Balkondan şöyle bir dışarı çıktım da bir de ne göreyim :) Bir oğlan çocuğu gelmiş karşıdaki binanın önüne elinde helyumlu balonlar, ayıcık, çiçekler kıza sesleniyor. Neysem sonra olayı öğrendim ki kızı aldatmış ondan özür dilemeye gelmiş :D Sonram da dedim aldatan erkek hep mi hediye alır?
Evet yemiştir bir şeyler :D
Yok cınım ne alaka :D
Genelleme yapmak mı ki :D
Boyu devrilsin inş :D
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir erkek sebepsiz yere hediye alıyorsa aldatıyor mudur?
Hediyenin büyüklüğüne göre değişir bu durum ufak çağlı yüzük, kolye veya kupa tarzı bir hediye aldıysa bu amaçla aldığını düşünmüyorum. Lakin büyük markalar işin içine giriyor ise ve sebepsiz yere alınıyor ise bir aldatma söz konusu olması bir ihtimal kimse durduk yere Mercedes, yat ve havuzlu bir ev hediye etmez yani ben etmem en azından.
Döven ve hakaret eden erkeklerde görülebilen, kadın artık gitmeye niyetlendiğinde alınan sebepsiz hediyeler, kendini affettirme çabası olabilir. Ya da terk edildiğinde çiçek ile gelen sevgililer...
2- Aldatıyordur, O Gün Vicdanını Rahatsız Edecek Bir Hareket Yapmıştır
Erkekler, güzel sürprizlerle vicdanını rahatlatmaya çalışabilir. Aldatmışsa ya da o gün yapmaması gereken ve kadından gizlediği kötü bir hareket yaptıysa hediyeyle gelebilir.
3- Öyle Alıştırılmıştır
İlişkinin ya da evliliğin başında erkeği hediye almaya ve sürpriz yapmaya alıştırırsanız, sürdürebilir.
Detay, baya ürküttü beni 😂 bundan sonra şüpheyle yaklaşabilirim erkek arkadaşım olursa ama erkekler noluyorsa arada sürpriz yapmayı seviyorlar durduk yere hediye alması konusu düşündürecek şimdi hepimizi, eğer bir şey yapmadıysa buna sevinirim ama seni aldattım onun içindi derse valla onu hediyelik yaparım 🙄
Genelleme yapamam. Belki gerçekten içinden geldiği için alıyordur. İnsan aldatıldığını bir hediye üzerinden anlamaz zaten hâl ve hareketlerden ele verir insan kendini. Yani geniş açıdan bakarak karar veririm hediye üzerinden yola çıkarak değil. Keyifli günler.
Ya genelleme falan yapamam demişler. İhtimal kovalamışlar. Hediye ve aldatılmak! Arkadaşlar ne alakası var? Seven içinden gelerek sevdiğine hediye alır. Böyle iyi bir şeyden nasıl ihanet ihtimali çıkarabilirsiniz? Hiç mi iyi davranmadılar size, hiç mi sevilmediniz?
Alakası bile yok, içinden gelip hediye almış olabilir..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Pek hediye kabul eden biri değilim. O yüzden bunun karşılaştırmasını yapamam, ama bir ilişkimde resmen her gün hediyelere, sürprizlere boğulurdum. Hiçbirinin ucunda aldatılma ya da hata yoktu. Gerçekten içten gelen şeylerdi, buna eminim. O yüzden genelleme yapmak doğru olmaz. Belki çoğunluk öyledir denebilir :)
Alışveriş & Hediyeler konusunda 849 cevap paylaştı.
Seven, içinden geldiği zaman hediye alır. Bunu genellemek yanlış olur. Aldatanı hediyeyle affetmek ise ahmaklıktır. Kişiliğini üç beş paralık bişeye satmak demektir.
Cevap : Evet %90 ya aldattık , ya farklı bir hata yaptık ki hediye alıyoruz. 😄 Kadınlar haklı biz erkekler pişmanlık duyduğumuzda hediyeleri gözümüzün önüne getiririz.
Genelleme yapmamak gerekir ama bazıları bu tip şeyler yaptığı için gereklilikmiş gibi düşünür. Kendisini affettirmek için vs. Bazılarıda gerçekten içinden geldiği için aşkımdam dolayı alır 😍