Benimle ilgilenilmesi hoşuma gider tabii beklediğim kişiden o ilgi gelirse, herkesin ilgisini sevmem. İlgisiz kalırsam bayaa sinir olma potansiyelim olur, tabii yine beklediğim kişiden ilgi gelmezse minnak sinir olurum. 🥳
Sana ilgi duyulması hoşuna gidiyor mu? İlgisiz bırakılsan ne yaparsın?
Benim en hassas tarafım ilgisiz bırakılmak çiçeğe bile su vermezsen o çiçek kurur.. asıl hikaye burada bitmez bundan sonra başlar hatta ilgi göstermek sevginin en büyük göstergesidir ilgi fedakarlıktır kimse ilgisiz bırakılmak istemez benim tahammülüm yok ilgisizliğe
#SelammGençlikk 🍀 İlgilenilmek güzeldir. Zevk ve haz verir. Ego besler. Fakat ruhu doyurmaz. Kendi kendine yetebilen insan olmak en güzelidir. Sevgide etkileşime girilmeyen birileri ilgilense ne kadar gurur ve tutku hissedilebilir? Bu size sadece hüzün ve keder verir hatta taciz ediliyor gibi bile hissedebilirsiniz!! Sırf egomu tatmin etmek için hiçbir zaman sevgi etkileşimine girmediğim hiçbir erkeğin benimle ilgilenmesini istemem. Ben hayatım boyunca yalnız da yaşayabilirim. Çünkü cinsellik olmazsa olmazım değil. Aşkı yalnızken de, sadece bir düşünce olarak da hissedebiliyorum. Misalen sokak lambalarının tam altında yağan kar tanelerini izlerken kalbim aşkla çarpıyor sonsuz şükürler olsun amin. Bir de cidden eğer günün birinde gerçekten bir erkekle evlenirsem, gerçekten sonsuza dek O'nunla olmak niyetindeyim."O" olmayan hiç kimsenin ilgisini de ilgisizliğini de umursamıyorum.. #TubaSueda 🍀
Bahsettiğin şey herkes için geçerli olan olduğu için. Hiç garip görülecek bir şey de değil. Hele ilişkinin ilerleyen sürelerinde kadın da, erkek te bekler bunu ve ister.