Uyandırır
Uyandırmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sürekli hediye alan bir sevgili, bazı insanlar için şüphe uyandırabilir. Ancak, bu durum her zaman böyle değildir. Bazı insanlar, sevdiklerine sık sık hediye vermekten hoşlanır ve bu onların sevgilerini göstermenin bir yolu olarak kabul edilir. Bu nedenle, bir sevgilinin sürekli hediye vermesi, şüpheli bir davranış olarak yorumlanmamalıdır.
Bununla birlikte, bazı durumlarda, sürekli hediye vermek, bir ilişkideki dengesizlikleri veya güvensizlikleri yansıtabilir. Bu nedenle, bir sevgilinin sürekli hediye vermesi, ilişkinin diğer yönleriyle birlikte değerlendirilmelidir.
Hediye almadığımız zaman niye hediye almıyoruz cimri bir sevgili konumuna düşüyoruz, hediye aldığımız zaman şüpheli pozisyona düşüyoruz, senin gibiler neyin kafasını yaşıyor çok merak ediyorum doğrusu?
Alakası yoktur, öyle olduğunu düşünmüyorum ben şahsen içinden gelmiş almıştır, aldatmak karaktersizliktir bana göre ama insan aldattığı birisine niye hediye alsın ki? İnsan hediyeyi değer verdiği birisine alır sizin gibi hediye alıyorsa kesin aldatıyordur şeklinde yorumladığınız birisine değil
Cevap
7Cevap
Hayır ama erkekler genelde hata yaptıklarında hediye alırlar Sürekli hediye alan bir sevgili sizde şüphe uyandırabilir, ancak bu her zaman böyle olmayabilir. Herhangi bir davranışın anlamını anlamak için, o davranışın nedenlerini anlamak önemlidir. Bir kişinin sık sık hediye alması, sevgisini ve takdirini gösterme şekli olabilir. Ancak, aşırı hediye alma davranışı aynı zamanda bir manipülasyon taktiği olarak kullanılabilir. Özellikle, bu davranış, karşılığında bir şey istendiğinde veya birinin güvenini kazanmak için yapıldığında şüphe uyandırabilir.
Daha önce hc almadysa ve birden hediyeler çiçekler aliosa net aldatıyor.
Yani ben aldattığını düşünmem aslında bana değer veriyor alıyor derdim. Yani neden hediye almak aldatmak olsun ki. Aldatan insan bırak hediye almayı o insana karşı en ufak ilgide bile olmaz. İlgisiz olur seni görmez.
Bende alırım. Ben sevindirmeyi güldürmeyi sevdiğim için alırım.
Aynen öyle. Bende alırım mesela yani insanları değer verdiğim kişileri sevindirmeyi mutlu etmeyi seven biriyim. Bazıları hediye alan sevgiliyi aldatan sevgili olarak ilan ediyor ondan böyle bir soru sordum açık söylemek gerekirse. Benim için aldatmaya girmez içinden geliyordur alıyordur gayet normal bir durum.
Neden uyandırsın. Sevdiği kadını mutlu etme çabasıda olabilir. Gizli bir şey yaptığı anlamına gelmez bence.
Bilmem yo içinden geliyordur nebiliyim seviyordur mutlu etmeyi felan
birden bire üstünüze düşen hediye alan kişiler aldatıyodur daha sık mesaj daha samimi mesajlar hediyeler vs.
Bence alakası yok ama çok maddi hediye almak da saçma
Kanki size de yaranmaz ya bu kadar çok mu ihanete uğradınız
Daha önce almıyorsa uyandırır
Yani daha önce almadıysa bile bende bir şüphe falan uyandırmaz açık söylemek gerekirse. Ben öyle şeylere şüphe duyan biri değilim. Yani o an belki içinden almak gelmiştir almıştır. Herşeyden bence şüphelenmemek lazım.
Yani şöyle 2 yıla kadar olan ilişkilerde alınan hediyeler şüphe uyandidmaz ama iki yıl boyunca almayan adamın şimdi alması hiç normal değil 2 yıl boyunca içinden gelmeyen hediye şimdi mi gelicek
Fesat düşünürsem şüphe uyandırır
Yani bende tam tersi hoşuma gider bu durum. Hiç aklımdan aldatmak falan gelmez açıkçası. Yani o an içinden geliyordur hediye alıyordur herşeyden bir şey aramamak lazım diye düşünüyorum ben.
keşke kız arkadaşım olsa da bana hediye alsa hep yalnız ben dürüst birini bulamadım.
Uyandırır kimseye güven kalmadı
yoo hoşuma gider 😀
Aynen benimde hoşuma gider. Ama sürekli sürekli hediye almasını şahsen ben istemem. Yani altında bir neden aramam tabu içinden gelmiştir almıştır sonuçta. Öyle herşeyde bir anlam arayan biri değilim.
hediyenin neyinin altında kötü sebep arıcam ki yiğidim beni sevindirmek istemiş der geçerim 😀
uyandırır
hediye aldı diye şüphe duyacaksam ohooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?