Asla bilmediğim bir duygu. Disarida. giderken , internette falan görüyorum bazı insanlar cidden çok güzel seviliyor bence

Asla bilmediğim bir duygu. Disarida. giderken , internette falan görüyorum bazı insanlar cidden çok güzel seviliyor bence

Sadece bir sevgilim bir yerden bir çiçek kopartıp bana vermişti. O zaman üniversite birdi. Sınıfta eski sevgilisi de vardı. Şov peşinde miydi yoksa beni mi mutlu etmeye çalıştı diye düşünüyorum.
Harici olarak ben de hiç çiçek almadım ve bence bir çiçeğe de düşme. Ondan 4 sene yine başka bir sevgilim olmuştu. Her tartıştığımız zaman bizim bölümden başkasına yürümüş. Ben, sevgili olmadan önce bilmiyor idim. Benden önce de bizim bölümden bir kızla sevgili olma maksatlı görüşmüş. Sevgili olmamış. Benimle sevgili olduğu an iki hafta ayrılık yaşamış olduğumuzda ona yazmış yine. Kaldığı yurda çiçek yollamış. Sonradan bana yine dönmeye çalıştı.
Cevap
8Cevap
ya cicek 2,3 gune solup gidiyor yazik o paraya ben esime de soyledim beni mutlu etmek istiyorsa cicek degil de daha kalici ufak bir sey alsin o parayla anisi olacak bir sey ben o cicekler bozulurken hem uzuluyorum hem giden paraya kiyamiyorum cok mu cimriyim neyim
Orası öyle ama aldığında da mutlu hissediyorsunuzdur büyük ihtimalle
hic bilmiyorum bende... hic cicek almadim hayatimda
Erkek olarak benim bile çiçek almisligim var sana nasıl almadılar ilginç 🤔
Maalesef her insan sevilmiyor bazıları yarabandı oluyor sadece
Şuana kadar hep yarabandı muamelesi gördüm bundan sonra da bu döngü düzelmez
Sonradan anlayınca hayatımdan çıkarıyorum hemen anlamıyor insan maalesef falso verince anlıyorum o zaman hayatidman çıkarıyorum
Bilmem bende yaşamadım hiç. Ama güzeldir muhtemelen
Valla bana biri çiçek alsa çok mutlu olurdum
Aldım da pek etki etmiyor
Bilmiyorum zaten sevdiğimde yok
çiçekten daha guzel hedıyeler vardır
Çok güzel
Sevildiğini ve değer gördüğünü hissediyor değil mi insan
Evet öyle
Hiç tatmadım
Çok güzel bir şey
Hiç almadın
Güzel olsa gerek