Benimki sabah başlıyor allah ne verdiyse sıcak bitki çayları sıcak su torbası battaniye acıdan kıvrıl kıvrıl kıvrıl ondan sonra gelsin kusmuk doğru banyoya koş kus iyice yatağa gel ağla su iç sıcak su torbasındaki suyu değiştir yetmedi bir daha kusmaya git derken adet migreni ağrısı.. İşte bir gün nasıl 1 yıl sürer gerisini sen düşün
Kızlar ağrı kesici olarak Ponstan Forte kullanın. Ağrı kesicilerin kralı. Lisedeyken bayan doktorlar regl hakkında bize eğitim vermişlerdi ve bu ilacın adını tahtaya yazmışlardı. O zamandan beri kullanıyorum. Gerçekten çok etkili🙏 Bitki çayı olarak ta papatya çayı içebilirsiniz. O da iyi geliyor. Regl olmadan 1 hafta önceden başlayın. Günde 1 kez akşamları içmenizi tavsiye ederim. Çünkü sinir sisteminizi rahatlatıp uyku yapıyor.
ağrılara alıştığımdan sanırım artık pek etkilemiyor beni kızlar. ağrı kesici kullanmamayı tercih ediyorum genele çok nadir içerim dengemi bozuyor ağrı kesici ilaçlar.
Kızlar kesinlikle spor. Ben her ağrımda acillik oluyordum ama spora başladıktan sonra ağrılarım geçti. Eğer spor yapmayıp tembellik yaptıysam ağrılarım oldu