Abartılı evlilik teklifleri, pahalı hediyeler, lüks mekanlar, sürekli bir jest beklentisi... İlişkilerde sırf "başkalarına nispet olsun" diye erkeklerin üzerine bu kadar maddi ve manevi yük bindirilmesi ve sürekli bir şımarıklık sizce de çok fazla değil mi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Erkek yapmakla yükümlü değil ki gadası kimse kimseye zorla bir şey yaptırmıyor
Çevremdeki kadınlar genelde erkeğin zorunda olduğu şeyler gibi düşünüyor
Gösterişe ve abartıya karşıyım fakat erkeğin de ilişkide yapması gereken bazı sorumluluklar var. Kadının ve erkeğin fıtratı birbirinden farklıdır. Erkeğin yapması gereken şeyleri kadın üstlenmeye başladığında, zamanla erkek de kendi üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmemeye başlayabilir. Bu yüzden bazı konularda fazla tevazu sahibi olmaya gerek yok. Bazen karşı tarafa ne istediğimizi açıkça belirtmek gerekir. Çünkü biz ne istediğimizi belirtmediğimiz takdirde, çoğu zaman daha azıyla yetinmek zorunda kalırız.
🙏✨
Hiçbir ilişkimde erkeğe yük bindirmedim özellikle de maddi anlamda onun asla parasına muhtaç değilim hiçbir zaman kendim bir şeyler istemedim yapması gerektiği şeyleri yapmalı ama gidipte her gün çiçek beklemem mesela veya evlilik teklifi illa özel organizasyonlara gerek yoktur benim için özel bir an olması yeterli kimseye nispet yapmak için erkek arkadaşım aldı demeye gerek yok genellikle ben her şeyimi kendim alabilecek bir maddi güce sahibim
🙏✨
Evet çok yükleniliyor ve kadınların bunun farkında olmasını takdir ediyorum.
🙏
kesinlikle öyle, sosyal medyanın yarattığı o sahte hayatlar yüzünden her şey gösterişe döndü ve bütün yükü tek tarafa yıkıyorlar, bu kafayla giden ilişkiler de zaten temelden çöküyor.
Bu şekilde gösteriş için istenen, yapılan her şey evet tabiki çok fazla bir iliski yormamalı bıktırmamalı aksine mutlu etmeli ve dinlendirmeli ki uzun süreli, sağlıklı olabilsin bence 😌✨
Genelde sosyokültürel seviyesi düşük insanların evliliklerinde oluyor. Belli farkındalık ve bilinç düzeyini yakalamış, eğitimli insanların evliliğinde her şey daha eşit ve insani oluyor.
Bir nevi kendi egosunu tatmin edip kendini ağırdan satıyor. Birinin bende böyle bir beklentisi olduğunda gelecek düşünmezdim
Bunlar önceden prk masraf tutmayan hüzel şeulerdi. Şimdiki ekonomide aklı olan böyle oyunlara gelmez
Kesinlikle kadınların talepleri hiç bitmiyor maalesef
Evet az yüklenin bize bütün yük bizde çünkü 🤭
maalesef gunumuzde saf sevgi saygi yerine gösteriş var gereksiz ve masraflı
Erkeğe de kadına da yük fazla olmamalı ilişki iki kişilik sonuçta biri sürekli veren taraf olmamalı
Yükleniyor bu şartlarda eşit olunmalı bence ya
cogu kadın pahali hediye istemiyorki? 1 buket gül yeter
Evet kolaylaştırmak varken hep zoru istiyorlar
Sen ortak yaparsin hepsini
Cok haklısın erkekten cok sey bekleniyor
Bence de
Aynen
belki
Kendi halinde birisini bulursan yük olmaz bence
Tebrik ederim seni
🙏
Sen bir dönsene bana