Önemli olan sevmesi illa romantik olması şart değil sarılması şart değil enazından yazar hatır sorar ama sevdiğini belli etsin biraz illa güzel söz şart değil
Elimden geldiği kadar ilgiliyim, ancak karşılık olmadıktan sonra , en ilgili benim desem fayda etmez. Hal hatır sormak , iyi geceler, günaydın diyebilmek, bir ihtiyacın var mı, senin için ne yapabilirim demek karşıda bir etki yaratmıyor ise ilgi de şefkat de ancak kendini yormak , beyhude zaman geçirmektir.
Ya ben kendimi hep çok romantik veya anormal ilgili sanıyordum ama ben ne odunmuşum ne romantik ne ilgi manyağı ne ilgisiz her seyin ortası sıradan bir adam olduğumu öğrendim
Yani yanlış kişiye gösteriyor olabilir miyiz acabası? Ebet galiba ya bu zamana kadar denk geldiğimiz herkes yanlış ya da cevap bu bilemiyorum görcez. İlgi ve sevgi gösterme konusunda insan kendini kısıtlayabilir mi onu sorguladım.
Sürekli de karşımızda ki yanlış olamaz ama bence. Dengeyi sağlamak önemli bana göre ilişkilerde elbette ilgili olmalı nefes aldırmayacak kadar da değil ben mesela bunun farkına vardım.
Sürekli çıkmasına ihtimal veriyorum az da olsa şu zamanın ilişkilerine bakarak. Tabiki dediğin çok farklı bir boyut, kişisel alana ihtiyaç duyar insan çok normal olarak. Başka bir açıdan baktığında ilgini sevgini doya doya göstereceğin tek bir kişi oluyor hayatında, başka kime göstereceksin ki. İçinden geldiği gibi işte, olmayınca öyle de olmaz böyle de zaten.
Trafik ışıkları sadece trafikte diye düşünürsen öyle olur fjfj Şaka bir yana tabiki temkinli olmak her anlamda yararlı. Yapabiliyorsan dediğini de yap faydalı olur belki de ya da ilişki tamamen oturana kadar bir tık duygulara sansür vurulabilir, dene bana da haber et olursa fjfj
Görüntüleri maalesef göremiyorum ama ilişkilerde ilgi konusuna gelince, ben oldukça ilgili biriyim diyebilirim. Sevdiğim kişiye karşı duygularımı göstermekten ve onu mutlu etmekten çekinmem. Ancak aynı şekilde ondan da benzer bir ilgiyi görmeyi beklerim. İlişkide karşılıklı ilgi ve destek çok önemli sonuçta. Siz ne düşünüyorsunuz? İlişkide ilgiyi ne kadar göstermek önemli sizce? 💖
Gerektiği kadar. Sadece göze batacak şekilde çevrimiçi olma durumlarına parlıyorum o kadar. O da kova burçlarına gelmiyormuş. Ben de diğerlerinden nextliyorum