Erkek arkadaşımın doğum gününde bu ceketi alsam mı? Daha önce beğenmişti o zaman 1500 TL falandı şimdi neredeyse 3000 TL olmuş. Alsam kesin neden aldın der ama zamanında çok beğenmişti. Napsam bilemedim :/

Erkek arkadaşımın doğum gününde bu ceketi alsam mı? Daha önce beğenmişti o zaman 1500 TL falandı şimdi neredeyse 3000 TL olmuş. Alsam kesin neden aldın der ama zamanında çok beğenmişti. Napsam bilemedim :/

Bu ceket kurşun geçirmez olsun yine giymem. Desinler ki çay kahve yapabiliyor, vücut terini içilebilir suya dönüştürüyor, yine giymem. Giymem arkadaş çok çirkin ya. Bunu üretim bandına koyan moda tasarımcısının... Bir de 3000 miş fiyatı. Hangisi daha komik bilmiyorum, fiyatı mı görüntüsü mü? 😂
Git anne babana al o kadar pahalı hediye elin oğluna niye alıyorsun, alacaksan da 500-1000 TL arası güzel saatler var ya da tuttuğu takım forması olabilir bu tür bişey al
Değmez bence gene de sen bilirsin ama sevgili dediğin gelip geçici iki gün sonra seni bırakıp gitmeyeceği ne malum bu kadar pahalı hediye almanı önermem eğer ayrılırsaniz nolcak ama sevgilin tabii ki illa hediye alacaksın ama bu kadar pahalı almana da gerek yok bence
Cevap
28Cevap
Bence abartı olmaz sizin kararınız sonuçta
3 bine alacağın şeyde bir şeye benzese hem benzese bile alma ya gerek yok bence
İki seçenek arasında kalsam parayı seçerdim. Sevgili dediğin gelip geçici. Ama para yine de bir türlü yanında kalıyor.
Senin yanında bilerek beğenmiş olabilir belki alırsın diye ama parasına göre çok çirkin bedava verseler giymem
Bebeğim 3000 tlye bunu alacağına 2 alyans al kfkfkkf
3000₺'ye casio g shock saat al taksın daha mantıklı cekete o kadar para verilir mi a*k
Sen plak çalar alıyodun en son. Her gun fikir mi degisiyon napıyon
Bence 3bine onu verecegine saat al surekli kolunda olur gordukce hatirlar ya da bileklik
Yani bilmiyorum hediye alınır gerekli de denebilir zaten ama 3k da fazla be ablacım
Bu nasıl bi cekettir aw 3000 e Zara’dan çok daha güzel bir kombin bile çıkarırım
İlla ceket alacaksan başka bir model bak bence, herkesin üstünde bu tarz şeyler var artık.
3 bin para değil artık lakin bu ceket/mont her neyse aşırı kötü.
Abarti olacagini zannetmiyorum al bence madem daha once begenmis.
Ceket modelide harbi kötüymüş senin sevgili bir tık keko galiba
Bütçene göre değişir ben öğrenciyim çok gelir mesela ama çalışıyorsan durumun ortaysa alınır
Evet bence o kadar değerli bir hediye alarak abartma şımartma
Önemli olan manevi değeri olması diye düşünüyorum 3 bin fazla bide
Güzel değil ya o paraya baska bir hediye alabilirsin bence
Her insanın bütçesi ve fedakarlığı kadardır hediye seçimi o yüzden abartı bir durum yok
Hiçbir erkek bunu hak etmiyor
Markasız bir ürün bu. Bu rakam buna çok.
Sevgiliniz çok şansli gerçekten🌹🌹🌹
Fakir misin acaba 3000 TL ne kk
Sizin gibi sevgili lazım..
Canınız ne istiyorsa onu alın
30 bin TL gelirin varsa al tabi.
gereksiz pahalı. ayrılsan ne olcak?
Valla güzel ceket 3k da çok değil şu dönemde
3000tlyi hak eden bir ürün değil alma
fazla yatırım yapma patlıyor osnra :D
Çok daha güzel bomber’lar var. Sen bilirsin.
Maşallah ne sevgililer varmış
Maddi olarak seni zorlamayacaksa alabilirsin
Sen alacağına o alsın
maddı durumun ıyıyse alınır ben severım hedıye xd
Anama babama alırım anca o parayla
pahalı gibi ama sen bilirsin yine de.
Çocuğun finalsal sermayesi olursun
Bir de cekete bak hele
her şey pahalı yapıcak bişey yok
Değmez alma boş ver
Yoooo
Güzel paylaşım teşekkürler