Ben diş gıcırdatma sorunumdan ötürü silikon gece plağı kullandım. Fakat gece kaslar gevşediğinden olsa gerek çok sıkma yaptığından hiç rahat kullanamadım. Bence kalıp alırken hafif oynatılması lazım dişçinin, tam kalıp alındığından sıkıyor sonra.
Kullanmadım ancak baya araştırdım. Gece diş gıcırdatamalarına karşı yararlıymış. Bir de diş beyazlatmak için kullananlar var bu plağı. Farklı amaçlarla kullanılıyor yani.
Evet sıkar ama sonuçta kendi diş ölçünden referans alındı ve sana muhtemelen alçı kalıbında vermiş olması lazım o kalıpta muhafaza et onu bozulmasın. Kaynar suda kesinlikle yıkama sıkmalara karşı hafif sıcak suda gevşet öyle tak faydasını görürsün alışınca senden rahatı yok 😊
Yo ben sormuştum onu doktora şeffaf silikon bendeki resimdeki gibi kalıpta muhafaza et demişti açıkta duruyor takarken dişimide plağıda fırçalıyorum sorun olmuyor.
Plak eline geçinceye kadar dişlerde hafif oynama olmuştur ve bu nedenle de plağı takınca dişteli çıktıktan sonraki halini aldığı için ağrıya sebep olabilir.
En İyi Cevaplar