Özel Gün & Sürprizler 18 sa Önemsediğiniz insanlara ne tür hediyeler alırsınız ve neden? ILoveGOJO Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Benim arkadaşım bana doğum günü hediyesi olarak Galaksinin Koruyucuları filminde Peter'ın annesinin ona verdiği kaset mix'ini verdi (çok severim!)Ben ise arkadaşıma Hatsune Miku'nun orijinal CD mix'lerinden birini aldım. (Miku'ya bayılır ve CD toplamayı da sever)Uzun lafın kısası bana çok düşünceli bir hediye verdi ben de ona aynı şekilde karşılık vermek istedim. (Btw hayatımda aldığım en iyi hediyeydi) Önemsediğiniz insanlara ne tür hediyeler alırsınız ve neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% 1 dk Önemsediğim bir insan varsa muhtemelen onun nasıl mutlu olacağını da biliyordur ve ona mutlu olacağı ve genellikle daha önce düşünülmemiş hediyeler almayı tercih ediyorum 0 0 Yorumla
SimliAyin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 18 sa Ben de böyle anısı olan şeyler almayı severim sen gojo dövmesi yaptırmayı düşünüyordun yaptırdın mı 0 3 Yorumla ILoveGOJO 17 sa Çoktan nsjsjsn Yorumla SimliAyin 17 sa Oo hayırlı olsun Yorumla ILoveGOJO 17 sa Sağol gardasim benim Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 15 sa ihtiyacı olan şeyi veya çok istediği bir şeyi alırım 0 0 Yorumla
Zihnenyorgun Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 16 sa Önemsediğim kişilerin zevklerini bilir, ona göre hediye alırım 0 0 Yorumla
Robin8 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 17 sa Of kaset çok iyi ya.. seviyorum Galaksinin gardiyanlarını. 0 0 Yorumla
BülbülKapanı Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 17 sa Sevebilecekleri şeyler almaya çalışırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sevdiğim birisi yok
Önemsediğim bir insan varsa muhtemelen onun nasıl mutlu olacağını da biliyordur ve ona mutlu olacağı ve genellikle daha önce düşünülmemiş hediyeler almayı tercih ediyorum
Ben de böyle anısı olan şeyler almayı severim sen gojo dövmesi yaptırmayı düşünüyordun yaptırdın mı
Çoktan nsjsjsn
Oo hayırlı olsun
Sağol gardasim benim
ihtiyacı olan şeyi veya çok istediği bir şeyi alırım
Önemsediğim kişilerin zevklerini bilir, ona göre hediye alırım
Of kaset çok iyi ya.. seviyorum Galaksinin gardiyanlarını.
Sevebilecekleri şeyler almaya çalışırım
Ne seviyosa