Alınan küçük bir hediyeyi reddedersek karşı taraf aşırı üzülür, kırıcı bir hareket olur. Peki alınan pahalı hediyeyi reddedersek nolur? Bir yandan da "hediyenin küçüğü büyüğü olmaz" diyen ataları düşünüyorum. Küçüğü büyüğü yoksa pahalı hediyeyi reddettiğinde de üzülmez mi🤔 Napmalı?🤔🙄
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHediyeyi hediye etmek sünnettir 😂 Eğer elinde sana verilen pahalı bir hediye varsa Ağustos ayında onu bana hediye edebilirsin 🤭 Böylece hem hediye edeni kurmamış olursun hem de bir başkasını sevindirip çifte sevap işlemiş olursun 😂
AKaKesKinKa'da çareler tükenmez 😂
158 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha senin şu zeka ve pratik çözümlemelerine hayranım 😂😂
- +1 yıl
Eee söyle bakayım Ağustos ayında kurye bana ne getirecek 😁 neymiş seni tereddüt ettiren pahalı hediye 💵 🤑 😂
- +1 yıl
Şuna bak ağzından dolarlar filan çıkıyor 😂 Bi kere hediyeyi geçtim burdan oraya sadece kurye göndermek bile pahalı 😂 bi kargo ne kadar biliyonmu sen 🤔😂 Kuryeyi sadece göndersem hediye olarak 🤔 sonra nasılsa kurye zaten buraya geri gelecek sen ona bir şeyler veriirsin bana hediye olarak adam boş gelmiş olmasın maksat sonra ben ondan alırım 😂
- +1 yıl
"sadece kuryeyi göndersem" deyince aklıma çok değişik şeyler geldi 😈😂
Sen kargoyu karşı ödemeli yolla. Ben öderim masrafını. Sana böyle bir soru sorduran hediye kesin kargo masrafının kat kat üstündedir 😂😂 - +1 yıl
Sanırım anlamadın 🙄 kargoyu eli boş yollayacağım 🙄 ama onun parasını çok ısrar ettin tamam sen öde 😂 kargo zaten geri döncek boş dönmesin bana birşeyler gönderirsin 🤩 hediye kargoyu katlar ama hediye konu dışı o kabul değil 🙄
- +1 yıl
Ne ince hesaplar yapıyorsun öyle 🙄 seni dert ettiğin şeyden kurtarmak için dedim bana gönder diye. Göndermezsen gönderme 🙄
Sen istiyor hediye. Gönderecek önce Ağustos ayında hediye. O zaman alabilir ocak ayında hediye 😂😂
Sana öneri vereyim. Tıraş makinesi alacağım ben. Benden önce davranıp hediye olarak sen alabilirsin. Bin lira ya tutar ya tutmaz 🤭🤭😂😂 - +1 yıl
ahahaha senin kılından tüyünden bana ne 🤔😂 pahalı diye ben kendime çanta bile almadım 1k ya gider onu alırım kendime daha iyi
- +1 yıl
Çantaya o kadar para verilir mu hiç. Gereksiz masraf. İyi yapmışsın. Dursun kenarda lazım olur Ağustos ayında 🤭
100 liralık çanta ile 1000 liralık çanta arasında ne fark var ki 🤔 Çok saçma o fiyatlar 🤔 - +1 yıl
Ciddi kalite farkı var ama baya var
- +1 yıl
Kadınların masrafı çok yahu. Çeşit çeşit çanta alıyorsunuz 😂 Biz bir cüzdan alıyoruz. Çalınana kadar kullanıyoruz.
Keşke çalınmasalar 😭 Eski cüzdanımı özledim 😭 - +1 yıl
😂😂takısı tukası ayakkababısı çantası makyajı filan güzel olmak kolay değil 😂 Lazım olunca değil görüp beğenince alıyoruz aklımızda kalacağına alalım 😂
- +1 yıl
Aramızdaki büyük fark işte. Hatta en büyük fark 😂 biz sadece ihtiyaç duyduğumuz şeyi alırız. Siz önünüze çıkanı 😂
- +1 yıl
Yahu bir ayakkabı alıp her şeyle onu giyiyorsunuz🤔 bizim her kombinin ayakkabısı var nerdeyse 🤭 Her gün üst değiştiriyorsun valla yetişmiyor. Benim giyecek bir şeyim yok modundayız 😂 Sizde oyunlara vs para saçıyorsunuz biz buna.
- +1 yıl
Benim paralar mideye gidiyor hep 😂
He tabi güneş kremlerim, tırnak bakım yağlarım da çok para tutuyor 🤭🤭
Bakımlı görünmeye çalışırken ben 😂 😂 😂 - +1 yıl
ahahaha manikür ısmarlıyım doğum gününde 😂😂
- +1 yıl
Sadece manikür olmaz. Manikür ve pedikür bir arada olursa olur. Aslında üstüne bir de cilt bakımı ısmarlarsan enfes olur 😂
Hangi güzellik merkezine gidiyorsun. Trabzon şubesi var mı acaba 🤔 😂 - +1 yıl
Banyo Beauty 🤭 merak etme her evde var 😂😂😂
- +1 yıl
Ben başkası yapınca hoşuma gidiyor 😂 severim ben tırnaklarımla, yüzümle, saçımla uğraşılmasını 😂 kendim yaparsam yorucu geliyor 😂
- +1 yıl
Aynen öyle kuaförde 15 dk ben yapınca 1 saat uğraşıyorum tırnaklarla. Ama güzel oluyor değiyor yaa
- +1 yıl
Üşenmeyen kendi yapar. Fakirler de kendi yapar 😂 yaptıranların parası vardır 😂
- +1 yıl
Ben üşenen bir fakiirim 😂
- +1 yıl
Zengin karı bulunca sana açacağım güzellik merkezinde sınırsız hizmet vereceğim endişen olmasın 😂 kurtaracağım seni bu çilelerden zengin karımın yardımıyla 😇
Biricik zengin karım 😇 arkadaşlarımı da düşünür 😇 - +1 yıl
ahahahaha şunu baştan desene yaahu 🤣😂 sana acil zengin hatun bulmak gerek Biricik Aka'mız yalnız kalmamalı 😂 Ben beleş hizmetleri ay aman klavyem sürştü tamamen seni düşünüyorum 🤭
- +1 yıl
Saadetimi düşünen bir arkadaşım var 😇 Çok şanslıyım, çok mutluyum 😇 iyi ki varsın 😇
Ağustos ayında hediyeni bekliyorum. Tekrar "iyi ki varsın" demem için 😂 - +1 yıl
ahahahah bir kere dedin ya bu bana 40 yıl yeter 😂 40 yıl sonra bi hediye alırım 😂
- +1 yıl
Ne kadar da tok gözlüsün. 40 yıl idare edilir mi kız onunla. 40 yıla kim öyle kim kala 😂 40 yıl sonra bugün 70 olmama 4 ay filan kalmış olacak 😂
- +1 yıl
Çok tok gözlüyümdür övünmek gibi olsun 😂Ben okadar yaşamam sen benden çok yaşayacaksın helvamı yersin bak 😂
- +1 yıl
Severim de haa 🤤
Cenazene beniiii çağır totitotiiim
İstersen helvanıııı yaparım seninnn
Bu adam kim diyee soran olursaaa
Falan filan 😂
Yine mani olayına mı dönsek senle 🤔😂 - +1 yıl
Sözü geçen pahalı hediye ne oldu 🤔
Ağustosa da az kaldı haa 😇
Ülen dün çalınan cüzdanla alakalı görüş yaptım bugün yine ondan bahsettiğim yoruma denk geldim. Yine aklıma geldi 🙄
Son yorumda sana bir soru sordum 😡
- +1 yıl
Kırmızı domates surat atıp durmasana😡 kafana geri atarım🙄🤭
Helva yemek için beni öldürmüşsün 🙄 püüğ sana🙄 insan nunusuna kıyarmı 😪🥺 - +1 yıl
Hediyeden konuşalım 😎 ne oldu o pahalı hediye 😂
- +1 yıl
🙄🙄 o kadar şey yazmışsın bir tek hediyeye cevap vermedim gittin onu sordun inatla 🙄😂 Anlasana be adam konuşmak istemiyorum hediye mediye hakkında🙄😂🤭
- +1 yıl
😂 😂
Anlasana be kadın nunu meraklı biri 😂😂
Bak şimdi daha da ilgi çekici bir hal aldı bu mesele 😂 - +1 yıl
Bende değil hiç de olmadı😂 yine birileri tarafından duygusuz ilan edilmiştim 😂 alıp kullansam keyfime baksam benden iyisi olmazdı😂 insanlar insanları kullanmadığım için duygusuz diyor bana😂🤭 Çok değişik kafalar🤔 ve ben anlamaya üşenecek kadar yorgunum uğraşamam🤔
Şeytan diyorki bazen kullan🤔 kullanmadığım için suçlanıyorum ulan😂 mide meselesi benim mide almaz istesemde 😏 - +1 yıl
Pek samimi olmadığın biri tarafından Iphone mu hediye edildi 😂 millette pahalı telefon hediye etme takıntısı var 😂 abin, amcan, teyzen veya birlikte büyüdüğün yediğin içtiğin ayrı gitmeyen biri hediye ediyorsa kabul edeceksin ama. Geri çevirmen hoş olmaz 😂
- +1 yıl
Akraba değil🤭
Yav erkekleri daha iyi biliyosun benden😂 kızlar paragöz paracı derler ama halbuki kendileri öyle🤔 göz boyamak için hava atmak için falan filan şekilden şekle giren insan😏 şundan değilse giymem bu değilse yemem, şuna şu kadar verdim gibi😂 çiğ duruyo 🤔 pişmemiş olmamış bu diyorum😂😂 hayatta tek başarısı o işte 🤔 vizyonsuz insan🙄 oh gömdüm rahatladım😂 bu sonra gidip kızlar para göz diyede ağlayan tip işte😂😂 of erkolar kapatılsın 🙄 - +1 yıl
İyi yapmışsın kabul etmemekle. Sende yanlış olmaz zaten. Olursa da yanlışlıkla olur 😂 sonradan farkına varırsın yanlışının 😂
Birini parayla etkilemeye çalışmak çok ucuz bir hareket 😂
Yarın bir gün başına da kakarlar 😪 - +1 yıl
Yanlış da yapıyorum🥴 insan kendine saygısızlık olacak yanlış yapmasın yeter bence🤔 gerisi hallolur 🤔
Kesin kakar😂 kesin😂 ucuz insanın hareketide öyle oluyo nunu😪 - +1 yıl
Hatasız kul olmaz 😂
Rabbim seni ucuz zengin kocadan, beni de ucuz zengin karıdan korusun inşallah 😂 karakterli zenginler bulmalıyız 😂😂 - +1 yıl
very very amin 🙏😇 allahım duyuyosun 🙏😂
Parayla alınmayan bir şey daha bulduk😂 bugün otobüste bayılmak üzereyken nereden geçse hep bişi bişi karadenizcisi vardı🤔 karadeniz kuyumcusu, karadeniz pidecisi, pilavcısı, karadeniz etçisi tüm karadenizliler zengin sen nasıl fakir kaldın bu bi başarı be nunu😂😂😂 - +1 yıl
Herkesten bir farkım olmalı benim 😂 ben farkımı koyarım ortaya 😎😂
Keşke maddi yönden koymasaydım :/
Artık şansa bir fabrikatörün hayatını kurtarırız da vefa borcu diye kızını bana verirse dşye hayaller kuruyoruz işte :/ - +1 yıl
Zengin bir beyde bana aracıyla çarpıcak ve aşık olacağız birden😍😇
Hayaller: İnş canım yaaa
😂😂 - +1 yıl
Ülen daha makul hayal kur 😂 sakat kalırsan ne yaoacaksın zenginliği 😂 zengin beyin aracına sen çarp 😂
Bir ara oldu böyle 😂 abimle arabada oturuyoruz bir kız grubu geliyor konuşa konuşa. Kızın biri arabaya çarptı 😂😂 - +1 yıl
Araba çarpsa darmaduman olurum zaten😂😂 Allahım koru 🙏😪
Kız zengiymiydi bare😂 hemen no alsaydın 😂
Ben tatlıcı da karşılaşmak istiyorum 😇 dükkana girip son kalan tatlıyı şansa aynı anda istemiş olalım ve o tatlıyı alıp bana versin😇 🥳🥳 beleş tatlı çok severim 😂😂😂 - +1 yıl
Bilmiyorum sormadım 😂😂
Sen çok fakir kız zengin oğlan dizisi seyretmişsin 😂 bu nasıl tanışma sahnesi böyle 😂 - +1 yıl
Okul bitti 😂 ben kitapları düşürüp tanışamadım hayatımın aşkıyla 🥺😪 kitalalrı düşürüp beraber toplayacaktık 🥺 mini mini bebelerimize harika bir aşk hikayesi anlatacaktık 😪 olmadı 😪
- +1 yıl
Bunlar hep fazla kore dizisi izlemekten 😂
- +1 yıl
Ne koresi tece dizisi izlemekten yeşilcam sahneleri bunlar 😂 Kore dizilerini mumla ararım 😂
Eğer o tatlıcı şeysi gerçek olsa muhtemelen adama sen kimsin bana ısmarlıyosun ne münasebet derim 😂😂 kitaplarım yere düşerse oha çöşş gözüne gözlüüüüük gözüne gözlüüük diye söylenirim 😂😂😂 - +1 yıl
İşte bu tepkiler gerçek hayattan tc kızı tepkileri 😂 bunlar harici olumlu tepkiler ancak filmlerde olur işte 😂 😂
- +1 yıl
ahahaha ama şeyi yaşadım, hani kız süslenir püslenir yola giderken bir araç suyu kızın üstüne sıçratır yaa 😂 onu yaşadım saçımdan ayakkabıma kadar 😂 ama kimse durmadı 😂 bastı gitti belki farketmedi bile 😂 tc dizisinde olsa yakışıklı bey durur iner kızı en yakın mağazaya götürür yeni ciciler alırdı ona eve pis pis döndürmezdi 🥺😪😪
- +1 yıl
Bence fark etti ama tc krosuna denk gelmiş olma ihtimalin çok yüksek 😂😂
Herkes film izlemiyor tabi. Bilemezler yeni bir aşkın doğabşlwceğini o durumda 😂 - +1 yıl
Offf ital koca alacam ben 🥺🙄 yok yok yurdum erkosunu istemiyorum zengini bile kro 🤨🙄 ital koca bulalaım bana İspanyol olsun 😇🤤
- +1 yıl
Her ay memleketten 1000 dolar gönderseler geçinirsişz burada 😂
Yabancı dil olsa şu omegle tarzı uygulamalardan yabancı kişileri düşürürdük aslında 😂😂 - +1 yıl
Omegle ne yenimi oda 🤔hergün bişi çıkıyo 🙄 öyle olmaz acil zengin olup yurtdışına çıkmam lazım 😂yada gidecek kadar param olsa yeter sonra zengin olcam zaten 😂
- +1 yıl
Eski bayağı. Üni zamanlarımda duydum ben de. Dünya geneli görüntülü sohbet edebileceğin bir site 😂 kişiler rastgele çıkıyor karşına. Bir gün yabancı dil öğrenmeye kalkarsam pratik yapmak için kullanabilirim 😂
Zengin olduktan sonra yurt dışına çıkmasan da olur 😂 türkiyeyi gezeceğiz zengin olursan 😡 beni de götüreceksin 😂 nunusuz Türkiye turu olmaz 😂 - +1 yıl
sensiz olmaz 😂 yiyip içip gezeceğiz ama bil bakalım ne yok 😂
- +1 yıl
Para 🥺😂😂
- +1 yıl
🥺😭😭
En İyi Cevaplar
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır tabi ki de kırıcı değildir. çünkü herkes her hediye kabul etmek zorunda değildir ayni bir kişi samimi değilseniz yine de çok pahalı hediye aldıysa tabi ki de kabul etmeyebilirsiniz. yani aslında bu karşısında ki kişi ile olan yakınlığınıza göre değişir biri bana araba alsa telefon alsa bende kabul etmem kim olursa olsun ama bunun dışında pahalı hediyeler ise kişinin kendi tercihine kalmış ayıp olmaz bence
20 Yorumla
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 634 cevap paylaştı.
+1 yılPahalı hediyeleri kesinlikle kabul etmemelisin eğer evlilik gibi bir durumunuz yoksa, ufak tefek hediyeler olur ama pahali hediye kabul edilmemeli bence, maneviyatı yüksek bir hediye kabul edilirkende çok dikkat edilir korunarak saklanmalidir diye dusunuyorum
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
+1 yılBence kırıcı bir hareket olur. Mesela sen bana pahalı bir hediye alsan ben kabul etmemezlik yapmam 😂😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂 yoo ben alamam ki fukarayım ben
+1 yılAlmasın canım pahalı bişey sonra geri ister 🥳
13 Yorumla- +1 yıl
ahahaha bak bu doğru 😂 düşünmemiştim bunu ama isterler.
- +1 yıl
Hediyeyi reddetmek veya geri vermek bana göre çocukça istemediğim kişiden hediye geliyorsa zaten kabul etmemde sevdiğim kişiyse kabul ederim
- +1 yıl
Doğru 🤔 teşekkürler
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılSamimiyete göre değişir diyeyim. Bir de hediye olayı kişinin maddi durumuyla alakalı 🤔
158 Yorumla- +1 yıl
Aileye alınır pahalı hediye bence veya o kadar yakın gördüğün birine alırsın. En azından ben öyle alırım. Maddiyat önemli değil, biriktirir eder halledersin bi şekilde
düşündüm de 9 ay taksitli hediye ahahah ne gülerim ama 😂😂 - +1 yıl
Yani cok değerli birisi olması lazım. Bir de hediye olayında dikkat edilmeyen bir şey var bence tabi.
Mesela senin durumun iyi ve bana tutup iphone 14 aldın eee benim durumum yok alamam ve ezilmiş olurum.
Kabul etmezsem ayıp olur 🤔
Kısaca hediye alan arkadasın buna dikkat etmesi lazım. Hedıye karsı tarafı mutlu eder , istmeden ezmek için olmamalı.
Torti bunu bu şekilde yayalım herkes dikkatli olsun 😂 - +1 yıl
ahahah aynen yaa hediye mutlu eder düşündürmez bir çikolata olsa elinden kapar yerdik düşünmezdik 😂😂
- +1 yıl
Hediye dedik sen gasp ettin be torti 😂
- +1 yıl
hiç ortam yok
😂😂 ama düşünsene eve koli koli çikolata geliyor🤩🤤 gelde reddet şimdi 😂 - +1 yıl
Ben reddederim çünkü sevmiyorum 😂 kız 1 ay önce çikolata aldım evde oyle duruyordu sokakta cocuga verdim 😂
- +1 yıl
😱😱 Nasıl yaa ben her gün gelirken alıyorum tek tek 😂 evde bilsem ki o orada duruyor gider yerim duramam 🥺 Çikolata almak istersin ama yiyemezsin bana al ben senin yerine yerim 🤣🤣🤣
- +1 yıl
https://ibb.co/bPm7j36
Sen sevmiyorsun aşıksın o zaman 😂
Bana almanyadan geldı bak görseldekiler daha cok vardı da dagıttım. Bunları da anamlara götürmüştüm.
Sevemedim ya , kahve içerken belki bir parça bitter atarım ağzıma o kadar 😂 - +1 yıl
Bu bana yapılır mı🥺 bakarken yutkundum 🥺
Almanyadan yine göndermek isterlerse yanlışlıkla benim adrese gönderebilirler 😂 - +1 yıl
Yanlıslıkla mı , tamam torti pazartesi halledecem o işi 😂
Çay iç cay ne yapacaksın çikolatayı - +1 yıl
Adam adam yürü be sen halledersin helal bee 😂😂
Kuru kuru çay mı içilir 🤔 Şaka maka sigara gibi düşün bağımlılık yapıyor yemiyim diyorum bayılcak gibi oluyorum. Tok olsam bile açmış gibi halsiz hissediyorum. - +1 yıl
Yürü be diye de kovdu bak 😂😂
Sigara var abur cubur yemem ki ben 🥺
Çikolataya karsı mı genel bir tatlı isteği mi? - +1 yıl
Bazı insanlar seviyorum ayağına çaktırmadan pat pat vururlar ya öyle oldu 😂
genel diyeceğim ama yok helva yiyorum tatlı niyetine ama kesmiyor bi parça çiko atıyorum aha diyorum miss 😂 - +1 yıl
Allah kahretmesin o insanları o nasıl bir şey ya 😀
Hee dedim acaba şekerle ilgili sıkıntı mı var ama senin derdin çikolata ile 😀 - +1 yıl
Kaburgalarını söküyorlar birde sırtına vuruyo 😂 bir tane teyzede seviyorum ayağına ısırıyordu 🥺 kolum kıpkırmızı ana diyorum acıyo teyze diyo ki seviyorum bu çocuk yabani 😂😂 Niye şimdi bu kadın aklıma geldi ki yaa 🤔😏
- +1 yıl
Saygı ve saygı ile anıyoruz 😀
O zaman sana daha kötü bir şey söyleyeyim. O yaşlıların senı opuyormus sanıp vakumlamaları. Düşünsene morçukkk diye dudaklarını acıp yanaklarını komple vakumluyor 🥺🥲 - +1 yıl
Iııyyy midem öyğk filan oldu 🤮 bayramda bir baska teyzede el öperken yanaklarımızı şapır şupur öperdi abi o ıslaklık mı diyim tükürüğümü artık neyse oraya lama gibi bırakıyor 🥺 ben yanaklarımı sabunla yıkadığımı biliyorum annem uyarıyordu ama kadın yine yapıyordu 😏
- +1 yıl
Yemin ederim yanaklarımda ıslaklık hissettim. Yorumun o pis hissi var 🥺
Neden yapıyorlar ki bunu. Yaşlanınca böyle olmam umarım 😂 - +1 yıl
🤣😂
Olma lütfen 😂 yok yok olmazsın yani umarım 😂
Ben bayadır kimsenin elini öpmüyorum zaten korona girdi araya temas iyice azaldı kimse eskisi gibi garip karşılamıyor 😂 Yaşlanınca da öptürmem ne o öyle sanki yaşlıymışım gibi el öptürme felan 🤪😂 - +1 yıl
Ben çılgın bedişin dedesi gibi olacam 😂
Bak o olaya da tavım , benden büyük diye neden birinin elini öpmek zorundaymışım gibi davranırlar ki 🤔
Yaşlanınca da dedikten sonra sanki yaşlanmışım demen peki 😂😂 - +1 yıl
Wayyy ama bak o dede tam sen 😂 çok iyi yaa daha okurken kafada oturdu aha dedim doğru😂
Saygıymış el öpünce saygı göstermiş oluyormuşsun 🤔 Müthiş buluş 😂😂
Yaşlanınca ama yaş gidiyor yaa 🤔aman neyse ben yaşlanmıcam yaşlanırsam da kimse yaşlı muamelesi yapamaz 😂 - +1 yıl
O kadar mı oturdu bana ya 🤔 sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bak 😂
Sanırım bu sadece muslumanlarda var 🤔 adam oraya buraya dokunuyor , orasını burasını kaşıyor arkadas ben o eli neden saygı ayagına opuyorum ki 🥺 çok saçma
Sen yaşlanmazsın yaş alırsın torti - +1 yıl
Sevin tabi kötü bişi dermiyim ben hiç 🥺 derim ama şu an demiyorum en azından 😂 neşeli eğlenceli çocuk ruhlu yerinde duramayan ponçik bir dedeydi 😂
Bak midem yine ıyk oldu 🥺 ciddi çok iğrenç 🥺
- +1 yıl
Biraz manitacılık hastasıydı ama olsun 😂
Örf adet mi oluyor ne bu olaylar harbiden sevmiyorum ya 🥺 - +1 yıl
ahahah orası sana pek oturmadı 😂
gelenek görenek örf adet töre ne dersen ondan 😂 bunlar neyse ben hiçbirini tanımıyorum 😂 - +1 yıl
O huyu törpüleyip rol model alırım ben 😂
Sacma sapan şeyler ya , magara terk insanların kutsalı bunlar 🥺 - +1 yıl
keşke terk etmiş olsalar 😂 bence hala orada yaşıyorlar 🥺
geçen sene düğünü olacak birinin, kız az vakit kala bir şey istedi, sonra diyor ki bizde adet böyle 🥺 bu adetleri kim uyduruyor çok merak ediyorum. Mesela canım düğünde dansöz istedi şey diyorum bizde adet böyle 😂 işine ne gelirse iste sonuda da adet böyleyi yapıştır 😂 - +1 yıl
Şımarıklık o başka bir şey değil.
Yalnız bak dansöz fikri süpermiş , benim nasıl aklıma gelmedi ya bu. Bunu not aldım torti 😂
Bir de erkeği döve döve eve ugurlamak falan. Adamı neden dövüyorsunuz abi ya mal mısınız siz 😂 - +1 yıl
ahahaha fikrimi çalmaz mısın lütfen 😂 Kimse oynamıyor düğünde halay malay boş. Bir dansöz olsun gör millet nasıl döktürüyor 😂😂
İşte o severken can çıkarmak mevzusu gibi bu da 😂 aşırı saçma hareketler - +1 yıl
Çalmadım 🥺 ödünÇALDIM 😂
Kimse oynamıyor mu sizin düğünler de içki yok herhalde torti 🤔
Pilavlı mevlüt gibi mi kız sizin düğünler? - +1 yıl
İçki yok. Annem tarafı daha muhafazakar kınada eğlenirler düğün olmaz. Olursa da dediğin gibi mevlüt filan. Babam tarafı daha rahat oynar onlar ama çoğu oturur yani öyle bi kalabalık yok boşa düğün oluyor bence.
- +1 yıl
Belli zaten 🤔 bizim burada yani ortamda düğün olsun gör 😂
Bütün müptezeller ortada. Bir de adamların kuralı var . Düğün sahibi içki alacak ki bunlar oynasın 😂
Adama kasap havası atalım dedim ‘ kanka mazot almadım ‘ dedi.
Bak bak adamların çizgisi var ve asla taviz vermiyorlar - +1 yıl
Belli zaten mi🙄o nasıl bir deyiş öyle ben niye küçük emrah gibi hissettim şimdi 😂😂
ahahahah çok iyi 😂biri düğün yapsada içsek diye bekliyorlardır 😂 ama haklılar çizgilerinde aç ayı nasıl oynasın 😂
- +1 yıl
Oynamıyorlar dedin direkt anladım zaten , ondan sordum mevlüt olayını.
İçki olunca inan zerre oyun bilgisi olmayan insan bile ortaya cıkıp sallanıyor 😂
Mesela ben evlenecem ya haftalar oncesınden sıparis verıyorlar kız. Şu kadar rakı , bu kadar viski , o kadar bira diye.
O gün gelince de kene gibi yapsıyorlar. Resmen görev edinmişler bu alkol olayını 😂 - +1 yıl
ahahaha hey maşallah 😂 ama bence mantıklı ben onları tutuyorum 😂 misafirliğe giderken çay götürmek gibi bir şey bu tabiki sen alacaksın 😂😂
- +1 yıl
Yazılı olmayan kural olmuş zaten 😂
Ama inan düğün senin olsa mantıklı gelmez. Bir tek semtin cami imamı alkol istemiyor o da imam diye utandıgı için 😂😂 - +1 yıl
sjajdajd benim olsa tabiki mantıklı gelmez niye gelsin ki enayimiyim 😂 hele hele beleşçilere bak derim 😂 mezar aldım benden önce gircenmi derim 😂
İmamı düğünde içip oynarken ki düşünce git aklımdan 😂😂 - +1 yıl
Düğün sahibi olanlar da aynısını diyor 😂 hatta alkol alkol diye cırlayan adam kendi düğününde ‘ çok masraf yaptım siz alın ben içeyim ‘ falan demişti 😂😂
Yalnız imam cocukluk arkadasım , onceden o’da müptezeldi. Ne olduysa din iman işlerine girdi , imam falan oldu 😂 - +1 yıl
ahahah çok mantıklı duruma göre hareket ediyor 😂😂
😱😱 ben düşünce aklımdan git diyorken şu an daha beterleri geldi 😂 Utandığı için içmiyor felan 😂 mübarek insan 😂 - +1 yıl
Adam imam utanır herhalde 😂😂
Askerden ilk geldiğimiz dönemler baya baya gider mekanlarda içerdik 😂 bilemedik tabi imam olacagını , kendısı bile bilmiyordu gercı 😂
Yıllık izinde içiyor musun lan dogru söyle kızmayacam dedim güldü çakal 😂 - +1 yıl
ahahhaha iyi dalgası geçilir ama elde değil 😂 nereden nereye 😂 o içmemiştir yaa test etmiştir 😂 içkinin zararlarını okuyarak değil yaşayarak öğrenmek istemiş 🤔
- +1 yıl
İçkinin her halini çoğu kişiden iyi biliyor 😂 arkadaslarla arada toplanırız içerler falan gelır takılır ama imam adamım öyle ortama girmem kafasında değil.
- +1 yıl
😂😂 onun lakabı vardır kesin aklıma geldi ama yazamıyorum ki yaa of 🤣🤣
- +1 yıl
Sahte imam diyoruz. Yazamadıgına göre övmeli sövmeli 😂
- +1 yıl
Argo kullanmıyorum çünkü 😂😂 adamın dediğini yapın yaptığını yapmayın üstelik temsilide 😂😂
- +1 yıl
İçmeyin falan demiyor ki 😂 geliyor afiyet olsun diyor çöküyor. Gogo çay taze mi diyor gidip çay alıyor 😂
- +1 yıl
Baaaakkk uyarıda yapmıyor fetva felan vermiyor nasıl imam o yaa 🤔😂 içmeeen guzum demesi gerekmiyomuydu modern imam bu alışılmışın dışında jdjjasdj
- +1 yıl
Yapsa hasss lan müptezel diyecez çünkü 😂 adam tanıyor da uyarı yapmıyor 😂
- +1 yıl
ahahahha bende ne sandım 😂
- +1 yıl
Torti de sanıyor ki din , iman , günah 😂 alacagı tepkıyı biliyor at kafalı 😂
- +1 yıl
he ya torti napsın saf masum kız hemen inanıyor tabi😂😂
- +1 yıl
Torti mi saf 😂😂 kahkaha attım bak gece gece yapma böyle şeyler 😂
- +1 yıl
tamam arada saflığına denk geliyor diyelim 😂😂
- +1 yıl
Saflık tarafı ve torti 🤔
Yok oturmadı be torti , emanet durdu iade et onu sen 😂 - +1 yıl
ahahaha ne bileyim belki tutar dedim ama hiç yakışmadı 😂😂
- +1 yıl
Nasreddin hocanın gölü mayalaması tutar bu tutmaz 😂
- +1 yıl
o kadar yani 😱😂
ben kaçayım sana iyi geceler bilmek yetmiyor yapman gerekeni uygula 😂
görüşürüz🖐️ - +1 yıl
Var o kadarı 😂
Görüşürüz torti yapacam yapacam. Sen yapıyorsun diye demiyorum bak 😏
Görüşürüz 👋🏼
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. niye kabul etmeyelim ya okadar önemsemiş deger vermis hediye almis herturlusu kirici olur bence
162 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar pahalı hediyeyi kime alırsın? Ben aileme alırım veya çok yakın gördüğüm birine. Bilemedim kabul etmek yanlış imalara yol açmaz mı?
- +1 yıl
Şey mi diyim kusura bakma cinsiyetinden dolayı kabul edemiyorum 🤣🤣
- +1 yıl
ahahahah bak bu daha iyi 😂😂 kesin ikna olur😂
- +1 yıl
ahahahha 😂 yaaa sen nasıl bir fedakarsın gözlerim doldu bakk 🥺
- +1 yıl
nedenmiş 🤔
- +1 yıl
yok yahu niye üzüleyim hediye kutusu senin olabilir 😂
- +1 yıl
sayende 😂 zorla kabul edeyim diye üzerime geliyosun yoksa etmicektim 😂
- +1 yıl
al tamam ya senin olsun 🥺🥺
- +1 yıl
baktım nolmuş 🤔 bi hediyeyi vermedim diye neler diyosun 🥺🥺 kalbim pat küt🥺
- +1 yıl
sen önceden yerdin noldu sana 😱
- +1 yıl
ama kandırdığını itiraf ettin 😱😱 çok zalımsın 😂😂
- +1 yıl
kendi klavyenle kendini açık ettin 😂😂 ağlama tamam çok ceza yemezsin söylerim indirim yaparlar 😂
- +1 yıl
Şey o indirim *b*indirim aslında 😂😂 hala söylemem gerektiğine emin misin 🤣
- +1 yıl
😏😏 bide beğnmiyor hıh
- +1 yıl
🙄🙄
- +1 yıl
🤨🤨 böyle bakarsam korkarsın
- +1 yıl
ahahha fırıncı küreğiyle yapıştırcam suratına kör olcan 😂
- +1 yıl
hepsi bir arada karışık ve son seri bu 😂
- +1 yıl
yok o gerçek 😂😂
- +1 yıl
kaşın sen kaşın 😂 görürsün sen 🤨
hadi iyi geceler 😂🥳 - +1 yıl
Trip değil tehdit o😂😂
- +1 yıl
Attığı emojiye bak sensin yılan 🙄🤭
- +1 yıl
Aynadakı senden 🤪😂
- +1 yıl
Sana göre yanlış bana doğru😂
- +1 yıl
ahahaha genetiğini de inkar etmezsin yaa bu senin doğuştan gelen özelliğin 😂
- +1 yıl
seni döverdim de elim acır kıyamam kendime 😂 git kafanı duvara vur benim yerime 😂
- +1 yıl
yiiiaaaa çen ilk esprinimi yaptın çen 😂😂😂 olmamış bu tekrar çalış
- +1 yıl
ahahah bişi diyim mi daha 1 saat önce kapattım yeni izledim 😂😂😂🫢
- +1 yıl
aslanım mı 🙄🤔 kahvehanede sanıp böyle konuşmaya çalışırsın sonra benim gibi naif bir insan gelir ifşa eder felan 😏
- +1 yıl
Uğraşmaz mısın benimle 🥺
- +1 yıl
Yaa uff 😂
+1 yılBence kırıcı bir hareket. Düşünmüş almış ve karşı taraf kabul etmezse o kişi üzülür
10 Yorumla
+1 yılBence değil düşünerek alınmış bir hediye reddetmek ayıp olur
23 Yorumla- +1 yıl
değil diyosun sonra ayıp olur diyosun 🥺 sonuç ayıp olur ama dimi😏
- +1 yıl
Demek istediğim bir hediyeyi reddetmek ayıptır
- +1 yıl
Sağ ol aşko
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı tarafın rahatsız olabileceğini düşünerek alması gerek.. Bu durumda reddetmek kırıcı bir hareket sayılmaz..
10 Yorumla
+1 yılKişiyi incitmiyorsa ve ciddiysen reddetme
11 Yorumla- +1 yıl
Hediye niye incitsin ki sadece maddiyat olarak fazla olması rahatsız eder
+1 yılBilemedim, ama bana göre kırıcı değil
10 Yorumla
+1 yılHayır kırıcı bir hareket değil bence
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hiç reddetmem kaparım direk
10 Yorumla
+1 yılOlabilir
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Pahalı bir hediyeyi kabul etmemek kırıcı bir hareket midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler