Evet görgüsüzlük
Kime be düğün benim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Nasıl bir düğünden bahsettiğimize göre değişir bu elbette. Maddi durumu orta olan bir insanın çırağanda düğün yapması görgüsüzlüktür mesela. Ama kendi imkanlarına göre ayarlanmış bir düğün salonu bence görgüsüzlüğe de girmez.
Saçmalık bence milletin egosunu tatmin etmek için parayı boşa atmak. Akrabalar ne diyecek diye paranı p*c etmek. Oraya harcayacaklari parayı evlenenlere versinler krallar gibi balayini tatilini yapsınlar.
Cevap
33Cevap
Egitim seviyesi ile alakali oldugunu dusunmuyorum. Egitimli de olsa bekarliga veda, after party, kina gecesi (orada giyilen 3 elbise), dugun (3 gelinlik), tum dunyaya ilan edilen evlenme teklifi (o heyecanla nasil kayit altina aliniyor anlamiyorum), sonrasinda kullanilmayacak bir suru sacma sapan hediye hazirligi gereksiz bir suru detayla ugrasiyorlar. Birbirlerini tanimaya harcayacaklari enerjilerini heba ediyorlar.
Nikahin en iyisi ise sade ve gosterissiz olandir.
Maalesef düğün artık insanların gözünde olmazsa olmaz yeri almış durumda. Ben şahsen düğün yapmam. Sebebi parayı boşa harcamak istemememdir. Onun yerine güzel bir tatile çıkılabilir mesela. Sonrasında takılar düğün masrafının tamamını karşılayamaz zaten. Borç üstüne borç. Görgüsüzlük gibi değil de gereksizliktir benim için düğün.
Düğün istemem. Yapıcaksa hatun tek başına katılır beni bağlamaz. En sevmediğim etkinlik düğün. Kurbanlık mal gibi oturuyon millette alkışlıyor 🤮
Milleti eğlendirmek yerine kendim tatile gitmeyi tercih ederim nikah yeterli
İmkanın varsa, istiyorsan yap sıkıntı yok. Ama bir taraf ısrarla düğün ister, düğünsüz olmaz felan diyorsa işte bu görgüsüzlüktür.
Düğün yapmak asla görgüsüzlük değildir, yalnız düğünlerde yapılan bazı görgüsüzlükler maalesef mevcuttur.
Kişiden kişiye değişir bu durum. Eğitim almış kişiler bazen başka sebeplerden ötürü düğün dernek yapar.
O kadar takıyı nikahta nasıl toplayacaksın görgüsüzlük falan önemsiz 😂
Gereksiz daha cok. Biz gosterise cok onem veriyoruz. Ama bi almana bi slava gore bu abarti.
Düğün yapmak neden görgüsüzlük olsun ki 🙄 isteyen yapar isteyen yapmaz
Bence görgüsüzlük değil ama bu zamanda zor o kadar parayla balayına gidilir daha iyi
Hiç sevmem düğün milleti eğlendirmek için para mi vericem bide
Günümüzde harcanan paralara göre görgüsüzlük
isteğe bağlı hayır deyildir ilk ve son olacak bişey bence olmalı
Ne görgüsüzlüğü isteyen yapar. Adet gelenektir.
Düğün yapmayı düşünmüyorum. Sırf akrabalarımı görmemek için. Gorguyle alakası yok bence. Herkes maddi durumuna göre yapar. Fazla abartmak görgüsüzlüktur
İmkanından bütçenden fazlasını yapmaya çalışmak görgüsüzlüktür
Görgüsüzlük değil ama düğün yerine daha gerekli şeyler yapılabilir diye düşünüyorum
Neye göre kime göre görgüsüzlük eğitim seviyesiyle alakası bile yok
Geleneksel bişey bu yüzden istenmesi görgüsüzlük değil
Hay ağzın bal yesin. Gösteriş olsun diye yapılan her şey görgüsüzlüktür.
Hayır değildir tabiki, sonuçta en mutlu günün istediğin şekilde kutlayabilirsin görgüsüzlük değil.
Neden, görgüsüzlük oluyor anlamadım? Bence normal bir şeydir...
Onu kim diyor arkadas? bu ülkenin adetleri genelekleri vardir.
Düğün ortamını pek sevmem yapmak istemem
Aile arası yemekli bir organizasyon yeterrli
(davul sesinden nefret ediyorum)
Katılmıyorum Düşün hak sonuçta bi kere oluyor Evlilik özel bişey
görgüsüzlük değil tabii ama bu devirde gereksiz.
Ortada göbek atmiyorsa kendilerini dul sanıyorlarmış. İşin tuhaf tarafı erkeklerde böyle. Sevdiği kadınla gobek atmak istiyorlarmış. Asalak gibi göründüklerin farkında değiller
Hayır düğün değil onun adı birlikteliğin eğlencesi iyi gün diyelim
Her genç kızın hayali telli duvaklı davul zurnalı düğün
Düğünlere bende karşıyım ama görgüsüzlük değil tabi
Ne alaka niye görgüsüzlük olsun tadında olduktan sonra
Evet görgüsüzlük
Görgüsüzlük değil ama saçma.
Düğün yapmalı, düğün salonu olmadan
Ne alaka görgüsüzlükle
Kime ne yani niye görgüsüzlük olsun
Görgüsüzlük değil ama asla şart değil
Hayır değildir. tercih meselesidir.
Başkasını rahatsız etmiyecekse kime ne
Düğün mü kaldı boş kalabalık !!
Görgüsüzlük değil ama boşa masraf bana göre
Düğün bir gelenektir.
Hayır değildir ama ben yapmazdım gereksiz masraf.
hayır değil tabii ki de sade güzel düğünler var
Kime be düğün benim 🙈😇
En saçma kişisel tercih olabilir.
hiç te görgüsüzlük değildir
Hayır, kişisel tercihtir
Görgüsüzlük değil
Hayır değildir
Hayır değil
hayır
Abartilisi evet
Boşa masraf
Evet