Reglinizin 1 ay falan aksadığı oldj mu hiç
Ve bebek aldıran varsa canınız çok acıdı mı
Reglinizin 1 ay falan aksadığı oldj mu hiç
Ve bebek aldıran varsa canınız çok acıdı mı
Canım ilişki sonrası muhtemelen ella içtin o yüzden gecikmiş olabilirsin biraz daha geciksin 8-10 gün kadar rahatlamak için test yap erken gebelik baktın yok bişeyler git soğan suyu falan iç birdaha kullanma ella bende içtim kahverengi lekelenmem oldu ilacın yaptığı ters tepki gibi düşün ve yılda sadece iki kere kullanabilirsin fazla zarar veriyor geçmiş olsun:)
Hayatımda ilk defa içtim ve evet ellaydı. Ama birkaç gün geç aldım ilacı ondan endişe ettim ben de lekelenme falan olmadı sadece regl olacakmışım gibi hafif ağrılar oluyor sende de olmuş muydu böyle ağrılar
Ella denen ilacın yan etkisi bunlar maalesef 5 gün içinde içtiysen ilacı sorun yok bence regl olamadım bir kaç gün geciktim o yüzden ağrılarım oldu tabiki ve şimdide regl durumundan muzdaripim evlendim ve yasmini ilacı bıraktım 8 gündür geciktim :( test yaptım negatif tekrar yapacağım korunuyorumda senin endişe etmen gayet normal ama ilacı içtiysen zamanında alsıysan endişe etme ama ben pimpirikliyim diyosan test yap ama %99 ilaçtan geciktin o ilacın yan etkilerini araştır
Benim regl 20 güne yakın gecikti bu kadar gecikmesi normal mi emin olamadım ondan korktum çünkü genelde birkaç gün aksıyor falan demişler. Evet ilacı 3 4 gün içinde aldım. Birde test kesin sonucu verir mi erkek arkadaşım teste güven olmaz doktora gidelim diyo abartıyor gibi geldi bana da
Sen eczaneden gebelik testi al erken gebelik ama 2 tane yap onu negatif çıkarsa 48 sonra tekrar yap erkek arkadaşın hastaneye gidelim diyor güzel düşünüyor ama devlet hastanesine gider ve sen hamile çıkarsan devlete evlilik dışı olarak çocuk gözükür bu nereye gidersen git karşına çıkabilir benim arkadaşım o hatayı yaptı heyecan ile ve hamile çıktı aldırdı devlette hamile gözüktü yıllar sonra bile bakılsa bulunabiliyor özele götürsün 🥲
Özele götürmeyi düşündü o da zaten. Arkadaşınız için üzüldüm. Benim pek bildiğim konular olmadığı için ilk defa sizden öğrendim çoğu şeyi çok teşekkür ederim :) umarım hamile çıkmam diye dua ediyim bari
Hamile çıkacağını sanmıyorum testten sonra tekrar yaz lütfen ben bile merak ettim jdjdjdjd rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana💐
Yazarımm :)
Çift çizgi çıktı
Sen ciddi misin imkansız ama elladan sonra şaka yapıyorsun dimiii
Regl miyom kist ve stres kaynaklı sekteye uğrar
Çok korkulacak bi durum değildir dimi 1 ay aksaması
Belirtileri var mı ya da ağrı sancı
Evet bazen oluyo şiddetli olmasada
Kadın doğuma görünmelisin
Öyle yapcamda bazı kişiler hamilelikten değildir aksaması normal dedi ondan sordum
Hamilelik hikayesi olacak ilişki yaşadınmı
Kesin hamilelikmidir ya
Korunmasız ilişkiyse içine boşaldıysa risk var
Ya prezervatif yoktu ama içime boşalmadı daha sonra ertesi gün hapıda aldık ama geç oldu biraz
Zevk sıvısı içinde canlı sperm olabiliyor oda gebe bırakır
Ertesi gün hapı işe yaramamış mıdır
Benim başıma geldi maalesef arkadaşım ella içtiği halde hamile kaldı
Sağol artık daha çok korkuyorum😅
Korkunun ecele faydası yok maalesef
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
stres olabilir
Bu kadar uzun süre aksamasına sebep olur mu
Yine mi içine boşadı?
Ne diyon knk
Kızım sen döller içine boşalınca hamile kalacağını bilmiyor muydun?
Korundum canım ama her korunma kesin sonuç vermiyo diye sordum
Korumayı güçlendir..
Hamilelikte aksar
Evet ondan hamilelik dışında olanları sordum
Tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar