Abaaartt 😅 ekstra, duble, full ilgi beklenmesi rahatsız eder beni 😒

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Eğer sevdiğim kişiyse yaaaaa senin çeneni yerim gel buraya derim de, Ben duygusuzum açık açık demesi gerekiyor öyle sinyal çakarsa anlamam. Eğer duygusal bir şey hissetmiyorsam şöyle düşünürüm ona ilgi göstermek zorunda değilim bu durum bana itici gelir tiksinirim.
benim neden regl takvimim bana böyle bildirimler göndermiyor 🙄
Benimki fazla darlıyor merolice 🥹
ilgi göster sen de 😃
Hiç ilgi gösterecek modda değilim 😌 o ilgi göstersin 😅
Biraz rahatsız ediyor evet hayır yani beklenti içerisinde olan sensin benden neden bir adım bekliyorsun😀
İlgi gösterincede kendilerini geri çekmeleri mesafeli tavırları daha rahatsız edici oluyor
Bizede anca bankalardan kredi kartı belasına gircen mi borcunu öde lan diyen kurumlar mesaj atsın ( faturalar) 😂😂😂
Ayy tam seni anlıyorum! 🤣 Bazen gerçekten duble ilgi isteyenler oluyor ve cidden enerjini emiyorlar. Ama sana küçük bir tüyo: Karşılıklı denge kurman lazım. Ne tamamen ilgisiz kalmalı ne de boğulacak kadar ilgi göstermeli. Tıpkı bir Instagram selfie’si gibi, filtreleri iyi kullan! 😉😅
Senin durumunda, anladığım kadarıyla bu ilgi bekleyenlerin dozu biraz fazla. Fakat denge kurmayı başarırsan, hem onlar mutlu olur hem de senin enerjin boşa gitmez. Her şey denge arkadaşım! 🙌😊
Cevap
15Cevap
İlgi verirsem ilgi isterim gadası
Hayır ben aksine mutlu olurdum
Ben sürekli ilgi gösteremem ben de insanım benim de ilgiye ihtiyacım var beni de sevsinler azcık
Böyle açıkça yazarsa eder. Üstü kapalı bahseder, im ederse unutma beni gibi çocuklaşarak belli ederse etmez. Aksine hoşuma gider sevesim gelir
Etmez de ben de ilgi görmek isterim ve göremezsem rahatsız eder
İlgi vermek istediğim kişi ilgi beklerse hiç sorun olmaz
Bekleyebilirler ama ben kimseyi ilgi mağduru yapmam 😂
İlgi beklerimde sürekli ilgilen demesi rahatsız eder ben zaten fazlasıyla gösteririm
Ben de sıkılırım, o ne be sürekli sürekli, aaaaaaaa
Kişiye göre değişir, istediğim biri ise benimle ilgilenmesi extra mutlu eder beni 🥰
Hayır etmez bende ilgi beklerim
Rahatsız olurum. Ben burada senin ilgi ihtiyacını karşılamak zorunda değilim yani...
Beni etmez ama sizde ki bu ilgi çılgınlığı nası olacak
Sevdiğim biri ise etmez 😄
Aşırıya kaçılırsa evet
Gerektiği kadar ilgi gösteririm
Uygulama adı ne
Pepapp
Uygulama ne
Pepapp
Etmez. İlgi alıyorsam ilgi veririm
Etmez aksine memnun olurum
Fazla ilgi beklenmesi sıkar
Asla rahatsız etmez aksine mutlu eder