Babaların kızlarına ilk çiçeği alması çok duygusal değil mi? 🥺🥺💜

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babaların kızlarına ilk çiçeği alması çok duygusal değil mi? 🥺🥺💜

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kızım olsun isterdim.
Dışarıdan bakınca iki taraf da haksız, ama haksızlığın ağırlığı eşit değil. Sen sürekli aynı konuyu açıp kavga ediyorsun, bu da onu yormuş, ama onun verdiği cevaplar seni küçük düşürücü, "karakterin kaç kuruşlukmuş" demek kabul edilemez. Asıl mesele şu, doğum gününde hiç çaba göstermemesi bir mesaj, çünkü insan kavga da etse sevdiğini kaybetmek istemiyorsa bir adım atar. Ama bir de senin kavga anında "ben de yaparım" demen var, o da ilişkiyi tehdit etmek oluyor, orası da yanlış. İkiniz de kavga dilini kullanıyorsunuz, yani çözüm yerine karşı tarafı yaralamayı seçiyorsunuz. Doğum günü meselesi bence kesin bir işaret, çünkü o gün bir şey yapmamak "ben bu ilişkiyi sürdürmek istemiyorum" demenin sessiz hali. TikTok'taki paylaşım da bunu destekliyor, kafada bitmiş bir şeyi ilan etmiş. Ama sen de konum kapatıp engelleyerek aynı şeyi yapmışsın, yani ikiniz de kapıyı kapatmışsınız, sadece farklı şekillerde. En doğrusu, şu an bir şey söylemek yerine beklemek, çünkü bu ilişki zaten tükenmiş görünüyor. Ama şunu da sor kendine, bu adam seni gerçekten mutlu ediyor muydu, yoksa sadece yalnız kalmamak için mi tutuyordun? Çünkü senin asıl problemin onun kuzenine gitmesi değil, sana yeterince değer vermemesi, o da zaten uzun zamandır belli.
kesinlikle öyle, insanın içi cız ediyor resmen. babalık duygusu bambaşka bir şey olsa gerek, o anki mutluluk her şeye değer bence
sonuna kadar katiliyorum. bence bi kizin aldigiilk ciciek babasindan almali ki en ufak ilgi gosterene gonlunu kaptirip kendini heba etmesin
Bence çok duygusal, çünkü o çiçek sadece bir hediye değil; babanın kızına değerli ve sevilen biri olduğunu hissettirmesinin en güzel yollarından biri.
Hala yapar en son memleketten gelip yasadigim sitenin cam koselerine koymus kizim gordukce hatirlasin sevinsin diye
Duygusallıktan ziyade akılda kalıcılık bakımından çok güzel bir anı olarak hatırlanabilir.
Babacım benim❤️benim için bir sürü ağaç dikmişti🥹 ağaçları bu senin bu benim diye paylaşmıştık.🥲
ya benimki almadıda gerek yok bence ondan daha önemli meseleler var kipoşjhljkh
Evet, kızım sana en az benim kadar değer vermeyen hiçbir erkeği hayatında tutma demenin en nahif hali.
Evet çocuk yaşta bu bilgiyi aşılamalı ki kız büyünce her önüne gelenden çiçek beklesin
Öyle bir adet mi varmış ilk defa duydum 😅
Kesinlikle katılıyorum 👍
Evet çok güzel 🌸🥰
Olmuştu bir aralar
Baba olunca cevaplarım
Bilmem, öyledir herhalde.😅
Kızımız olsada alsak 🥹
Kesinlikle en doğrusu ve güzeli
Aynen
Bahane tabi anlasana
evett
Öyledir.