Karşılık beklemeden, sanal ortamda kadınlara hediyeler almam tuhaf mı sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hemen hemen arkadaşım olan herkese (yakın arkadaşım olmasa bile) hediye alan biri olarak söylüyorum bunları. Eğer gerçekten sana değer veren biriyse verdiğin hediyeye çok seviniyor değerini biliyor ve mutlu oluyor. Ama sana değer vermeyen biriyse aldığın hediyenin onun için hiçbir önemi olmuyor. Biraz boşuna masraf yapıyorsun. Hani mutlu olsun falan diye düşünüyorsun ama aslında olmuyor olmuş gibi yapıyor bil istedim. 4 tane kötü durum yaşamıştım bununla ilgili. Değer verdiğim ama çok yakın olmadğım bi arkadaşa hediye almıştım. Teşekkür etti. Sonrasında arkadaş dediğim insanın benimle ilgili çok kötü düşünen biri olduğunu fark etmiştim çok üzülmüştüm. Bi başka hediyeyi çok değer verdiğim ama bana değer vermeyen birine almıştım. Aldığım hediye çok güzel olmasına rağmen ne gerek vardı ki bence bu gereksiz bi şey kullanmıyorum da evin bir köşesinde duruyor sadece demişti. Yine bi başka arkadaşa da (hiç yakın olmadığım) yine hediye almıştım. Biz yakın arkadaş değiliz şaşırdım teşekkürler demişti. Kendimi enayi gibi hissetmiştim.
Velhasıl değerini bilmeyen insanlara da gerek dini inancın gereği hediyeleşmek sünnet olsa da, gerek mutlu olsunlar diye hediye almanın bir önemi yok. Hediye hak edene alınmalı değer bilene.
Mesela çok yakın bi arkadaşıma hediye olarak sadece sevdiği şarkıyı atmıştım doğum gününde gerçekten çok sevinmişti bi şey yapmadığım halde.
Hediye değer bilene verilmeli ve anlamlı olarak verilmeli. Yoksa bir önemi kalmıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılvalla herkes yazmış hediye karşılık beklenmeden alınır diye katılmıyorum önceden sevdiklerime hediye vermeme rağmen hak etmediklerini fark ettim bundan sonra birine hediye alsam bile karşılığını bekliyorum vermek zorunda vermezse geri isterim aldığım hediyeyide nokta
00 Yorumla
Hediye zaten karşılık beklenmeden alınan şeydir. Ama hediye alabileceğin kişide tanıdığın birisi olması gerekmez mi? Sosyal medyadan birine de hediye alınmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
bence de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
10Cevap
u +1 yılİyi de zaten hediye karşılık beklemeden alınan bir şey değil mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevdiğim kıza her gün alıyorum, her an iltifat, ilgi desen hat safhada, güzellik merkezine ne zaman istersem götüyorum, göz bebeğim gibi değer veriyorum. Karşılık şöyle bekliyorum, sadece onun mutluluğu ve bana sevgisi olsun yeter, fakat sadece ben hoşlanıyorum ondan, şu an kendini prenses gibi hissediyor o kadar ilgi veriyorum, yanlış mı bilemem ama içimden böyle geçiyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Yanlış
- +1 yıl
Değmez
+1 yılHediye karşılık beklemek için alınmaz zaten. Madem bir hediye almaya ihtiyacın var. Millete hediye almak yerine direkt kendine hediye alırsın
00 Yorumla
+1 yılNeden enayilik olsun cok guzel bir sey karsilik beklemeden bir sey yapmak. Her sey gibi fazlasi zarar, unutmamak lazim onun disinda guzel.
00 Yorumla
+1 yılSevgiden. Ben severim hediye alıp karşımdakini mutlu etmeyi.
00 YorumlaHediyeleşme her ne sebeple olursa olsun güzeldir.
Başka bir şey düşünülmemeli.
00 Yorumla
+1 yılİnsanları mutlu ederek mutlu olmak da güzel bir şeydir.
00 Yorumla
+1 yılEger gerckten guvendiğin ve tanıdıgın birisiyse karşılık beklemeden alırsın
00 YorumlaBaşlığa cevabım evet bonkörlük.
Ayrıntıya cevabım evet enayilik…00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiri bana da alsa hatta ara ara cicek yollasa ne hos olur ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka ekonomi kötü zaten ne gerek var şimdi bunlara.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFakirsen enayiliğin daniskası. Zenginsen bonkörlük 🥰
00 Yorumla
+1 yılDeğecek biri için ise iyi niyetinden ama değmeyecek ve sana değer vermeyen biri için alıyorsan enayisindir ya da fazlasıyla iyisindir ama her zaman iyi olma kırılırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu devirde enayilik oluyor. Çünkü insanlar çok bencilleşti.
00 Yorumla
+1 yılEnayilik. Kendisini bilen hiçbir kız da tanımadığı erkekten hediye istemez
00 YorumlaGerçekten karşılığını istemiyor musun. İlginç...
01 Yorumla- 1 yıl
İstemiyorum
Hediyenin amacı karşılık beklememek
00 Yorumla
+1 yıliban atalım direkt sırf sen mutlu ol diye he
00 Yorumla
+1 yılKarşılık beklemeden alınan hediye bonkörlüktür
00 Yorumla
+1 yılKarakterli insanlar asla karşılık beklemezler
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir şey hediye, enayilik değil
00 Yorumlaİlk kezse enayilik değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBonkorluk içten gelen bisi sonuçta bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğecek kisiye alirim ben
00 Yorumla
+1 yılmaddiytına gore degisir
00 Yorumla
+1 yılBence bonkörlük
00 Yorumla
+1 yılŞanal ortamda kadınlara hediye alman tuhaf
00 YorumlaEnayisin
00 Yorumla
+1 yılEnayilik
00 YorumlaHiçbiri
00 YorumlaEnayiliktir alma
00 Yorumla
+1 yılSaçma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEnayilik
00 YorumlaBonkörlük
00 Yorumla
+1 yılEnayi
00 Yorumla
+1 yılenayilik
00 YorumlaAlma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Karşılık beklemeden hediye almak bonkörlük mü yoksa enayilik mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat