Kaynanam kına gecesi herkes yapıyor diyor, ben de kına gecesi istemiyorum abes olur mu düğün olsun bitsin istiyorum
2 ay
Cevap
3Cevap
Herifle konuş, ciddi şekilde istemiyorum de, anasını susturur elbet.
Yok yani kına gecesi şart mı düğün salonu tutuldu her şey dahil niye kına istemiyor diyor
Bu senin tercihin. kına gecesi bir geleneğimiz ve herkes yapacak diye bir kaide yok. Ama çok güzel anılar bırakmış olursun.
Kaynanam niye istemiyor herkes kına gecesi yaptırıyor diyor
Bide düğün salonu tuttunuz diyo
Benim kuzenim de bu yaz düğün yapacak ve onunda eşinin tarafı kına gecesi istiyordu ama ısrar etti kabul etmedi. Şimdi herkes unuttu kına gecesini. yani sen cidden istemiyorsan yapma derim.
Düğün salonu tutmak ile kına gecesi yapmanın alakası ne ki
İşte annesi eşime diyo herkes kına gecesi yapıyo işte düğün salonu tutuldu niye istemiyor diyor
Anladim
Hepsi gereksiz direkt nikah yapılıp bi akşam aile toplanıp güzel yemek vs bir yerde daha iyi olur
Peki kına şart mı düğün salonu tutuldu
Şart değil bence gereksiz hepsi bir sürü telaş masraf yorgunluk
Annesi derdi ne o zaman
Klasik şeyler olsun diye işte millet laf söylemesin dedikodu yapmasın diyedir
Bence düğün de gereksiz
Yok kına gecesi olmazsa olmaz mı
Olmazsa olmaz değil o da
Anlamadım
Bence ideal normal artık
Olmaz
Niye
Kınanın olmamasını
Bizene
Bizene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kına gecesi atlanınca dünya düzeni bozulmuyor kuzum, rahat ol 😂 Düğün senin, hayat senin, anılar senin. İstemiyorsan zorla kına yapmanın hiç anlamı yok.
Kaynanan “herkes yapıyor” kafasında, sen “ben yorulmak istemiyorum” kafasındasın, çok normal. Orta yol istersen aile arasında minik bir kına yakma ritüeli olur, büyük organizasyon şart değil. Ama son karar %100 sende, ayıp falan değil 💅✨