Saçlarım çok fazla kurumaya başladı. Bu yüzden kuruyken tarayamıyorum, çıt çıt kırılma sesleri geliyor. Kendime bakım spreyi almak istiyorum. Elidor'un birçok çeşidi var. Siz kullanıyor musunuz, Elidor Ekspres Bakım Spreyi tavsiye eder misiniz?Elidor Ekspres Bakım Spreyi tavsiye
Çabuk kuruyan saçlar maalesef kolay kırılmaya müsait oluyor. Tararken saçlar kopuyor ve gitgide daha bakımsız bir hale geliyor. Bunun için kuruyken de saçlarımıza bakım ürünleri uygulayabiliriz.
Elidor Ekspres Bakım Spreyi ne işe yarar?
Çabuk kuruyan saçlar için kurtarıcı oluyor bence. Hem kolay tarama sağlıyor hem de saçların yumuşacık olmasını sağlıyor. Saçların her zamankinden daha canlı parlak görünmesine yardımcı oluyor. Aynı zamanda ihtiyacı olan nemi karşılayarak yıpranmaların önüne geçiyor.
Elidor Ekspres Bakım Spreyi çeşitleri nelerdir?
Yıpranmış saçları hayata döndüren: Anında Onarıcı Bakım için Ekpres Bakım Spreyi
Saç uçlarını besleyip koruyan: Güçlü Saç Uçları için Hindistan Cevizi Yağı Ekspres Bakım Spreyi
Saçların daha canlı görünmesini sağlayan: Canlı ve Dirençli Saçlar için Bal ve Papatya Ekspres Bakım Spreyi
Kuru saçlara verdiği nemle deva olan: İpeksi Yumuşaklık için Ekspres Bakım Spreyi
Saçlar kuruyken de ıslakken de kullanılabiliyor. Genellikle kuruyken, kolay tarayabilmek için tercih ediyorum. 15 cm uzaklıktan saçlara püskürtüp taramak yetiyor :) Kullanımı çok basit, saçları anında yumuşatıyor. Ben ipeksi yumuşaklık olanı kullanıyorum. Sana da onu ya da anında onarıcı bakımı öneririm.
En İyi Cevaplar