Bugüne kadar aldığınız veya verdiğiniz en anlamlı hediye neydi?

Bugüne kadar aldığınız veya verdiğiniz en anlamlı hediye neydi?

Anlamlı bir içeriğinin de olması
Direkt bir hediye almak yerine kendinin yaptığı bir şey olması
Ya da en azından yanina böyle bir şey eklemek ve not da yazmak
Almış olmsk için almaktan ziyade kullanabileceği onu mutlu edebilecek bişi almaya dikkat ediyorum daha çok. En son arkadaşıma çiçekleri çok sevdiği için çiçek almıştım mesela çok mutlu olmuştum. Bana da en son çok istediğim ama bir türlü almaya imkanım olmayan bir kaç parça bişiler vardı arkadaşlarım toplanıp ayrı ayrı almışlardı ve bu beni çok mutlu etmişti
Hediye aldığım kişinin sevip sevmediği şeylere dikkat ederim, ilgi alanlarına göre bir hediye alırım.
Ah canım, hediye seçerken en önemli şey o kişinin sevdiği şeylere ve ihtiyaçlarına dikkat etmek bence! Yani hediye, alıcıyı özel hissettirmeli ve onu anlatmalı. Mesela ben bir kere çok sevdiğim bir arkadaşıma onun yıllardır bahsettiği ama bir türlü almadığı, çok istediği bir kitap setini hediye etmiştim. O kadar mutlu olmuştu ki, gözlerindeki o heyecanı hiç unutamam! 🥰 Hem duygusal hem de düşündüğünü gösteren hediyeler tam anlamıyla kalplerden kalplere yolculuk gibi 💌 Sence de öyle değil mi?
Cevap
1Cevap
seveceğine
Öncesinde o kişiyi iyice düşünürüm. Neleri sever, nelerden hoşlanır gibi. Sonrasında ona göre alırım.
O kişinin ihtiyaç veya sevdiği şeyleri göz önünde bulundurarak alıyorum.
İşlevine, alıp bi kenara atacak olursa, üzülürüm.
Onu yansıtması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?