Öncelikle bizim ilişkimiz uzak mesafe ilişkisiydi. Onun yaşı 19 benim 20
Ayrılan kişi:Ben (erkek)
Ayrılık süresi:5 gün
Yaptığı şeyler
1) YKS sınavını bahane ederek benle konuşmayıp online bir oyunda 7/24 çevrim içi olarak başkalarıyla boş muhabbetler etmesi.(Bana gereken ilgiyi göstermemesi diyebiliriz).(Ayrıldıktan sonra hiç girmedi oyuna.5 gün)
2) Geçen yıl tanıştığı bir arkadaşı hakkında kızlar grubuna onun fotoğrafını atıp kızlar arkadaş dediği kişiyi puanlayın demesi ve aşık oldum yazması.(Bana yazdığı cevap:canım ben şaka yapıyodum, arkadaşıma aşık olacak kadar aptal değilim.)
3) Yaşadığım şehre geldi ve bana haber vermedi ben de yaşadığım yere geldiğini oyundan öğrendim.(Yazdığı cevap:Zaten buluşamayacağız o yüzden söylemek istemedim dedi ama 7/24 online oyunda çevrim içiydi. Yazın yaşadığın yere gelicem ne kadar abarttın dedi). Halbuki ben de onun yaşadığı şehre gitmek için sınavlarımı erken verip onun yanına erken gitmek istiyordum o gelmesine rağmen bana haber vermedi. Aylardır konuştuğumuz şeyi hiçe saydı.
4) Ayrıldıktan bu yana whatsapp'a sık girmeye başladı ve gece yarılarına kadar birisiyle konuşuyor (son görülmesi açık ve 01.30-02.00 son görülmesi oluyo genelde) Erkek olma olasılığı %100.
Bu kadar hatasına rağmen 2 ay sonra doğum günü olduğu aklıma geldi. Size soruyorum bu durumdayken 2 ay sonraki doğum gününü kutlamalı mıyım yoksa hiçbir şey yazmadan onu unutmalı mıyım? Bu arada benim gibi birini hiç hak etmemişsin gibi bir ağır cümle kurdum ama özür diledim kötü bir insan olmadığım için. Sizce kutlamalı mıyım kutlamamalı mıyım?
En İyi Cevap