Ya erkek arkadaşımla sekiz aydır ilişkimiz var. Baştan söylüyorum kendisinin maddi durumu var ve gayet yerinde ancak cimrilik mi bencillik mi bilmiyorum ama bu süre zarfında ona hediye aldım, pahalı marka bir bileklikti, doğum günü için almıştım. Çok mutlu olmuştu, onun gözlerindeki mutluluğu görmem yetti. Ama kendisi bana sadece not yazıp verdi, ne alaka demeyin ben de anlamadım, düz not kağıdı bir de çocukluktan kalma vesikalığını hediye etti (ama onu da ben istedim yani) kendisi düşünmeden hiçbir şey yapmıyor, ondan istediğim hediye asla büyük bir şey değil, sadece üzerimde ona ait bir şey taşımak istedim, gerçekten herhangi bir şey de olurdu ama kendisi düşünüp onu bile almıyor, lafa vurunca da beğenmezsin falan almam o yüzden tarzı şeyler diyor. Ne yapmalıyım?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Cimriye hiç bir şey yapamazsın
Bence burada mesele hediyenin pahalı olup olmamasından çok düşünülmek ve karşı taraftan da bir çaba görmek istemen Sekiz aylık ilişkide senin onun doğum gününü düşünüp güzel bir hediye alman ama onun senin için kendiliğinden hiçbir şey düşünmemesi ister istemez insana değersiz veya önemsenmiyormuş gibi hissettirebilir Not yazması güzel bir jest aslında ama senin asıl kırıldığın şey onun kendiliğinden bir şey yapmak için çaba göstermemesi gibi görünüyor Maddi durumunun iyi olması da tek başına cimrilik anlamına gelmez Belki hediye konusunda gerçekten beceriksizdir veya beğenmeyeceğinden çekiniyordur Ama bunu açıkça konuşmana rağmen hiçbir şekilde çaba göstermiyorsa o zaman mesele hediyeden çok ilgisizlik ve ilişkiye verdiği emek olabilir Bence bir süre daha pahalı hediye almaya çalışma ve onun kendiliğinden bir şey yapıp yapmadığına bak Ama bunu bir test gibi de yapma Önce açık açık konuş Ben pahalı bir şey istemiyorum senden bana ait olduğunu hissedeceğim küçük bir şeyi düşünerek almanı istiyorum Beni asıl üzen hiç düşünülmemek de diyebilirsin Çünkü bazen erkekler hediyenin kendisini değil arkasındaki duyguyu anlamayabiliyor Eğer bunu anlattıktan sonra da hiçbir şey değişmiyorsa o zaman kendine şu soruyu sormak daha doğru olur Ben bu ilişkide sadece hediye konusunda mı yoksa genel olarak karşı taraftan yeterince ilgi ve emek görüyor muyum Bence asıl cevap orada saklı
Ona bunların hepsini güzelce söyledim bir şey almaktan ziyade onun kıyafetini bile bana vermesi yeterdi ama artık nasıl birseyse biryerden Girip biryerden çıkıyor umursamıyor beni hiç hemen konuyu değiştirmeye calısıyor. Gösterdiği ilgiyi tam yansıtamıyor
Cimri bence. Ama genel olarak her şeye mi para harcamıyor yoksa senin için olan şeylere mi?
Sana özellikle hediye almayı istemesi lazım çünkü sen onu takacaksın, ondan olduğu belli olacak. Sahiplenmek mi istemiyor bu ilişkiyi belkide. Bilemiyorum tek bir şeyden anlamak güç.
Bana olan şeylere harcamıyor.
Enerjini çek. Her zamanki çabanı azalt. O her şeye otomatik alışmış. Bi kendine gelsin.
Aslında iki cevabı da barındırıyor. Ama öncelikli olarak değer vermediği bir gerçek. Düşünemediği başka bir gerçek. Alsam beğenmezsin kısmı da biraz cimriliğini gösteriyor Madem beğenmeyeceğini biliyor o zaman beğeneceğin bir şeyi paraya kıyıp almalı. Kısacası bu kişiden ömrün boyunca hediye, sürpriz gibi şeyler beklemeyeceksin diğer özelliklerin de hesaba katarak uzun vadede mutlu olur musun olmaz mısın kararını ver.
Yeterince sevmiyor bence ve ben bu sevgiliden hediye almasını beklemem bende almam her yönden mantıksız ve gereksiz geliyor bana
Kayseriliyse Gayet normal Ama Antalya lı , İstanbullu , bartınlı , sinopluysa hiç değil
Antalya
Boyle seyleri okudukça ben mi cok aptalım diye düşünmeden edemiyorum. Bu yaşıma kadar hic bir erkekten ne para ne de hediye bekledim. Almiyorsa demek ki onun gozunde değerim bu kadar. Ya da maddi durumu da kotu olabilir.
Demek ki seni sevmiyor bu yüzden sana yatırım yapmak istemiyor, en fakir erkek bile sevgilisine bi şey almak için çabalıyor seninki zengin olduğu halde bi çöp almıyor
Üzerinde ona ait ne taşımak istiyorsun ki, yani sana resimlikli kolye veya isminin olduğu kolye mi alsın istiyorsun
Kimsiniz, kullanıcı adımı görebiliyor musunuz
Kazağı bile yeter yani onu bile vermedi
Sevmiyor seni o zaman
O cimri sende paragöz ve beklentisi olan birisin sizden olmaz
👏
Zamanında çok almıştır baktı aldığı herkes gidiyor kesmiştir almayı
Her ikisi de olabilir senin bunu anlaman lazım bence
şutla bunu seni üzmekten başka bir işe yaramaz
Cimri de olabilir, ilgisiz de olabilir, görgüsüz de olabilir. Görgüsüz hepsinden beterdir.
Seni sevmiyor o kadar cimri erkeklerden uzak durun hep
Cimri hemen kaç fakir birisi bile bir gül alır 100 tlye
Sana yeterince değer vermediğinden.
Hediye almak zorunda değil bence yaa bilemedim
Daha öncesindede eski sevgilisi yüzünden tartıştık biz zaten hicbirseyi yapmıyor yani hep kendine istiyor almak zorunda zaten değil bana giydiği kazağı bile verse mutlu olurdum ama nasıl bir cimrilikse artık
Cimrilik değildir deger meselesidir erkeklerin para harcayıp harcamamasi bence
Aynen öyle zaten ben dedikten sonra verilen veya alınan birşeyin pek önemi yok
Maalesef erkeklerin hepsi mal
Hem cimri hemde ilgisiz
Cimri ve sana değer vermiyor
Geç kalmişsin ayrilmamakla askoo
Sadece seni sevmiyor
İlgisizlik bu
İkiside olabilir bence
kesinlikle yatırım yapmalı ilişkinize.
İkisi'de Olabilir
Sevmiyor bence