Merhaba yaşım 22 sevgilim 20 yaşında Sevgilim normalde 19 en geç 20 günde bir adet oluyor. Bugün adet olması gereken süreyi 3 gün geçti halen adet olmadı. Neredeyse her gün ilişkiye giriyorduk ( kondomsuz ) her ilişkiye girdiğimizde de çıkarıyordum. Sevgilimin şu an hamile olma ihtimali nedir? Eğer hamileyse sonraki süreç nasıl işler birbirimizi seviyoruz evlenmeyi düşünüyoruz evlenme teklifi etmiştim. Ailemle tanıştırdım ama işte ya şu an hamileyse ailelere nasıl açıklayacaz ne diyebiliriz? Tatlı bir dille açıklarsak karnı büyümeden düğün mü yapılır napılır? ( Kürtaj aklımızın ucundan bile geçmez )
Hamile olma ihtimali şudur denilenilmesi için onun hesaplanabilir olması gerekiyor, atıyorum %45 gibi bir oran verilmeli ama bu verilemez neye göre hesaplanacak?
İhtimali var mı diyorsan evet var, sen çıkarsan da öncesinde akan zevk suyu sebepli yine de spermler yumurtaya ulaşmış olabilir. Hele aynı şekilde sürekli olduysa bu ihtimali daha da arttırır.
Ailelere açıklanma durumu vs. onları siz daha iyi bileceksiniz veya bilmeniz gerekirdi. Her bölgeye ve kişiliklere göre değişir bunun cevabı. Bunu hesaba katmanız gerekirdi, eğer hamilelik yoksa bunu da düşünerek devam edin bundan sonra. Tecrübe olsun.
Sizce ailelere acikladiktan sonra direkt nikah mi yapilir düğün mü yapılır süreç nasıl işler var mi bi fikriniz? Bölge olarak erkek tarafi doğu kiz tarafi ege
adet olamadığı için stresdende olabilir bir süre bekleyin test alıp onaylayin... Aile işine gelince zor bir süreç olabilir sakin bir şekilde bu durumu aşmanizi öneririm fazla gürültü büyük tepkiler toplar...
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani eğer doğruysa nasıl açıklayabiliriz ki benim ailem kız arkadaşımı tanıyor ama ben daha ailesiyle bile tanışmamıştım yakın zamanda tanışacaktım ve benim ailemde bir kaç aya istemeye gideriz diyorlardı hani böyle bir durumda nasıl söylenir ilk kime söylemek gerekir gerçekten bilemiyorum
Ummm ailede en yakin olduğunuz ve en mantıklı davranan kişi kimse ona gidin.. ama benden sana bir rica eğer hamilelik çıkmazsa sevgilinle korunmadan birlikte olmayın..
Rica ederim. Bir anne olarak soyluyorum 3 5 gunden bisi olmaz sinir stres kaynakli da gecikme olabilir 10 gunu hadi 15 de, gecerse eger eczaneden hamilelik testi alip yapsin cift cizgi çıkarsa beta hcg testi yaptirmaya hastaneye gitsin anlatsin boyle boyle. O zaman iste gecmis olsun