Bana sürekli çok dişilsin, biraz lanlı konuş, bu kadar duygusal olma, sokak ağzıyla konuşmuyorsun, dişini gösteremiyorsun, sert yapmıyorsun, bağırmıyorsun diyor. Bana hediye olarak eşofman ve spor ayakkabı aldı, eşofman ve spor ayakkabı kolay kolay giymediğimi gayet iyi biliyor. Amacı ne anlamıyorum, beni sürekli değiştirmeye çalışıyor. Kızıp bağırmadığım, uzun süre trip atmadığım için hâlimden şikayet ediyor, çirkef olmamı istiyor.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir insan karşısındaki insanı olduğu gibi sever değiştirmeye çalışmaz değiştirmeye çalışıyorsa seni o seni değil kafasında hayal ettiği insanı seviyordur
Ben biraz kırılgan birisiyim maço kız değilim eşofman takımı alması gururumu kırdı
Ya kadın dediğin naif olur yani insanların şuma çok hız sevdasını gerçekten hiç anlamıyorum
Dışarda birsürü o kızlardan var onlarla sevgili olsun o halde neden benım peşimi bırakmıyor kı
Yani çok mantıklı konuşuyorsun ya seni olduğun gibi kabul edecek ya da gitsin istediği gibi birisini bulsun. Sana yaptığı çok büyük bir saygısızlık
Sıkıldıysa başka kapıya
Bence yanlış kişi
Neyi bekliyorsun
Ayrılmak istediğim zaman ağlıyor izin vermiyor
İzin almalık bir durum yok s et böylelerini
Bize denk gelen kızlar da birinci haftada bizden para istesin ulan ne kızlar var
Kaç defa engelledim arkadaşlarımı araya sokuyor özürler diliyor soğuk davrandığım halde bırakmıyor çok sıkıldım bıktım üstelik temasa karşıyım sadece elini tuttum başka birşeye izin vermem dedim kabul etti sinirlenince güzelliğine güvenme seni benden başka erkek kabullenmez hıcbır erkek bu zamanda sarılmadan öpmeden durmaz evde kalırsın dedi
Sevgi sözcüğü dahi söylemiyorum ona yine de bırakmıyor
Acil ayrılman gerek
Dün avm ortasında bıraktım onu o kadar kişinin arasında yere kapandı beni çok zor durumda bıraktı herkes bize baktı
Çok acil ayrılmasın bırak gtisin ne bu böyle
Bana hediyeler aldı ben istemedim sırf altında kalmamak ıcın bende ona hediyeler aldım o yüzden yüzüme vuramıyor sadece sınavlara çalışıyordum işe girmek zorunda kaldım hem çalışıp hem sınava çalışıyorum bende hediye almak ıcın çok yoruldum artık yarın yine konuşacağım bıraksın pesımı