Rahatsız edici bir ağrı. Tarifi zor sadece kadınlar bilir. Kimisi ağrı çekmez kimisi de yataktan çıkamaz. Kişiye göre değişir. Bende bazı aylar ağrı çekmem bazı aylar da kıvranmaktan hiçbir iş yapamam
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben iğne vurdurmadan duramam ayakta.. benim çok ağrım oluyor. Mide bulantısı, birden terlemek ya da üşümek, baş dönmesi, özel bölgede ağırlık hissetmek.. çalışırken çok zor.. acı mı desem içten içe seni rahatsız edipte kıvranmak mı desem
Bu kişiye göre değişen bir şey, ağrı eşiği düşükse çok ağır hisseder, yüksekse kramp şeklinde hafif geçer. Kimilerinin bazen çok sancılı bazen hafif olur stabil değildir. Kimileri ise stabil şekilde yaşar.
bu ağrı kişiden kişiye değişir benimki genelde çok ağrılı olmaz bazı durumlar da dayanılmaz oluyor ama nadir kardeşimin hep ağrılı geçer mesela o kadar ağrılı geçer ki ağlar bazi araştırmalar kalp krizinin verdiği acıyla yakın olduğunu söylüyor
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Öküz bi arkin elini deli gibi sıkarsa nasıl ağrır? İşte onun 10 katı bir ağrı. Sanki birininn eli rahminde ve sıkıp sıkıp bırakıyor.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Elini yaktığında nasıl duramıyorsan öyle bi ağrı kıvrandırıyor acı aynı değil ama derece olarak belki kıyaslanabilir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tüm organlarını sarı bez gibi sıkıyorlar öyle düşün ya da canın yanıyor ağlamak istiyorsun ağlayamıyorsun o denli yorucu ve enerjini alan bir ağrı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Düşük yapıyormuş gibi. içini bıçakla kaziyorlarmis gibi. Benim öyle oluyor.