Çok severim. Bu yüzden annem için ara sıra alırım, yüzü gülsün diye 😄 o da hep mutlu olur🥰
11 Yorumla- 23 sa
Hayırlı evlatsınız ne güzel
Gizli Üye(30-35)3 saBen sevmiyorum hiç daha çok işe yarar şeyler olursa sevinirim 😂
04 Yorumla- 3 sa
Mesela
Cevap sahibi3 saParfüm olur kıyafet olur toka olur kullanınca onu hatırlayacağım küçük her türlü hediye olur 😌
Cevap sahibi3 saTeşekkür ederimmm eic için 🙏🏻
- 3 sa
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
s 1 güKadınlar daha çok çiçek alma düşüncesine sahip olan, ince düşünceli adamları sever. Çiçek bahane. Bunu akıl etmiş, beni düşünmüş, almış olayını seviyoruz.
10 Yorumla
u 1 güher kadın sever evet
10 Yorumla
9 saTürkçe konuşan bir erkek hayatındaki kadına çiçek alıyorsa o kadında aldatıyor düşüncesi oluşur. Suçunu bastırmak için çiçek alıyor der kendi kendine 👍
Yani çiçek alsan bir dert almasan ayrı bir dert. En güzeli çiçek alacaktım ama çiçek seni kıskanır diye almadım diye iltifat et.
10 Yorumlaher kadın kesinlikle çiçek sever diye bir kaide yok, kişiden kişiye değişir ama zarif bir jest olduğu gerçeğini değiştirmez. etkileme meselesine gelince, tek başına mucize yaratmaz ama ince düşünülmüş bir detay olarak her zaman artı puan kazandırır.
10 YorumlaResim yakıyor harbiden çoğu seviyor ve istiyor nedenini bilmediğim bir şekilde ya gerçekten seviyorlar ya da sadece karşı taraf tarafından düşünülmüş olmayı seviyorlar biraz İbrahim Sadri şiiri tadında oldu bu yorum da 😅
10 YorumlaHer kadın çiçek sever mi hiç sanmıyorum sevmeyen de var ama çoğu zaman çiçek işi çözer tabiki yaptığın şeye bağlı ula
10 Yorumla
20 saSırf beni mutlu etsin diye dalından koparılmasına karşıyım. Bu nedenle çiçek sevmiyorum. Kaktüs güzel , saksısında falan :)
10 YorumlaHer kadın çiçek sevmeyebilir. Çiçek tek başına kimseyi etkilemez ama sevdiği ya da hoşlandığı kişiden düşünülerek alınmışsa güzel bir etki bırakır.
10 Yorumla
21 saEtkilemek için asla ama asla öyle bir şey yapma. Beni dinle. Kullanılırsın yoksa. Direk beta diye damgalarlar. Çiçek hiç alınmamalı demiyorum. Ama zamanlaması çok önemli. İlişkinin başında olmaz bu iş. Bence. Bu benim fikrim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 saEtkiler bence ama sevdiği alırsa. Tanımadığı birinden gelirse özellikle de ilgilenmediği, sevmediği birinden rahatsız olur.
10 YorumlaTabikide cicekleri severiz ama beni düsnüp cicek almis hissini daha cok severiz...
10 Yorumla
5 saHer kadın çiçek sever ve etkiler de
10 YorumlaTabiki de sever ve evet işe yarıyor
10 YorumlaKendini sevdirememiş olabilirsin
10 Yorumla
1 güYoo herkes sevmez beni pek etkilemiyor
10 Yorumla
1 güDusunmesini seviyoruz bence
10 Yorumla
1 güAynen etkiler kadınları
10 Yorumla
1 güGözünü sevim bu poz ne 🤒🤒🤒🤒