Görgüsüzlüktür
Hayır değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Pahalı bir hediye almak veya vermek, görgüsüzlük olarak kabul edilemez bir davranış değildir. Hediye vermek, sevgi, takdir, dostluk veya özel bir durumu kutlama gibi duygusal veya sembolik bir anlam taşır. Hediye alırken veya verirken, kişinin maddi durumu, ilişki ve sosyal normlar gibi faktörler dikkate alınmalıdır. Hediye verirken, alıcının zevklerini ve ilgi alanlarını düşünmek önemlidir. Kimi insanlar pahalı hediyeleri takdir ederken, kimileri daha kişisel ve düşünceli hediyeleri tercih edebilir. Hediye verirken, karşı tarafa uygun olduğunu düşündüğünüz bir değeri yansıtma çabası içinde olmanız önemlidir.
Görgüsüzlük değil fakat ben pahalı bir hediyenin altında ezilirim şahsen. Mümkünse kimse bana pahalı hediye almasın. Ben de kimseye pahalı hediye alamam bu ekonomiyle zaten.
Aynen bende kabul edemem büyük hediyeler karşısında biraz mahcup oluyorum. Yani küçücük şeylerden bile mutlu olan biriyim. Pahalı hediyeler beni etkilemez açık söylemek gerekirse küçücük bir şey bile gönlümü alabilir.
Cevap
8Cevap
Herseyin yeri ve zamanı var.. Evli birisi eşine aldımı gorgusuz demem.. Parası var almıs kıme ne derım.. Lakın sevgılılık donemınde gıdıp sevgılısı ne ıphone son model ya da ne bıleyım araba alması falan bıldıgın gorgusuzlugun danıskası..
Bana göre evet alamayan insanlar var maalesef onu da düşünmek lazim
Yani evet oda doğru. Bütçeye uygun bir hediye almak bence çok daha doğru olur. Yani öyle pahalı ve gereksiz hediyelere falan hiç gerek yok. Küçücük ve bütçesine uygun bir hediye bile bence yeter.
Pahalı hediye almak değil hediyenin pahalılığını vurgulamak görgüsüzlüktür
Pahalı olduğu anlaşılabilir bir hediye almak ortamına göre görgüsüzlük. Hele etiketi bırakmak :P
Aynı beklentiye düşmediğin sürece, hayır değil.
degerle alakası yok bence karşıdaki kişinin durumu yoksa görgüsüzlüktur
Parasıyla show yapan biriyse görgüsüzlüktür. Tüm samimiyeti ile ve değer verdiği için almişsa değildir. Ben pahalı hediye sevmem. Ufak şeyler daha samimi bir yaklaşım
Neden görgüsüzlük olsun. Ama yerine, zamanına ve kişiye göre de belirlemek gerekir hediyeyi.
Yani çok abarmaya gerek yok
Aynen bencede çok abartmaya gerek yok öyle. Yani hem bütçesine uygun bir hediye tercihi olabilir bu hemde küçük bir hediye. Ne gerek var öyle gereksiz pahalı hediyelere falan bence küçük bir şey bile yeter.
Aynen bana alınsa mesela öyle pahalı abartılı kesinlikle kabul etmem
gösteriş yapmak görgüsüzlüktür
Şu ekonomide öyle hareket eden kim varmış
O babayiğitle beni tanıştır 😅
içinden gelmiş almış ne alaka görgüsüzlük.
Yani tabi içinden gelmiş almış saygı duyarız her türlü ama ne bileyim ya aşırı fazla büyük ve gösterişli hediyeler niyeyse bana öyle gibi geliyor. O yüzden ben öyle büyük hediyeler almayı seven taraf değilim..
Verdiğin değerdir bence
Yani evet insan zaten sadece değer verdiği insana hediye alır ve onu önemser. Ama ben çok pahalı hediyeler alma taraftarı olan biri değilim genelde. O yüzden küçücük bir hediye bile beni mutlu edebilir.
Durumun varsa alırsın bence
değil bu önemsemek bence
bence değildir
Hayır değil
Hayır tabii ki
Hayır değildir.
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?