Güncellemeler
1 ay
...
Güncellemeler
1 ay
Gnclll
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İsteği üzerine iletişimi kesmiştik belki bu sebeple konuşmaya başlarız, diyorum da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kutla bence. Teşekkür eder. Konuşmak istersen nasılsın falan diye bir denersin. O da yazmak istiyorsa devam ettirir. Yoksa zorlamazsın. İnsan hatırlanınca mutlu hissediyor. Sende bir iz bıraktığını fark etmesi mutlu edecektir. Benim de iki ay sonra. Aklımda biri var keşke yazsa diyorum ama sanmam. Kız arkadaşının doğum günü ayın kaçında? Ve merak ettim neden konuşmayı bitirmek istedi ne oldu?
İşte ya işte beklediğim cevap uzun yardım sever içten ya aslında her şey çok iyiydi o biraz yanlız kalmak istediğini Zaman zaman yanlız kalma istediğin geldiğini söyledi bitirdik konuşmayı başka bir durum yok hoşlandığım biriydi sende biri var demişsin sizde ne oldu
Hmm kız arkadaşın aynı benmiş yaa. Benimde arada yalnız kalma isteği ve ihtiyacım gelir. Biraz yakınlaşmayla gelen korkularda tetikliyor bu durum. Benim durumum sendem farklı. Biz ara vermedik. Küçük bir kırgınlık oldu. Biraz benim eşekliğim biraz onun. Doğum gününü kutlamak istemiştim ama tam kutlamaya gelirken arkasaşları aramış kutlamak istemiş erkek grubu tabiki. Gelicem ama erken kalkıcam diyince çok kırıldım. Bir gün öncesinde işten gelicem yorgun olurum diyerek bile vakit ayırmadı. O gün de ay olmuş görüşmeli az vakit ayıracak diye triplendim. Hep ben kendi hayatımı öteliyorum o yapmıyor gibi hissettim. Gitmedim yanına. Geç kalma arkadaşlarına git dedim. Baktım bir daha yazmıyor etmiyor. Bir hafta sonra konuştum. Seninle arkadaşlık yapmak bile zor dedi. Öyle. Birbirmize kırıldık. Onun hediyesi aylar oldu evde. Ve onun doğumgünümde hatırlamasını çok isterim ama asla gelmeyecek biliyorum
Ara mı verdik bilmiyorum doğum günü geldiğinde 3 ay olacak konuşmayalı ben ondan hoşlanıyordum o ise hiç bişey olmayacak aramızda diyordu bilmiyorum ki ya siz kızlar ve anlamsız tepkileriniz bak üzülüyorsun şimdi
Anlamsız tepki değildi. Ben bir hafta önceden haber verdim plan yaptım. Bana haksızlık yapılmış olmuyor mu? Bir gün öncesine yorgun argın buluşsaydı. Ben yorgun argın gidecektim ama doğum gününe? Sen sevdiğin kızı hiç aramaz sormaz veya mesaj atmaz mısın? Arada bir ay geçti biz hiç buluşmamıştık. Arama yok mesaj yok. Hatta bayram vardı o ay. Bayramda bile bana mesaj atmadı. Bu jadar iletişimsiz bir erkeğe çok bile çabaladım. Benim de kırıldığımı anlayarak konuşmaya çalıştığımda bitirmeyi seçmeyebilirdi. Bu kadar çabuk vazgçmesine daha çok kırıldım. Kendi kendimş de doldurdum bir şey diyemem hatam yok demiyorum ama ona neden demiyorsun bir erkek olarak. Sende heves etmiş kutlamak istemişsin plan yapmışsın. Tepkilerimiz adet dönemimşz kaynaklı değşen ruh halimize bağlı. Yalnız ölürüm ben sevinin
Niye sevinelim yahu sakin ol şampiyon 😄
Seni istemeyen biri için uğraşma bence
Bence kutlamayın