3 aylık uzaktan ilişkide kafası karışık kızın istemiyorum deyip üç gün sonra doğum günümü kutlayıp hediye vermesi neden?

Merhaba, 3 aylık uzaktan ilişkim de her şey güzel gidiyordu fakat kızın sosyal medyadan tanıştığı biri kızın kafasını karıştırmış onun daha kpsssi var askerliği var 3 yıla anca evlenirsiniz yazık etme cocuga ayrıl sen beklemezsin o kadar demiş. Bir kaç hafta soğuk yaptı bana ama ara ara sıcak da davrandı en son bulusma planı falan yaptık ayni gün evlilik konusu açıldı plan şu diyip anlattı şöyle yapalim falan diye sınavın geçsin aileleri tanıştıralim dedi bende tamam dedim sonra evlenmemize 18 ay falan var dedi çok değil mi dedi ben o kadar bekleyemem falan dedi sıkılırım bunalirim dedi bende sen ne zaman istersin dedim bilmiyorum dedi kafam çok karışık dedi. Sonrada ben istemiyorum dedi bende aradım açmadı. Bı daha da yazmadım üç gün sonra doğum günümde yazdı sabah bı de kpss paketi almış online olandan link sifre falan atmış mutlu yıllar yazmış bu kızın niyeti ne niye böyle yapıyor lütfen yardım edin ne tepki vermeliyim dönmek mi istiyor yoksa vicdan mi rahatlatmaya çalışıyor lütfen yardım edin

Güncellemeler
+1 yıl
Ha bi de dün hikaye atmış yarım saat sonra sildi ben açıp bakmadim tabi
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar son durum şu; kiz doğum günümde hediye almış kabul etmedim önce terk ediyosun sonra bu niye dedim daha önce almıştım dedi iyi akşamlar diledi bende ne diyim Rabbime havale ettim dedim her yerden engelledi bir gün sonra aradı konusmak istiyormuş dışardayim müsait deilim dedim sonru konuşalım dedi sizce vicdan mi yapiyor son sözlerini soyle mi diyecek
3 aylık uzaktan ilişkide kafası karışık kızın istemiyorum deyip üç gün sonra doğum günümü kutlayıp hediye vermesi neden?