İnternetten daha uyguna ped almak için bakınırken Orkid Maxi Gece'ye rastladım. Diğerlerinden daha iyi fiyatı. Acaba aranızda Orkid Maxi Gece kullananlar var mı? Varsa nasıldır, yorumlarınız neler?Orkid Maxi Gece
Orkid Maxi Gece kullananlar var mı? Varsa yorumlarınız neler?
Adet dönemini evde geçireceksem, görüntüden ziyade puf puf bir yumuşaklık istiyorsam Orkid Maxi Gece tercih ederim.
Orkid Maxi Gece kullanıyorum, çünkü;
Orkid Maxi Gece
- Kalın ped tercih edenler için özel olarak üretilmiştir. Standart pedlere oranla daha kalın bir yapıya sahiptir.
- Üçlü koruma bölgesi adı verilen bir alana sahiptir. Sızıntıyı önleyen bariyerlerle çevrili olan alanlar, sıvının anında emilmesini sağlar ve eşsiz Orkid teknolojisi ile sıvı jel haline dönüşür. Jelleşen sıvı, pedin değişim zamanına kadar geçen süreçte kuru hissetmemize yardımcı olur.
- Bariyerlerle çevrili bölge, kanatlı yapısı ve yumuşak dokusu ile hareket kısıtlılığı yaşamamızın önüne geçer. Kanatlar, iç çamaşırımıza esnek bir şekilde yapışarak kaymayı engeller. Böylelikle gün boyu özgürce hareket etmemiz kolaylaşır. Daha ne olsun ;)
Orkid başka pedlerden daha fazla damla tutmasıyla, daha uzun olmasıyla seçiliyor. Ben de hep değil de ağır olduğu zamanlarda kullanırım gece için çok uygun ve de emici
Orkid Ne Diyor