Beni bir kere aldattı ve o zaman da bana gidip pahalı bir çanta aldı. Şimdi nikah önü gidip çok çok pahalı bir hediye almış. İnanın ki mutlu bile olamadım. Acaba beni aldatıyor mu?
Pahalı hediyeler alan sevgili, kesin aldatıyor mudur?
Aldatıyor demek yanlış olur. Eğer aldatıyor fikrine kapılmışsan, bunu hareketlerinden anlarsın hediyeyle alakası yoktur. Seni düşünerek alınmış her ne olursa olsun kıymetlidir, özeldir. Maddiyatla değil maneviyatla değer biçen insanları sevin. Onları baş tacı edin. Zira günümüzde soyları tükenme tehlikesiyle karşı karşıya.
Bence üzerinde durulması gereken husus senin içindeki şüphe ve duyduğun kaygı. Sende böyle bir ömür geçer mi? Buna cevap vermelisin.
Daha önce aldatmış olduğundan ve telafi, özür veya adına ne dersen de bir hediye verdiğinden sen sürekli o kırıcı, yıpratıcı günü aklına getiriyor olabilirsin. Belki de haklı olabilirsin ama bu hep acaba mı olarak kalacak.
Merhaba. Değer verdiği için hediye almış. Bunun maddi değeri fazla ise aldatma sebebi olarak görmek yalnış olur.
Fakat kendin içinde daha önce aldatılma gibi durumlar yaşadığından dolayı bir tereddüt yaşadıysan sen daha iyi bilirsin. Sağlıklı düşün, hemen panik yapma. Son zamanlardaki davranışlarına da dikkat et. Eğer bu şüphen çok fazlaysa kırıcı olmadan sevgiline sor. Ama böyle bir şeyin olmama ihtimali de var. Yani nikah öncesi bir süreçte dikkatli olmanı öneririm.