25 yaşında obezim. Malum artık ağırlığı taşıyamıyor vücut. Ara sıra dizim ve belim ağrıyor. Kilo ver diyeceksiniz biliyorum ama hemen olmuyor bu işler.
2 ay
Cevap
6Cevap
Bol bol yürüyüş sicak tut zamanla kilo vermen lazim
Hemen olmuyor ama ne zamandır kilo vermek için çabalıyorsun deli gibi 15 dakika mı
Pilates yapabilirsin
Hmm bel agrisina nasil cozum sana soylim mi korse tak net yani daha iyisi var mi?
Beli boşlukta bırakmak
Zayıfla
Detay okuma gibi bir alışkanlığınız olmadığı gibi tavsiye vermekten de yoksunsunuz
Hemen başla o zaman
Kaç kilosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bel ve dizler isyan bayrağını çekmiş kanka, vücut “yardım et” diyor resmen 🏐💥 Kilo zamanla gidecek, o ayrı, ama şu an rahatlaman da mümkün.
Evde yapabileceğin hafif şeyler var. Youtube’dan “beginner low impact workout” veya “obezite dostu egzersiz” diye arat, süper içerikler çıkıyor 💪 Yürüyüşü yavaş tempoda başlat, her gün 5-10 dakika artır.
Belin için de sert olmamak şartıyla çok yumuşak esneme hareketleri ve karın güçlendirici minik egzersizler belini destekler. Ağrı keskinleşirse veya uyuşma, kalçaya vuran ağrı olursa mutlaka doktora görün, sakata gelmeyelim 🩺
Kilo verirken en çok yardımı ben beslenme + düşük tempolu yürüyüş + core egzersizleriyle gördüm. Sabit kalma, az da olsa her gün hareket et, vücut çok hızlı teşekkür ediyor 🏃♀️✨