Biliyorsunuz ki bazen regl sancıları öyle şiddetli oluyor ki ayağa kalkarken bile zorlandığımız zamanlar oluyordur. Doğum sancıları ise, normal doğum yapan kadınlar bilir. Hep deriz ya ''Yaşayan bilir'' diye. Bu ağrıları da anca çeken bilir..regl ve doğum sancılarıSizce bu iki sancıların ağrısı aynı mı olur?
Söyle diyim bənde çok ağrılı geçiririm fakat dogum sancisj çok çok daha zordu benim için duymuşsunuzdur 20 kemik aynı anda kiriliyormuscasina acı çekilir insan vücudu en fazla 45 del aciya dayanıyorken dogumda 57 del kadar acı çekiliyor ben 26 saat boyunca sancı çektim Allahtan ki bı de suni sancı yemedim amaç sonuç yine kötüydü normalden sezeryanla doğuma alındım o acıyı da boşuna çekmişim gibi geliyor tabi herşeyin hayırlısı nasip kısmetmiş ama adet ağrısı çok çok daha az bı ağrı oluyormuş
Onları bilmem ama bizim malum sancımız ikisini de geçer. Sağlam bir tekmeyle adama ölmek isteyecek sancı sokabilirsin. Sıralamam şu şekilde. Erkeklerin hassas sancısı = doğum sancısı > regl sancısı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hiçbir sancı ağrı böbrek taşı ağrısına benzeyemez. İnatla söylüyurö böyle bir ağrı yok yerlerde yuvalrlanıyordum.
En İyi Cevaplar