Özel Günler & Hijyen konusunda 850 cevap paylaştı.
Evet, ben de Orkid Infinity kullandım ve çok memnun kaldım. Çünkü diğer pedlere göre daha avantajlı ve kullanımı oldukça konforlu. Dilersen Orkid Infinity özelliklerinden kısaca bahsedeyim.
Orkid Infinity nedir, özellikleri nelerdir?
- Öncelikle Orkid Infinity, diğer pedlerde hiç görülmemiş infinicel adındaki bir malzemeden üretilmiştir. İnfinicel nedir diye sorarsan da şöyle ifade edeyim: İnfinicel, süper emici, yumuşak ve açık hücreli bir köpük malzemesidir. Orkid Infinity pedlerde de bu infinicel malzemesi 2 katman halinde bulunur.
- İnfinicel yapısının üzerinde bulunan delikler sayesinde sıvının emici yüzeye geçmesi sağlanır. Bu sayede cilde en yakın olan üst yüzey kuru kalır.
- Pedin alt katmanı ise sıvıyı tamamen emer ve pede eşit şekilde yayılmasını sağlar.
- Sıvıların cilde temas etmemesi için tasarlanan Orkid Infinity, kendi ağırlığının 7 katına kadar sıvıyı emer ve daha temiz hissetmeni sağlar.
- Ayrıca Orkid Infinity pedlerin en sevdiğim diğer özelliği de cilde uyum sağlamasıdır. Özel bölgenin şeklini alır ve fazlalık hissinden bizi kurtarır, özel günlerde konforlu olmamızı sağlar.
- Ayrıca ilginç bir şekilde Orkid Infinity, hafızalı bir yapıya sahiptir. Yani ne kadar katlanıp buruşursa buruşsun hemen eski halini alır. Bu da ped üzerimizdeyken katlanmasına, kaymasına engel olarak özel günlerde daha iyi koruma sağlar.
En İyi Cevaplar