Ya borçlarından bahsediyorlar ya da maaşlarının pek yetmediğini ima ediyorlar. Konuştuğu kadına bir şey ısmarlamamak için mi yapıyorlar?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
türkiye de erkelerin 100/90nın parasal problemleri var ama ben ne kadar kötü olursa dile getirmeyi tercih etmem seni yakın görmüş olabilir mi
İnternet paketi bile almayip da arkadasindan falan baglaniyor. Borcunu daha az az odese alabilir gibi. Bilmiyorum tuhaf geldi
yani sana uymuyorsa ayrıl
sana ısmarlaması derken nasıl bir şeyi Kastediyorsun
Tatli falan. Pahali hediye demiyorum
Normal şartlarda ısmarlaması lazım nedir ki Bi tatlı Bi çay Hayatından onları çıkarıp beni alırsan bir daha bu uygulamada böyle bir soru sormak zorunda kalmazsın
Öyle de olabilir dikkat et onlara para verip dolandırılma
Memleketin genel sorunudur. Ancak, bir kadınla da alenen konuşulmaz yav :)
Hayat şartları zor, her şey çok pahalı , ne yapsınlar. 1
Aslında maddi olarak beklentin varsa baştan durumu bil demek istiyorlar.
Pahali hediye beklemiyorum ama kucuk seyler bekliyorum. Sence onunla nasil konusmaliyim,
Küçük şeyleri de bekleme. Durumu sıkışık iken gerek dışarıda yemek gerek hediye vs olaylarını gerçekleştirmesi pek mümkün değil gibi.
Aslinda borcunu oduyor Şu an ama bir tik daha az odese bana da harcayacak imkani cikar.
İşte o bir tık az ödeme onu zora sokabilir. Nedir ki senin beklentin?
Yani aylik kontorumu atmasi, arada cicek alip tatli ismarlamasi falan. Minik jestler aslinda. Bilmiyorum. Boyle deger vermiyormus gibi hissediyorum
Ama değer görmek de böyle bir şey değil ki. Yani bunları herhangi bir erkek yapsa sevgilin olabilir mi senin?
Duygusal bag kurmadigimla sevgili olmam. Ama seven adam hayatindaki kadinin ihtiyacini onemser
sen kendin karşıla kendi ihtiyacını
Galiba öyle cimriler gibi.
evet o yüzden yapıyolardır
İtici erkek modeli
Ne yapmaliyim sence? Genel olarak ilgili ve kibar birisi
Bence bir erkek hoşlandığı kiza kendini küçük düşürmemek icin parasal sıkıntılarından bahsetmez. Senden yeterince hoşlanmıyor
Sence ne soylemeliyim
Bilmiyorum sen karar ver.
Senden yeterince hoşlanmıyor demişsin. Benimde başıma böyle bişey geldi. Kendine yakın görüpte anlatmış olabilir mi merakımdan soruyorum
Senin niyetini test için
Zannetmiyorum ama Türkiye ekonomisi
Galiba 😂😂😂
Ondan olmaz
Degersizzin