Bazen bayram değil seyran değil bu adam bana niye böyle hediyeler almaya başladı diyor soruyor kadınlar. Peki, birden bire ortaya çıkan pahalı hediyeler aldatma belirtisi midir?
Daha önce almıyor ancak birden almaya başlamışsa böyle bir ihtimal olabilir. Ancak benim erkek arkadaşım bana her zaman içinden geldikçe hediye almıştır bugüne kadar. İçlerinde çok çok pahalı olan hediyelerde vardı ama aldatabileceği ihtimalini bir kez bile düşünmedim.
Cevap
8Cevap
Selamlarrr :) Ben böyle olduğunu düşünmüyorum, bir sevgilinin aldatıp aldatmamasının verdiği hediyeyle alakasının olduğunu. Şahsen sevgilim böyle bir şey yapmış olsa aldıklarından ziyade davranışlarından şüphe ederdim. Bir anda böyle yapmaya başlamışsa vardır işin içinde bir şey. Ama sevgisini gerçekten belli ediyorsa ve samimiyetini gönülden inanıyorsam aldatacağını düşünmüyorum. Ayrıca bir ilişkide hediyeleşmek gibi jestler mutlu edici oluyor :)
Selamlar bebeim..
Ben hediyelerin ne zaman ve hangi koşullarda alındığına bakarım.. Sadece pahalı hediye alıyor diye birinin aldattığına kanaat getirmem.. İnsan birine ihanet ediyorsa bunu mutlaka başka hareketleriyle de ele verir.. Şu var ama mesela bir insan hiç hediye almıyorsa ve sonra birden bire hediyeler almaya başlıyorsa altında iyi niyet aramam.. Keyifli günler..
Nereden çıktı acaba şu düşünce? Yemin ediyorum hediye almaya korkar olduk. "Kesin bir b. k yedi" diye hep bir şüphe iş yaklaşıyorlar. İnsan sevgilisine/eşine aşıksa neden almasın ki?
Başka nedeni yok tabii ki doğru tespit.
Bir nevi vicdan rahatlatma ama ele veriyor bu teknik erkekleri.
Niye durduk yere pahalı hediyeler alsın yoksa.
Yani pahalı hediye almışsa mahçup olurum 😄 düşünmüş almış mutlu olurum😄aldatılma fikri ne bilim hiç aklıma gelmez herhalde
Durduk yere aliyorsa boynuz var mi diye bi yoklarim kendimi 🙄 hayirdir yani sebep ne ki hediye aliyor
Aldatmıyordur. Lüksü sevdiği için karşısındaki kişiye öyle değer biçebilir bir nevi şımartılmak gibi ve saçmalık.
Ya zengindir değilse de muhtemelen aldatıyor göz boyamak için 😄 “O” o minicik hediyeyle avunurken ne fındıklar kırıyordurr 😅😅
Insanin aklina gelen busbuyuk bir olasilik ama simartmayi da seviyor olabilir. Tamamen karakterine bagli...
hayır sanmıyorum tabi bu erkeğe göre değişir💫🌺💭👼
Aldatan sevgili alacağını düşünmüyorum ama eş alır.
Hayır alakası yoktur pahalı hediye alan sevgili candır alsındır
Ben ona para harcayacam o böyle dusunecek varya zerre birsey almak istemem
Bence karakterine her zamanki davranışlarına falan
Bağlı
O açıdan hiç bakmadım vallahi aldatanlar öyle mi yapıyor ki 😂
İçinden gelmiştir herhalde derim. Hemen kötü düşünmemek lazım ya. 😃
Pahalı hediye alan sevgili aldatıyor mu? Çok sevdiğinden ve maddi durumuda iyi ise alamaz mı? birde bu açıdan bak, olumsuz bakış açısı için elinde bir sebep olmalı, Dünyayı zehir etme kendine
Adam alsa sorun almasa sorun içinden gelse sorun gelmese sorun devir yalnızlık devri olmuş
Biseyleri, biseylerle anlamsizca bagdastirmaya calismak kadar sacma bir ugras yoktur.
Hayır zengindir sjsj
😂😂
Alması çok değerli olduğunu gösterir
Aklıma direkt zengindir diye düşünce gelir.
genelde göz boyamak için yapılıyor bu hareketler..
Amaan pahali hediye alsın da aldatsin öküz 😂
Valla bilemedim ki şimdi 😂
Belkide evet
Sanmıyorum.
hayır alabililir
Sanmam