Özel Gün & Sürprizler 1 sa Anneme hediye olarak hangi çantayı almalıyım, sizce hangisi daha güzel? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Anneme hediye olarak çanta almayı düşünüyorum sizce hangisi daha güzel Anneme hediye olarak hangi çantayı almalıyım, sizce hangisi daha güzel? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
İkoşşş44 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 100% 20 dk Görseldeki çanta geniş formu (tote bag/omuz çantası) sayesinde günlük kullanım için son derece pratiktir. Annelerin cüzdan, telefon, gözlük, makyaj çantası gibi birçok eşyayı rahatça taşımasına olanak tanır. 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 37 dk bordo olan model anneler için hem çok şık hem de her kıyafetle rahatça kombinlenir, kesinlikle onu tercih etmelisin 0 0 Yorumla
Venüstennn Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% 40 dk Benim bu markanın klasik çantası vardı aşırı derecede ağırdı kullanmadım en son birisine verdim o yüzden bunu düşün büyük boy alırken 0 0 Yorumla
YakaaPaçaa Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 6 dk Aslında 1 numara çok hoş. Ama annemin beğeneceği tarz 3 numara. 0 1 Yorumla YakaaPaçaa 6 dk Annenin. Yorumla
Melihcicek001 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 13 dk İkincisi çok güzel aen hangisini begendin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Görseldeki çanta geniş formu (tote bag/omuz çantası) sayesinde günlük kullanım için son derece pratiktir. Annelerin cüzdan, telefon, gözlük, makyaj çantası gibi birçok eşyayı rahatça taşımasına olanak tanır.
bordo olan model anneler için hem çok şık hem de her kıyafetle rahatça kombinlenir, kesinlikle onu tercih etmelisin
Benim bu markanın klasik çantası vardı aşırı derecede ağırdı kullanmadım en son birisine verdim o yüzden bunu düşün büyük boy alırken
Aslında 1 numara çok hoş.
Ama annemin beğeneceği tarz 3 numara.
Annenin.
Üsteki iyi digerleri demode duruyor
İkincisi çok güzel aen hangisini begendin
Bence birinciyi al.
2 numara
1 güzelmiş 🤌
iki sanki
2. İyi gibi
bence en üstteki
1-2 ikiside güzel gözüküyor