Aşk İlişkileri İlişkide ilgili biri misiniz. ilgi mi beklersiniz?💃🏻? Eccentric Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Yakın İlgi hoş bişey bence. Keyf verir, motive eder, iyi ve özel hissettirir, şımartmak güzel.. Ya sizi?🤗😍🙆🏻♀️ Güncellemeler+1 yıl ... İlişkide ilgili biri misiniz. ilgi mi beklersiniz?💃🏻? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
İdentityKa Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Sevdiğim insan tarafından ilgi beklerim ve ilgiyi severim.. 1 1 Yorumla Eccentric +1 yıl İlgiyi kim sevmez..🙆🏻♀️ Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. Evet ben ilgili birisiiym. 0 0 Yorumla
KırılmazRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İlgiliyimdir. İlgi olmadan iletişim, iletişim olmadan ilişki olmaz 1 1 Yorumla Eccentric +1 yıl Yeah..😜👏👏👏 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. ilgiyi kadin hakeder erkek icin isehaberdar olmak hatunundan zaten keyifdir 1 0 Yorumla
OnuR3916 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. İlgiliyimdir, ama karşılıklı olursa devamlıda olur. 1 0 Yorumla
ProducerT Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Genelde öyle olduğumu düşünüyorum ama duygularımı da çok gösteremem... 0 0 Yorumla
Ayazbelınay Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Insan sevdiği insanlara ilgi gösterir aşk sevgi varsa o ilgi ayrı olur tabi 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ben çok ilgiliyim de karşımda ki de öyle olsun isterim 0 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İlgiliyim ama fazla ilgi bunaltabilir 1 2 Yorumla Eccentric +1 yıl Karşılıklı ilgiyi sevmek güzel. O zmn bunaltmaz.. Yorumla laylaylomgalibaa +1 yıl yani orası öyle tabi Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ne çok ne az olduğunda görürüz 0 0 Yorumla
Yaso9597 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. evet ilgili biriyim. 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. genelde ilgi göstermeyi sevıyorum 0 1 Yorumla Eccentric +1 yıl Harika..👍 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. İlgilenirim, karşılığında ilgi de beklerim 0 0 Yorumla
GeriKafalıxD Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl İlgili olmayı severim her şekilde.:) 0 10 Yorumla Eccentric +1 yıl Aferin👍 Yorumla GeriKafalıxD +1 yıl Birden bire ilgiyi kesip engellemeyi de severim ama :) Yorumla Eccentric +1 yıl Bu çok kötü.. çok itici de bir durum haz etmediğim kişilik tipi erkekte Yorumla GeriKafalıxD +1 yıl Ben insanları yarı yolda bırakmıyorum hak ettiği yerde bırakıyorum. Olması gerekiyor yani. Yorumla Eccentric +1 yıl Peki herkese göre mi bu durum? Yorumla GeriKafalıxD +1 yıl Herkesleşmeyenler hariç Yorumla Eccentric +1 yıl Bilemedim.. Yorumla GeriKafalıxD +1 yıl Bilirsin sen Yorumla Eccentric +1 yıl No ben bilmez.. Yorumla GeriKafalıxD +1 yıl Aynen bende köyden yarın geldim 😀 Yorumla
Kalbim_sin Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. İlgili tarafımm. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sevdiğim insan tarafından ilgi beklerim ve ilgiyi severim..
İlgiyi kim sevmez..🙆🏻♀️
Evet ben ilgili birisiiym.
İlgiliyimdir. İlgi olmadan iletişim, iletişim olmadan ilişki olmaz
Yeah..😜👏👏👏
ilgiyi kadin hakeder
erkek icin ise
haberdar olmak hatunundan zaten keyifdir
İlgiliyimdir, ama karşılıklı olursa devamlıda olur.
Genelde öyle olduğumu düşünüyorum ama duygularımı da çok gösteremem...
Insan sevdiği insanlara ilgi gösterir aşk sevgi varsa o ilgi ayrı olur tabi
Ben çok ilgiliyim de karşımda ki de öyle olsun isterim
İlgiliyim ama fazla ilgi bunaltabilir
Karşılıklı ilgiyi sevmek güzel. O zmn bunaltmaz..
yani orası öyle tabi
Ne çok ne az olduğunda görürüz
evet ilgili biriyim.
genelde ilgi göstermeyi sevıyorum
Harika..👍
İlgilenirim, karşılığında ilgi de beklerim
İlgili olmayı severim her şekilde.:)
Aferin👍
Birden bire ilgiyi kesip engellemeyi de severim ama :)
Bu çok kötü.. çok itici de bir durum haz etmediğim kişilik tipi erkekte
Ben insanları yarı yolda bırakmıyorum hak ettiği yerde bırakıyorum. Olması gerekiyor yani.
Peki herkese göre mi bu durum?
Herkesleşmeyenler hariç
Bilemedim..
Bilirsin sen
No ben bilmez..
Aynen bende köyden yarın geldim 😀
İlgili tarafımm.
İlgi beklerim.