Aşk İlişkileri Eski sevgilimin doğum gününü kutlamalı mıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar eski sevgilimin dogum gününü kutlamalimıyım?Seviyordum çok özledimAma sevgililer günü dogum gününe çok yakin sizce ne yapmaliyim bagirişarak ayrılmadık Eski sevgilimin doğum gününü kutlamalı mıyım? Cevapla Doğum Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
HillssMoon_ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Barışmaya bahane arıyorsan bence iyi zamanlama ahsjsjdjdjfkf Özledim gel bebekim de 😂😂 1 0 Yorumla
Kaan_poyraz Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bence kutlama, bir havalara girer, beni unutamamış, peşimde gibi düşünür. 1 0 Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kutlama boşver ne kadar umursamiyo gibi yaparsan o kadar çok dikkatini cekersin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne alaka... Benim de eski sevgilimin doğum günü 13 şubatta. Hatırladığım halde kutlamıyorum... O kadar mutlu etmem beni terk edeni. 1 0 Yorumla
SilahsızKuvvetler_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Hay sizin eski sevgilinize e mi 2 0 Yorumla
Krciboynuzu06 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır tabiki de 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Nedenki Yorumla Krciboynuzu06 +1 yıl Hala unutamamış olursun, yeni sevgilin kıskanır Yorumla Soran +1 yıl Yeni sevgilim yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Barışmaya bahane arıyorsan bence iyi zamanlama ahsjsjdjdjfkf Özledim gel bebekim de 😂😂
Bence kutlama, bir havalara girer, beni unutamamış, peşimde gibi düşünür.
Kutlama boşver ne kadar umursamiyo gibi yaparsan o kadar çok dikkatini cekersin
Ne alaka... Benim de eski sevgilimin doğum günü 13 şubatta. Hatırladığım halde kutlamıyorum... O kadar mutlu etmem beni terk edeni.
Hay sizin eski sevgilinize e mi
Hayır tabiki de
Nedenki
Hala unutamamış olursun, yeni sevgilin kıskanır
Yeni sevgilim yok
Bence gereksiz
Yok daha neler
Kutlama tabi
Hayırrr
kutla bise olmaz