2700'e forma mı alsam sizce çok mu pahalı olur ama çocuğun marka takıntısı var, başka bir şey de almak istemiyorum, öğrenciyim, o biraz sıkıntı, kendisi daha bana hiçbir şey almadı
12 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bir kere o bana bir şey almadı diye kıyas yapılarak hediye alınmaz içten gelerek almak lazım. Ayrıca bu hediye senin bütçeni aşıp zorda bırakacaksa daha makul bir hediye alabilirsin. İlla marka takıntısı varsa kendini zor durumda bırakıp onu alman gerekmiyor bu onun kendi tercihi kendi istediği markadan alıp giyebilir ama hediye demek pahalısı iyi demek değil önemli olan düşündüğünü belli etmek
Öğrenciysen ona göre al sende.. ha bu durumu bilmiyormuş gibi davranıyorsa zaten hak etmiyordur aksi hediye degıl sen önemlisin diyorsa ona ne yapsan boş öyle insanlar değerlidir..
Bana sakın bir şey alma dedi sen öğrencisin alma falan dedi ama ben alacaktım bir şey zaten kuzeni de forma al dedi
Sen bakma kuzenine çocuk senden ıstememıs zaten düzgün ınsan maşallah sende küçük ve anlamlı bir hediye al formayı paran olunca alırsın..
Öğrenci isen neden o kadar pahalı alıyorsun eski sevgilim bana küçük cüzdan almıştı hep tasimistim çok mutlu oldum aldığında önemli olan maddiyat değil maneviyat.
Sevgili yapmış güzel ama bu düşünceler ile devam edilmez
Anlamadım
Hediye alıp geç parasına ya da maddiyatina takılma senesi uzadıkça daha mı pahalı hediye alacaksin hani bana amntikaiz geldi. Beğendiğini al geç
Bir erkeğin marka takıntısı varsa o erkek sıkıntı aga
Safım benim alma sakın
Ama napacam başka ayıp olmaz mı
Tişört falan al
Üstündekiler hep marka zaten marka üstler daha pahalı
Kendisi alsın sen öğrencisin balim niye alasın marka saçmalama düz bir sey al bitti gitti
Öyle bilmiyorum ya çocuk bana zaten alma sen öğrencisin hiçbir şey alma dedi ben alta kalmak istemiyorum
Dediğim gibi düz bir tişört alırsın ortalama bir markadan zorlama kendini ilerleyen dönemde senin de elinde olur alırsın ama Şu an durumun yoksa neden kendini zorlayasin
Mantıksız. 1 aylık sevgiliye bişey alınmaz
Ayıp ama
Ayıbın yolu kayıp
Sakın alma
Niye
Alma sakın
Neden
Çok pahalı ve sen öğrencisin
Evet maalesef ama alta kalmak istemiyorum
Ona göre hediye al sende anlayışla karşılar oda bi zahmet
Ama elimi neye atsam çok pahalı zaten her şey 1000tl olmuş
Saat al parfüm al onun kullandığı