsjkaaja hatta adetken kendini transformers sana kadın arkadaşlarım oldu benim. Lahmacun içine künefe sarıp yiyen mi ararsın, ayran içine şeker atıp içen mi? Sjskak
Canim cekti yemin ederim ahshjdj (reglm)
@Sarikirmiizii Geçmiş olsun. Çok zor yaa sjsjsj valla üzülüyorum 😂
İlgi önemlidir ama adet gunu eslerin istegi dogrultusunda haraket etmekde fayda var çünkü bazilari gercekten cok aci cekiyor uzuluyorum
Bi yardim da benden gelsin regl olmuş kız kadın farketmez stres atacaksa benimle konuşabilir kufur edebilir hiç sıkıntı değil yeter ki siz memeliler mutlu olun 😂😂😂
kimisine göre değişir diye biliyorum bu durum?
Kadınlar sürekli ilgi ister :D
Çok güzel ilgilenirim <3
Benim rahat bırakılmaya
Rahat bırakırdım.
İlgi mi gosterelim
ilgi