Gelirken çiçeği unutma bir zahmet dedim ağzımla istemek itici mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
evet itici. yani kız erkek rolleri vardır toplumda. tabi uymayabilirsin gizli üye.
ben toplumcasını diyim sana. kız bekler. ama dillendiremez. bi de bi zahmet gibi tavır senin üstten baktıgın algısı verir erkeğe. erkeğe bilinc altına öküzsünüz siz erkekler bi kızla görüşcen ayılık etme ben uyarıyorum bak cicek al demekki. ilk bulusma. adamı tanımıyon. belki alıcaktı zaten ama kalbi kırılmıstır bence. unutmadan unutkanlık tedbiri yemiş. bi zahmet ile de yani zaten alcan yani. min kıstas bu. e onu da yap yani demek. asagılayıcı tavır. sogur adam bence senden. bunu hatuncası ne. hissettircen. dişi isen madem adama bunu sozcuksuz söylücen. o zaman artı puan. derki bu prenses. ilgi sevgi sırmartılma istiyor ok der.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılNezaketen erkek getirmez mi zaten? Bunu dusunmeyen erkek var mı? Ben gorucu olarak bile gorussem cicekle geldiler cogunlukla. Tabi beni aile akraba icinde onceden fiziksel olarak goren tiplerdi bunlar. Ondan mi kaynakli, gorup begendi de jest olsun diye mi yaptilar bilmiyorum. Hani belki fotoda falan gorup bussalar belki yapmazlardi bilmiyorum.
ilk bulusmada cicekle geldiler. Nezakettir bu. Yani cicekle, bir dal gulle gelmemesi eksidir mesela benim icin. Ya da bunu bir erkegin istetmesi daha da buyuk bir eksi.
Nice erkek var bunu kendi kafasinda dusunup yapan. Surekli kadin mi yönlendirecek bana cicek al, hediye al vs diye. Bunlar icten gelir, nezakettir ya da kadinin sevinecegi mutlu olacagi dusunulerek yapilir. Boyle ufak seyler bile sizden esirgeniyor, kendisi dusunmuyirsa, siz soyluyorsaniz o kisiyle olmanin da bir anlami yok bence.
013 Yorumla- 1 yıl
Siz ilk görüşme için bir hediye almıyorsanız erkekten niye bekliyorsunuz? Belki ikincisi olmayacak o görüşmenin ayrıca? Egoistlik yani sizinkisi.
Cevap sahibi1 yıl@RachelCori beklemiyorum. Karsima gelen erkekler boyle davrandigi icin bir yerden sonra beklemeye basladim. Ikincisi olmayacaksa bile bir dal cicek almanin kime ne zararı var pahali bir sey mi? Erkege ilk bulusmada ne alinir soyleyin. Cicek mi alayim? Saat mi alayim? Ne alinir erkege? Kadinin mutlu olacagi cok hediye secenegi var da erkege ilk bulusma icin ne alinir? Kirmizi gülle mi gideyim bende? Eger garipsemeyecek, tuhafiniza gitmeyecek, hosunuza gidecekse erkek milleti olarak neden olmasin? Hayatta da her seyi bu kadar karsilikli beklemeyin. Kadinlarin yaptiklari seyler karsisinda ezilir, karsilik veremezsiniz. Annenize bile. Her kadinda evlilikte karsilik olarak bugun yemegi ben yaptim yarin sen yap desin o zaman. Bu hafta carsaflari ben degistirdim simdi sen degistirsin desin o zaman. Cocuga bu hafta ben baktim, tum hafta boyunca sira sende sen bak desin o zaman. Ya da anneniz size sundugu her seyin karsiligini beklesin nasil olur? Kadinlarda, anneniz dahil size yaptigi her seyin karsiligini beklesin mi? Hesaplasin onunuze koysun mu?
- 1 yıl
Konu anne olmak değil. Konu kız arkadaş, eş konusu. Sen o görücüye gelenler için hiçbir şey yapmadın boş konuşma bari. Sen bu beklentilerle devam ettikçe seni kimse almaz zaten.
Cevap sahibi1 yıl@RachelCori hayir ayni konu. Gorucu icin ne yapilir onu soyle diyorum bos bos yorum yapiyorsun. Ben cicek alip cok sevinen erkek gormedim. Cicek bocege kizlar kadar anlam yukleyen varliklar gibi durmuyorsunuz. Erkege ne hediye alinir ilk bulusmada. Pahali olmayacak ama nezaketen ne alinir soyle? Gorucu dedigimiz seyde de pek beklenti yoktur. Adamlar dusunmusler getirmisler haberim yok. Ne deseydim dur sen bunu bananyaptin bende karsilik olarak sana gidip cicek alayim mi deseydim? Adamlarin kafasina silah mi dayadim cicekle gel diye? Icinden gelmis yapmis, yapmayadabilirdi. Cicek almadi diye masadan kalkip gidecek halim yok. Oturur konusur, beklentilerimizi, evlilikle ilgili dusuncelerimizi ayrilirdik. Ciceksiz gelenlerde var. Onlar beni orada burada gormeyen tipler. Yorumumda dedim ki belki fiziksel olarak begendikleri icin cicek almislardir. Beni direkt görmeyenlerden boyle bir hareket gormedigimi yazdim. Beni biri alsin diye ugrasmiyorum zaten merak etme. Cogunlukla aile ve akraba zoruyla bulusuyorum.
- 1 yıl
Erkeğe alınacak hediyeler çok var sen düşünmek istemiyosun.
- 1 yıl
Ayrıca konu ayrı tamamen. Anne ayrı eş ayrı. Kadınsın diye kendini üstün görme ya bi zahmet.
Cevap sahibi1 yıl@RachelCori abi geveleme bos yapma. Bilmiyorumdur belki. Benim gibi bilmeyenler de ogrenmis olur. Bir erkek olarak söyle. Erkege ilk bulusmada ne alinir? Pahali olmayacak, hosuna gidecek nezaketen bir kiz ne almali? Siz kizlardan kiz arkadasiniz icin bircok ineri istiyorsunuz, fikir istiyorsunuz. Bende senden karsi cins olarak fikir istiyorum.
- 1 yıl
Yav ne biliyim ben kızlardan hediye beklentim yok. Senin egoistliğine tepki göstermek istedim sadece.
Cevap sahibi1 yıl@RachelCori hediye beklentin yoksa niye ilk gorusmede erkekten beklkyorsaniz siz niye almiyorsunuz diyorsun o zaman. Bir erkek olarak bile ne hediye alinacagina ornek veremiyorsun. Siz erkeklere hediye almak zor. Kizlarda daha net, kolay bu isler. Bir cicek alirsin oldu bitti. Egoluk bir durumda yok. Ben bazi erkeklerin centilmen icnce dusunceli oldugunu belirtmek istedim. Okuzde cok var ama ince dusunceli de var. Tanimadigi birine cicekle gelebilecek nezakate sahip erkeklerde var demek istedim. Skruyu soran kizin bizzat istemesi rahatsiz etti beni. Bende dedim ki ince olan erkek bunu dusunur kendisi bir seyler getirecekse getirir, adam olan hediye, jest istetmez zaten yapar demek istedim. Siz erkekleri savundum bir yerde ama yine suclu ben oldum. Erkeklerin hediye beklentisi olmadigi biraz belli zaten. Biz de o yuzden ilk bulusmaya cokta elimizde bir seylerle gelemiyoruz. Gelmek istesek size ne alacagimizi bilemiyoruz. Bir de ilk bulusmada, ilk tanismada hediye falan fazla zaten. Hediye ileriki zamanlarda olur. Ben cicekten bahsettim. Ilk bulusmada kiza illa bir sey alinacaksa ilk secenek cicek oluyor bundan bahsettim. Ama onda da laf geldi. Karsilik bekliyorsaniz soyleyinde biz de ona gore davranalim. Eger karsilik beklentiniz yoksa boşa laf atmayin. Erkeginde jest olsun diye aldigi bir dal ciçeğin de karsiligi ne olur hala dusunuyorum bulamadim. Bir dal cicek icinde yorum yapmak, karsilik beklemekte yakismadi. Siz bir dal cicek alin da biz cicek buketiyle geliriz merak etme.
- 1 yıl
Kendi elinle bir şey hazırlamayı düşünemedin mi peki? Erkek ince düşünceliyse sen değilsin.
Ne biliyim git kek yap pasta yap bişey yap.
Siz kadınların da baya baya odun olanı var harbiden ya... - 1 yıl
Siz kadınlar çok düşüncelisiniz ya erkekler düşüncesiz demi.
Cevap sahibi1 yıl@RachelCori
ilk bulusmada kek borek? Bu bulusma genelde bir cafe de olur. Cafeye kek yapıp goturmek mi? S**tin sivama bari arkadasim. Gorucu olarak evde odada gorusulecekse o gun, kisa surelide olda gelecek misafirlere bir seyler yapılıyor ikram ediliyor zaten. Hakli cikacagim, kadinlari asagiayacagim diye komik oluyorsun iyice. Siz erkekler once dogru duzgun romantik, ince dusunceli olun, kizlara cicek bile istetmemeyi ogreninde sonra kadinlara bakarsiniz. Seninle de daha muhatap olamayacagim isim gücüm var. Yorumlarini da daha okuyamam. Kendi kendine konus dur burada. Iyi gunler- 1 yıl
Ben gönül işlerine hep uzağım zaten. Kadınlarla alakam yok.
1 yılSenin istemen sorun değil ama onun senin istemeden önce düşünüp alması gerekir. insan değer verdiğini mutlu eder , bana çiçek alır mısın , bana hediye alır mısın diye rica ederken o kişi sen söylediğin zaman sadece akıl ediyorsa mutlu etmez ki
00 Yorumla
1 yılHiçbir şey beslemediğim, sadece tanımak için buluşmaya gittiğim birine çiçek almam. Hayır illa almalı diyorsan çocuk ilk buluşmada senle öpüşmeye yeltenirse ona istediğini vereceksin o zaman. Öyle tek taraflı padişahlık yaşamak yok.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Çiçek istemek neden itici olsun ki? Sen bir gülsen, zaten çiçek baharı gelmiş sayılır! 🌺 Ama tabii “bir zahmet unutma” deyince karşı tarafın kalbi biraz sıkışabilir. Belki böyle tatlı tatlı, şeker bir dille "Bir çiçekle gelsen harika olurdu" falan diye şebeklik yapabilirdin. 💕 Ama aşk dediğin zaten samimiyet değil mi? Eğer karşı taraf seni anlıyorsa, kesin bir sorun çıkmaz. Ama her zaman tatlı dille istemek iyidir çünkü gönlün hassası olur aşkın! 💐✨ Hem de yeni yıl geliyor, romantiklik tam sezonunda!! Sen de yılbaşında çiçeklere boğulsan ne güzel olurdu. 😉 Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
54Cevap
u 1 yılistenmez kendi isterse alır
00 Yorumla
1 yılEvet.
Kendi adıma konuşmam gerekirse.
Yönlendirmek , kişiyi size yanlış tanitmasina imkan sağlar.
Eğer o ilişki başlarda hep sizin soylemenizi , istemenizi bekleyecek.
Kendi düşünerek belki bir şey yapacak fakat asıl yapması gerektiği zaman da ama istemedi söylemedi diyecek kendi kendine.
Sonra şu cümle agzinizdan istemsiz şekilde dökülecek.
Birşeyi de ben söylemden yap ama yeter diyeceksin.
Kendimden örnek veriyim.
Bir kadına çiçek almayı sevmiyorum.
Çünkü solan birşeyi neden hediye olarak alıyım.
Var olması , daimi olarak yaşaması makbul olan değil mi?
Takı alabilirim, resmini kara kalem yapabilirim ya da puzzle olarak bastirabilirim.
His, duygu, sevgi daimi olunca gerçek ve güzel olur.
Ben böyle düşünüyorum.
Gayet tabi kabul etmeye bilirsiniz.15 Yorumla
Soran1 yılBu cevapta çok mantıklı
- 1 yıl
Teşekkür ederim beğendiğiniz için.
Fakat önemli olan siz ne istiyorsunuz.
Bunun sonucunda anlık mutlu olmak mı, yoksa ileriye dönük bir bakış mı?
Buna karar vermeniz mi?
Şöyle sormam da bir sakınca var mı?
Bir sevgiliniz veya eşiniz var.
Her söylediğinize evet diyip yapıyor bu sizi ne zamana kadar mutlu eder veya hoş eder? - 1 yıl
Yanlış yere yazdığınızı düşünüyorum.
İsteyen çok.
Soran1 yılEvet istediklerimi yapması alması beni mutlu eder maddi açıdan tabi kendi fikirleri de olacak davranışsal olarak karşı çıktıgı şeyler olacak tabi ama o da benden bişe istese imakanım dahilinde şeylere ben yok demem yaparım
1 yılHediyeleşmek böyle bir şey değil bence ya. Hele ki aramızda bir samimiyet yoksa gelirken çiçek al, şunu al vs demek zorla yaptırılmış olur ve beni mutlu etmez
40 Yorumlaİtici değil ama kendinin düşünüp alması daha güzel bence o almayacaksa bile sen söyledin diye alacaktır önceden hayatımda olan kişiyede ben söylerdim hani çiçek çok güzel fila diye gider alır gelirdi ama hani mutluluk hissetmezdim çünkü içinden gelerek degil ben söyledim diye babaannemde bana şey derdi ağzınla isteyip nerenle yiyceksin sen neden istiyorsun o ince düşünüp almalı
00 Yorumla
1 yılAbi ne görgüsüzsünüz ya böyle kızlar seviliyor da biz hiçbir şey istemediğimiz halde değerimiz bilinmiyor ya tilt oluyorum
32 Yorumla
Soran1 yılBir erkek maddi manevi yatırım yapmadıgı emek vermediği birinin değerinin anlamaz tabi ki isteyeceksin seni seven yapar imkanı dahilinde.
- 1 yıl
Yapmasın arkadaşım bana çiçek alacak adam bunu ben istediğim için değil bugün bu morale ihtiyacım olduğunu hissettiği için alsın.
1 yılevet çok saçma olmuş. şimdi çiçeği alırsa sırf sen istedin diye almış olacak, kendi içinden geldiği için değil
30 YorumlaÇok itici ve ben böyle bir şey duysam gözümde değeri düşer. Çünkü ben zaten alırım, bana birinin hatırlatma yapması tüm sürprizi bozar. Senin açından da kötü olmuş çünkü bıraksaydın alıp almadığını dolayısıyla nezaketini görmüş olacaktın.
10 Yorumla
1 yılİstemek hata onun akıl etmesi gerek etmiyorsa da ayrıl herkes çok değerli sen de çok değerlisin seni mutlu etmek için bir şeyler yapması gerekiyor sen söylemeden eğer yapmıyorsa sen de senin için bir şeyler yapacak olanı bul
11 Yorumla- 1 yıl
Sana katılıyorum.
tabiki de itici bu da soru mu değil ilk buluşma kocan bile olsa çiçek istenmez, ben isteyince getireceği çiçeğin ne kıymeti var, kaldı ki zaten ilk buluşmada kendisi çiçek getirse de itici yani daha yeni görüşüyorsunuz belki hoşlanmayacaksınız ikinci bir buluşma olmayacak
10 Yorumla
1 yılDalından koparılan çiçeğe verilen paraya acırım jest yapmak isteyen adıma bir fakire yardım etsin ya da bana çikolata alsın mutlu olurum ben 😁✌🏻
12 Yorumla
Soran1 yılBalık burcu musun :.)))
- 1 yıl
Hayır Aslan 😁💕
1 yılİlk buluşma bu...
Aşk yok, meşk yok. Bir de zerre kadar düşünmeden tembihlemek neyin kafası?
Fazlasıyla itici ve soğukluk sebebi.22 Yorumla
Soran1 yılZorla buluşturan yok buluşmasın Napim
- 1 yıl
Bazen empati şart. Kendini onun yerine koyarak düşün mesela.
1 yılÇiçek istemek yerine çiçekleri sevdiğini bilmesini sağlamak yeterli olacaktır eğer partnerin dikkatli ve ince düşünen biriyse sana çiçek alacaktır zaten.
Gerçi ben çiçek yerine bana bir kitap hediye etmesini isterdim.
00 YorumlaNe istediğini bilmek var, bir de istediğin şeyi nasıl söyleyeceğini bilmek var. Ve ikisi çok farklı şeyler.
Ne istediğini bilmen güzel ama bunu söyleme şeklin çok başarısız. Yani seni kaba ve itici bulmuş olması gayet mümkün.00 Yorumla
1 yılÇiçek sadece ilk buluşma değil hiçbir buluşmada istenmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Çiçek olsun veya hediye olsun kişinin içinden gelerek alması gerekenler.
00 YorumlaBu kişiyle sanal ortamda tanışıp ilk defa yüz yüze gelecekseniz eğer çiçek istemek elbette doğru değil seni daha canlı görmemiş fotoğraf dışında bakalım beğenecek mi emir vaki çiçek al demekle olmaz sonraki buluşmalarda diyebilirsiniz şu an için ilk defa yüz yüze gelecekseniz bence böyle bir istek için erken henüz
00 Yorumla
1 yılBence biraz itici gelmiş olabilir, ama şahsen ben olsam bunu gülerek karşılardım. Ayrıca bence kaçıncı buluşma olursa olsun bir erkek çiçek almayı asla unutmamalı; ihmal etmemeli. 😊
00 Yorumlaİlk buluşmada da itici, 6666. buluşmada da itici.
Kendi çiçeğini kendin alsan daha çok mutlu olursun..
01 Yorumla
Soran1 yılKendim de alıyorum zaten hep 😂
1 yılÇiçek istenen bir şey mi benim bildiğim adamın içinden gelince sevdiği istediği zaman götürdüğü bir şey ve ikk buluşmada cokkk itici gereksiz samimiyet
00 Yorumla
1 yılçicek komple sacma arkadas yaaa nedir bu cicek meraki 1 gün vazoda duruyor sonra çöpe atiyorsunuz yazık yaa
10 Yorumla
1 yılBunu erkeğin düşünmesi gerek biraz itici olmuş. Hani kaynaştıktan sonra böyle bir espri yapsan normal karşılanır.
00 Yorumla
1 yılistenildi mi yapmak istemeyen türden insanlar var
01 Yorumla
Soran1 yılBasit bi İsteğimi bile yapmıyorsa benden uzak olsun zaten
itici. zaten kendi isteyip almalı. içinden gelmeli. sen dedikten sonra bir anlamı kalmaz ki onun. hem süpriz olur habersiz alınca
00 Yorumla
1 yılOldukça itici söz verdiğim için bir bardak bir şey içer kalkarim o da söz verdiğim için
02 Yorumla
Soran1 yılYani çiçek alıp gelmezsin öyle mi. Yemeğe çıkıcaz uzun sürücek buluşmak isteyen de o
- 1 yıl
Ben zaten onu düşünürüm ve alırım ama o derse direkt elenir
1 yılSaçma daha yeni tanışıyorsun çiçek almak ne akla hizmet
03 Yorumla
Soran1 yılÜç aydır konuşuyoruz ama
- 1 yıl
Gereksiz bence
Soran1 yılSana göre öyle
1 yılonun bunu kendi düşünmesi lazımdı öyle daha anlamlı olurdu senin istemen pek olmamış :)
10 Yorumla
1 yılDaha once konu gecmisse. Espirisi varsa denir
00 Yorumla
1 yılAjlık işim olmmaz öylesiyle. Ben olsam geliyorum deyip ekerim
00 Yorumlaİtici değilde böyle söyledikten sonra gelen çiçeğin anlami kalmaz 🤷
00 Yorumla
1 yılÇiçeği kendin istemen saçma kendi dusunup alırsa alır yani
00 Yorumla
1 yılİstemen getirmesi ince düşünce demek onda yoksa sen isteme
00 Yorumla
1 yılİlk buluşmaya giderken niye çiçek götüreyim ki birde istemek nedir itici tabiki
00 YorumlaOnun düşünüp alması gerekiyor senin istemen uygun olmamış bence
00 Yorumla
1 yılİtici kesinlikle. Birini zorla beyefendi yapamazsın...
00 Yorumla
1 yılBeğenmeyeceğim belki niye çiçek alayım banane param boşa gider
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet itici ama yapın buysa olduğun gibi davran insanın olduğu gibi seçilmesinden daha güzel bir şey yok
03 Yorumla
Soran1 yılYapım bu isterim bişeler ben erkekten aynen baştan belli
Cevap sahibi1 yılProblem yok o zaman sevecekse olduğun gibi sevsin
Cevap sahibi1 yılOlabilir böyle şeyler her ilişki farklıdır aynı olacak diye kural yok
Gizli Üye(30-35)1 yılZorla aldirdiktan sonra ne anlamı kaldı belki küfrede küfrede alçak o çiçeği
03 Yorumla
Soran1 yılKüfür falan Etmez o bana 🥰
Cevap sahibi1 yılİnsanlar iki yüzlü bilemezsin yüzüne güler arkandan küfürler uçar bunu unutma
Gizli Üye(25-29)1 yılİtici onun düşünmesi lazım sen dedikten sonra getirmenin anlamı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet ilk buluşmaya çiçekle gelmeyen erkek 10/0 hatta -0 başlar 😀
04 Yorumla- 1 yıl
Egoya bak. Seni kim napsın be
Cevap sahibi1 yıl@RachelCori sen beni gördün mü konuşuyorsun sapkın pislik
Cevap sahibi1 yılHer erkek annesinden gördügünü ögrenir ve onu yapar. Sen ilk buluşmaya çiçekle gitmiyorsan demek ki annen seni yetiştirememiş konuşma uslubundanda bellii
- 1 yıl
Sana kimse çiçek almaz. Merak etme.
Çiçek istemek ne demek ya , alacak kişi sen demeden almalı. Çok kaba bir uslup
00 Yorumla
1 yılNe kadar saçma evlilik teklifini de zorla yaptırt çok heyecanlı olur inan
11 Yorumla
Soran1 yıl:.))))
1 yılAğzınla istemesen bazı erkeklerin kafası çalıṣmaz. Ama kafası çalıṣmayan biriyle de birlikte olunmaz 😂
00 YorumlaÇiçek falan istemem bunu dile asla getirmem, zaten karşında ki seni düşünüyorsa içinden geliyorsa bunları yapacaktır
00 YorumlaBeklemek daha yerinde olur istemek pek hoş durmadı..
10 YorumlaBence itici olmuş şahsen ben alacak olsam bile vazgeçebilirdim
10 Yorumla
1 yılİstememek daha iyi çocuk sana kendi isteğiyle alması dahaa o mantıklı degilmi
00 Yorumla
1 yılOnun düşünüp alması önemli sen isteyince ne anlamı kalıyor?
00 YorumlaÇiçek akmak da vermek de itici, hediye alınabilir, ama çiçepe yazık çöp olacak yaaa gerek yok
00 Yorumla
1 yılİlk buluşmada kendi düşünüp alırsa güzel almasa da niye almadın denilmez
00 YorumlaGörgüsüzlüğün dibi bir hareket İngiliz prensesiyle görüşülmüyor sonuçta o olsa bile doğru değil 😂
00 Yorumla
1 yılFazlasıyla itici.
20 Yorumla
1 yılBen ayıcık alırdım herhalde😊😊
07 Yorumla
Soran1 yıl30 yaşına gelmek üzereyim ayıcıgı Napim 😀
- 1 yıl
Pofuduk oluyorlar ya neşemiz olurdu o gün bsjsjsj
- 1 yıl
Bizim de yaşımız geldi evlilik için zor mu ya evlilik
Soran1 yılKaç yaşındasın ki
- 1 yıl
Üni okuyorum ama ciddi düşündüğüm birisi var 22 yaşına girdim
Soran1 yılHenüz çok erken en az 25 olmalısın o da en en az
- 1 yıl
Niye ya 🥲
1 yılEvət itici. Karşındaki senin kölen değil.
03 Yorumla
Soran1 yılAlakası yok 😌
- 1 yıl
Hediye içten gelerek verilir, çiçek de öylə. Bayağı trajikomik.
Soran1 yıltamam sen hiç bişe isteme ne diyim hediye de isterim hiç sorun değil seven alır durumu varsa çok uçuk bişe değilse
1 yılİstemek nedır ya o düşünüp almıyorsa
02 Yorumla
Soran1 yılDüşünemiyorlar bazen
- 1 yıl
İstenmez
1 yılistenmez ki , getirmeyenden uzak durulur
04 Yorumla
Soran1 yılVovvv cevap güzel . Ama bazı erkekler gerçekten düşünemiyor ve bunun için sorun çıksın istemiyorum biraz detaycı biriyim
- 1 yıl
bu detay değil , olmazsa olmaz bişey.
Soran1 yılGerçekten adamsın / kedi seven adam👍🏻keşke tüm erkekler böyle düşünse
- 1 yıl
düşünenlerle görüşmelisin
1 yılÇiçek sipariş edilmez. Kâlpten gelirse değerli.
10 Yorumla
1 yılİstedikten sonra anlamı olmuyor ama bir çoğu odun
10 YorumlaEvet itici bir durum.
10 Yorumla
1 yılKız bana bunu dese buluşmaya gelmem zkzkkzz
10 Yorumla
1 yıliticilik biraz hafif kaldı gibi
00 Yorumla
u 1 yılEspiri şeklinde yazdıysan ya da söylediysen hayir
00 Yorumla- Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında