Sevgilinizin sürekli size hediye alması sizi rahatsız eder mi?
Aslında güzel düşünüp alması ama durmadanda almasın ya 😁

Selam, Sürekli hediye alan bir sevgili itici değildir ama gerekte yok. Evet bazen hediyeler karşısında gönlmüze hoş gidiyor, seviniyoruz. Ayrıca karşımızda ki kişiye de bir sempati söz konusu olabiliyor. Ancak durmadan hediye almanında hediye almayı biraz daha değerli kıldığı zaman dilimini yok etmiş oluyor. Ve sıradanlaşıyor.
Yani her şey yerinde güzel. Bana bu tarz biri itici gelmez ancak etkileyiciliğini yitirmiş olur. Ki masraf olabilme konusu da ayrı bir konu. Tabi bu durumda açıkça ve kalp kırmadan düşüncelerimi dile getirmeyi tercih edenlerden olurum. 😊
Açıkçası rahatsız olmazdım ama eğer büyük hediyeler alıyorsa her gün almasını isterdim 😂
kesinlikle iticidir. göz boyamaya çalıştığını düşünürüm. her şeyin fazlası abartıdır.🌸
Sizede herşey itici tamam biliyoruz siz herşeyin ayarli olanını seviyosunuz ama sevgilin senin mutlu olmanı çok seviyor o yüzden sana hediyeler aliyo sen mutlu olunca oda oluyo seni düşünüyor işte güzel bişey ben sevgilime hiç hediye almadım mesela 😅😅5 senedir sevgiliyiz öyle konuşa konuşa arada 5 sene oldu çok ciddi biri o yüzden pek bişey yapmama izin vermiyor hediye almamı arada istiyoda sadece doğum gününde alırım onuda gecen unuttum 1 hafta ayrılık oldu o bana alıyo ama neyseki aldiklarida pahalı hep he nereden buluyo o parayı 🤔
Cevap
8Cevap
Yani her zaman alınmaz ya. hiç beklenmedik anlarda almak iyidir ama. Kabul et biliyorum bu işleri :D
Bence hiç itici değil, bizimkisi hediye konusuna o kadar uzakki tüm özel günlerimde hediyelerimi ben kendim seçiyorum ve hiç bir anlamı olmuyor. Şanslısın..
Sürekli alırsa tadı kalmaz böyle hiç ummadığın anda hediye alması daha şaşırtır ve mutlu eder
Hediye alması güzel bir durum ama kadın bunu uyarmasi iyidir çok hediye alma demesi gerek
Sevgiliniz eğer size hediye alıyor ve jest yapıyorsa sizi düşünüyordur ve seviyordur. Seven bir insan sevdiğini her şekilde mutlu etmek için elinden geleni yapar tabi sürekli hediye alması da doğru değildir her şey bence tadında kalmalı :)
Değilde cok ustüme düsülmesinden hoslanmam
Gizlemeye çalıştığı bir şey var şüphesi uyandırdı.
Bence çok tatlıdır ❤️🍀
Herşeyim fazlası zarar ama bilemiyorum 🤔😅😅
Hediye almayıda çok hediye etmeyide bu soru biraz düşündürdü beni 🙈🙈🙈
Çok seviyorum 😅
Evet her zaman hediyemi alınır yahu
Daha önce bana hiç hediye alınmadı:/
Yo değil
Eder evet
Yoo hep alsın sjsj
Aldığı hediyelere bağlıı
Alsa suç almasa suç
@ugursuz35 seni hediyelere boğarım